Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
Момичета, ако някой има въпроси, уточнения към мен, относно Коледното бебешко парти, моля да ми пише на лични, че май не успявам да следя темичката.  Embarassed Злати  Hug
Ех, дано я има още тази промоция на уолкъра в Карфура( пусто мнооого далеч от Люлин) ама ще се наканя някак си.
Славче, дано скоро се опаричиш мила, друго си е да снимаш с нещо по- различно от сапунерка  Mr. Green
Дано ти донесът проходилката да се накефи Цветето- чакаме клипчета Wink
За оражелчето, не ме забравяйййй Praynig Нямам ЛС

# 601
Марайче, да, наистина разликата между професионален и тия "сапунерки" дет им викаш е огромна Wink
Ооо веднага щом ми я дадат ще пусна клипчета с маймуняка Wink
За оражела ти писах в чата, но ще го напиша и тук .. няма да ми пускаш пари, защото така или иначе не съм ти дала за куверта, та направо после ще ти ги додам аз Wink Няма смисъл да преливаме от една сметка в друга Wink

# 602
Марая да има го уокъра в Карфур - 29 лв беше миналата седмица последно го гледах.
 Ние сме отдали на детски партита и на дообзавеждане на апартамента ни,  прощъпулника, на който бяхме беше супер, а утре сме на РД на детенце, което навършва 1 год. днес сглобяхме секцията ни, взехме си и нов климатик за хола, че стария ни предаваше, сега остава едно ЛСД да донесе дядо коледа и всичко е точно, на малката подаръците са всеки ден просто  Whistling сега на пиедестал са бънджито и едно куче от джъмбо лаещо и ходещо към нея няма такова пищене и щастие, въобще детенцето ни е страшно весело игриво и добричкоо ... аааааааааа щях да забравя скоро ще имаме 4 ти зъб  tooth tooth tooth tooth за Коледа календарите и подаръците ми още не са готови  ooooh! измислила съм ги ама все като изезнем скитаме и пием кафенца в МОЛ-а и се разсейваме.
Какво друго щях да казвам... Thinking страшно съм разсеяна и уморена след днес
За обличането и ние необичаме хич, но съм спец вече нямам избор като се гледаме почти изцяло сами  Peace

Почти стоим седнали самостоятелно, но най-обичаме да си се търкаляме от корем по гръб и обратно  Joy батериите лесно не ни падат .

Снощи цокаше 6 пъти от 22ч. до 3 през ноща  #Crazy ама това е положението   breastfeeding

# 603
Марая Промоцията на уокъра в Карефура е до 31.12 , имаш време  newsm10 нашия е такъв и малчо доста се забавлява с него, особенно с телефона и пчеличката.
славче  и аз искам хубав апарат ама няма как поне за сега, иначе харесах един в EBAY-я и излиза някъде към 650, ама пусто има толкова други разходи към момента,че за сега само си мечтая  Weary . Цветето нещо много изостана в класацията на Пуфиса. Това дете с 1200 гласа направо ме разби, дали наистина е възможно  newsm12
Zlatna_g ти от къде ще хващаш метрото ,че и на мен ще ми е за пръв път с количката в него, ако е хубаво времето де Simple Smile
Аз отивам да се хоризонтирам ,че вече едва гледам  smile3524
Лека от мен

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 23:56 от tufituri

# 604
Туфитури, не е баш възможно , защото то стана с 1600 май Wink

# 605
ДОБРО УТРО! НЕДЕЛНО КАФЕНЦЕ....?

И аз да се похваля веднъж с нощ , в която да се спи  Laughing, в тази връзка поклон пред създателите на Дентокинда  newsm20

# 606
явно само мойто жули яко Дентокинд и хич не му действа - буди се по 7-8 пъти на нощ Mr. Green

този уокър от Карфур-а освен за бутане - свири ли, какво правят всички тея джунджурии дето са накичени отпред? ходихме преди време да търсим жирафа в Джъмбото - само един от 70 и кусур лева видях  newsm78 нищо на далавера не мога да купя  Laughing вчера така и с кашите Лека нощ - гледах, гледах и пак само хиповски взех  Sad

# 607
  • гр. София
Добро утро:)
natalinik , вчера ходихме в Люлинският Джъмбо и купихме жирафчето за Викито- 30лв. А този уокър го видях у Силвето на Мирко и ми хареса, защото предната част се сваля и всичките тези джаджи отпред мигат, свирят и т.н. Аз по- скоро заради тях искам да го взема Simple Smile

# 608
Добро утро:)
natalinik , вчера ходихме в Люлинският Джъмбо и купихме жирафчето за Викито- 30лв. А този уокър го видях у Силвето на Мирко и ми хареса, защото предната част се сваля и всичките тези джаджи отпред мигат, свирят и т.н. Аз по- скоро заради тях искам да го взема Simple Smile

добре де, аз гледах жираф на Фишър прайс на много по-високи цени именно в люлинското Джъмбо newsm78 направо ме озадачи - толкова пък да сме кьорави и аз и мъж ми   Crazy много ми е далече този Карфур Sad  иначе този уокър ми се вижда готин, а щом мига, светка - бих го взела...

# 609
  • Русе
Дубрию утрию! Crazy
Този уокър много ме кефи,дано го открият Карфур тук до нова година. Crazy На Бойко исках да взимам навремето,но не ми се даваха 70-80лв щото и активната ни гимнастика има бая копчета джаджи и музика. Crazy
Синьо птиче,пиши кво става с баба ти. Praynig Hug
Славче,а дано новата година ви е добре финансова и си купите хубавото никонче! Hug Аз си мечтая за една сапунерчица,сигурно по често ще снимам.Да не ме чува мъжът ми само! Mr. Green Оф прочете го. Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy
Честит празник!Никулден по старо му! Mr. GreenНие ще празнуваме днес ,защото на 6-ти Дидо го нямаше!Айде Наздраве! cheers

# 610
  • Sofia
Да се изкажа с 2 ръце за уокъра - направо ми иде да скокна да взема, но имаме Чиковкси от Габи (и мъж ми вчера ме възпря). Децата срашно се забавляват с всички копчалъци отпред, а като проходят, си го бутат.
Наталка, не си го видяла ЖИРАФА, щото е малък, не е нЕкой ЖИРАФ - и аз бая го търсих, докато го намеря  Embarassed Направо палете колата до Карфур днес и взимай тая джаджа - птвсякъде си струва 29кинта  Peace
Мимаче, да ви е честит отново морския празник  Hug
С Криста и днес поспахме до 8без 10 обаче как усети, че ме няма в стаята, и тя се разпява  Crazy Не, че не яде в 5ч.  ooooh!

# 611
  • София / Сливен
Да ви почерпя днес Дани става на 7м.

Честито и на наборчетата
Павел
Кристиан

Памела

# 612
Добро утро !
Ани  мерси за кафенцето  Hug , я пиши откъде купуваш препаратите за петна ?

xybavelka мерси за почерпката, Честита Месечинка на сладура  Hug

Раличка   памперсите на Babylove имат ли ластик на лепките или изобщо някъде ?

Добре че сте вие с инфо че да знам кое къде е на промоция, дано да са останали Уокари в Карфур  Praynig

Ани , Нати   кога я давате тази каша Лека нощ ?

Толкоз от мен, дребното ми скача в скута и чатка по клавиатурата  ooooh!

# 613
Добро утро!
За Уокъра да кажа и аз. Сестра ми ходи във Варнеския Карфур 2-3 пъти от както е промоцията и свеке път ми казва че нямало.
Мимаче нашия е същия и го взехме от м-н Слънчо за по малко от 50лв.
xybavelka честита месечинка на Дани!

# 614
Добро утро и от нас  Hug
Иса,една моя приятелка вчера никупи този уокър от Варненския Карфур.Ще е подарък от чичо й на Ади за Коледа.
От баба и дядо получи шейна.Малко по-рано,но ще може да я тестваме  Peace
Синя Птичка,дано всичко мене ок с баба ти  Praynig
И ние сме на 4ката на Памперс още от както бяхме около 6 кг.Ама на баджаците все има отбелязано от ластичетата,но иначе са ни екстра  Peace
Хабиби,браво на Лю.Много е напред с материала със зъбките.Ние още нямаме ни един  Mr. Green
Момичета,да в питам  -нормално ли е да стоят бебоците по много време прави?Вреди ли нещо на крачетата или на ставичките?
Ади когато сме в нас все стой права в леглото си.Не иска седнала,а камоли легнала,но ме е страх нещо да не се "повреди"  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт