Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Адаш, аз да подсиля кафето, че пак нощ ли бе да я опишеш... Crazy

После ще си допиша, че един ГОЛЯМ човек отново спешно има нужда от мен... Mr. Green

# 496
Добро утро! Вино, чай, кафета...  Laughing опс, винцето си е било за снощи  Laughing

Снощи редувах кърмене с чайче  Mr. Green Сега съм сложила бесникО в кошарката и се надявам мъничко да си поиграе, че и аз съм хора  Laughing Иначе още сме си сополиви - интересно, че пак му е запушен носа  newsm78 сгъстили са се секретите и трудно се дърпат с помпичката. Кога ще минат - две пълни седмици вече Crazy Дано до вторник му минат за да можем спокойно да дойдем на партито Praynig

# 497
Добро утро и от мен!!!

Ще се възползвам от кафенцето виртуално( като забравих да си купя вчера). Laughing

ХабибиHug

Змейче, честито зъбче Hug

Нати, и ние още си влачим сополите и аз се надявам до партито да му минат, че се притеснявам  Wink

Ох ние все още нямаме зъб, дали няма да тръгнат на веджъж newsm78 и аз ще взимам Дентокид, спим вече доста неспокойно.

# 498
Змейче, ние скоро каша няма да ядем- калорична е  Laughing

mira sm, аз давам, мандарини, портокали, киви каквото има

кака Лара, как даваш райската ябълка? А това за НОИ и аз си го мисля

грахка, аз давам Калмомила Вулгарис и Сулуфур  за зъбките и съм много доволна. За попарата нашето педи ни каза да даваме, но аз ще изчакам.

Ани
, ние харесвами фини мацки като вас  Heart Eyes

Благодаря ви милите думи за Мирко, ама леко ще го огранича, съсдското дете е на 2 годинии е 10 кг. Иначе сте прави да е жив и здрав

ООООоо днес имаме рожден месец

# 499
  Добро утро!!
    Честити месечинки на мъниците от днешния ден  Heart Eyes
 Аз вече и чай и кафе пих и парното заредих и пред къщата изринах снега #Crazy Mr. GreenОстана готвенето.Уф това да си вкъщи пак не е работа няма спирка ooooh!Таня още спинка Crazy
  Мноого сладки бебета и мами и ми е много тъпо,че немога да разпозная почти никого,само се опитвам да налучкам.
  Натали,Дилянка стискам палци да минават вече сополите.таня е със сополи от неделя през ноща така,че не ги чакам д аминат скоро Crossing ArmsПак я клепотя с тоя пусти Коларгол,Стеримар,лайка,давам вит.С.
  Хабиби  Peace
    Май не се сещам друго,пак ще се включвам после  Laughing

# 500
Добро утро Hug

Каквото дадете - кафе, чай, вино, всичко ще изпия, че не знам къде се намирам Crazy И аз от вчера давам Дентокинд и снощи от 3.30 до 6ч. Дара изобщо не спа ooooh! Ама не реве, не мрънка, просто не спи, вършее из леглото, става права, дърдори... smile3511

На всичкото отгоре и с мъжа ми от вчера  не си говорим, че бях му насъбрала и си го излях доста злобно Mr. Green Crossing Arms
Сега му писах смс какво да купи за детето днес Laughing

За безмлечните каши и аз да похваля ябълковата на Хумана Peace Изобщо всички каши на Хумана са СУПЕР! Аз вече само такива купувам Peace

Силве, ама на Мирко наистина си му стоят идеално кг на ръста - не изглежда дебел, а голям Peace Hug А има бебета направо са си дебели, напомпани..
А, да му е честита на Мирко месечинката и на всички наборчета Hug Heart Eyes

Грахче, и на нас на 7 навършени месеца ни казаха да започваме попарата Peace Супер си ги подредила и Димиърчо, и татко му - "приспивателно" и за двамата Laughing

НаТи, браво на теб Shocked Hug

# 501
Момичета а дали е подходящо да въведа глутена с кашичка?

# 502
Зима е..., вънка вие вУк.... Nature Snowman

Такава Дзима тук рядко виждаме Mr. Green, ни снегорин се вижда, обаче, ни чудо, как ще се пътува днес , не ми е ясно..., явно пак ще има изненадани  Twisted Evil

Имах доброто намерение да закарам Криси на вилата за събота и неделя , да се наиграе и надиша на чист въздух, ама може и да не ми се получи... Mr. Green

Нати, за сополките, нашТа педи никак не ни помогна с лечение, но за едно нещо беше права- тия ринити  са ужасно упорити smile3545 И при нас положението е на приливи и отливи, като приливите са повече, за съжаление... ooooh!

Може би от едно хомеопатично- Алиум Цепа се казва , бяхме малко по- добре, но временно. А покрай избиването на 4- ти горен, беше няКъв ад..., запушен, хъркащ нос и мрънкащ Йони  #Crazy

Алиум Цепа е от основните съставки на Коризалията, която доста добре засушава на Криси нослето, но при малкия не е с такъв успех.

Като ме хванат бесовете , капвам капчица Виброцил и така се отпушва и спим, но това не е решение...

Болна тема ми е тВа  Thinking

Честита месечинка на сладък Мирко!  Heart Eyes

Грахи и на мен идеята ти много ми допада! Peace
Илейна, кашата е един от най- добрите начини да го въведеш Peace

# 503
Уф милички, моят Дани е с много нисък хемоглобин  Sad днес ще ходим до педито да ни даде направлени, да ходим да го видат специалисти Praynig
От вчера незнам на кой свят, то и аз съм с анемия ама моята е придобита не наследствена, а в на мъжа родата нямат анемия  ooooh!
Сори за гадния сутришен пост ама ми е голяма мъка  Cry

честита месечинка на сладкия Мишо, да си расте детето и хич да не му пука,че докторите му викат че е дебел, той е чаровен  Hug
Честита месечинка и на другите на тази дата

Змейче честито зъбче на Бела, да са и белички и здравички и да излезат без проблем  bouquet
Толкова от мен , стискайте палци всичко да е наред  Praynig

# 504
Туфитури колко е хемоглобина? Ако не е много под нормота може и с храна да се оправи.
Илейна и аз мисля,че си е подходящо с каша Peace
  Вивид айде днес да се сдобрите  Mr. Green

# 505
Туфитури, колко е нисък? На Дара й беше 98, но казаха, че няма нужда от медикаменти Peace

НаТи, ще видим... Crossing Arms Wink

# 506
Добро утро,
писах писах и Марти натисна нещо и всичко изчезна #Crazy
хайде отново

Змейче, честити зъбче. Да е бяло и здраво!

На Марти му драска едно от долу ама кога ще се покаже  newsm78

Грахи, и на нас ни е любима Милупа Peace тази безмлечната оризова си я хапва чиста с кеф. Сега давам на Лактана безмлечна оризова с банан и нея яде, но не като Милупата.

Вивид, Коледа е прости му този път Simple Smile  Hug Simple Smile

Тутифрути, дано минете без медикаменти Praynig Hug

Честито на месечинковците днес!Здрави и засмени!

Исках да ви питам - гледам на Милупа каши с адаптирано мляко, това означава ли , че млечният протеин е елиминиран?

# 507
Добру утро. Hug
Честито на всички пораснали бебоци. Hug
Змейче и аз си мисля че има нещо общо..ще поизчакам още няма как. Heart Eyes Simple Smile
Хабиби това наистина е малко неприятно.Надявам се още да няма бебе че ще ти е трудничко с такива мъници. Hug Heart Eyes та дори и кърмачета.. Crazy
Вивид и аз на моя вчера нещо мнооого му набрах и ние днес не си говорим.По скоро аз ...това никога не ми се е случавало толкова да му се ядосам.. CrazyАма някой път май си иска да се посмъмрим...че с тия партита айдее....аман..стига толкоз... Mr. Green
Илейна и аз го въведох с каша.Но си мисля че както й да е не е проблем. Peace
Туфитури не се притеснявай излищно може да се окаже че е просто по-нисък..С храна ще го вдигнете. Peace Praynig Hug
Днес ще поизлезем малко...хубав ден на всички.  bouquet

# 508
  • Розовата долина
Добро утро!!
Силве,браво на Мирко!!Гледам го на снимките от срещата ви,ами хич не изглежда дебел,много си е хубав даже!!Вчера и женският му еквивалент беше на кантара-7300(+500) и ръст 72 см.(+2) и тя малко дундеса си пада..
Змейка,честито зъбче,дано не усетиш другите как излизат!!
Алекс,дано Ади и тя изкара някое зъбче и да се успокои малко Peace,пък може и два!!
..**НаТи**.. ,много работа си свършила,бе жена,ама сега ти е останало най-трудното готвенето!!За мен е най-тягостно да измисля какво да готвя,ей днес пак съм в чуденка newsm78
В наше село нали такова чудо МОЛ няма,та си правим частни партита.Вчера се събрахме у една дружка и доволно си побъбрихме и така отбихме малко време,и децата доволни,пък майките-двойно повече!! Laughing

# 509
Момичета привет   bouquet

Както преди няколко дни писа АниК като си направиш теста и ти идва Ц  Crazy. След 6 дневно закъснение гостите от Червен бряг цъфнаха  Joy сега не ми е никак весело обаче, защото съм на прощъпулник днес и на РД след това  ooooh! и вече ме болят и кръстта и корема ама по добре че ми дойде де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт