Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Софиянки, сигурно ще ме биете вече, ама да ви пусна и тая муха в главата  Mr. Green
В този сайт цък може да се направи бебешки лигавник по собствен дизайн/надпис, картинка, шрифт, цвят/ и излиза 3.50лв  Laughing Аз ще правя на Ивката и на още няколко приятелски бебоци с такъв надпис пак цък  Peace
Измислих подаръците, поне за тях   Whistling

Сега се сещам....може и нещо от сорта на Клуб на майските бебета или нещо такова newsm78

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 15:17 от desex

# 76
Ей май ще си спретнете накрая партито -браво сигурно ще си е много хубавички-дано и блазе ви .Но пък другата година ще е по голям кеф че поне  малчовците ще разбират повечко.
О,да да чукна дърво днес си е моето момиченце пу-пу да не чуе дявола.Бахме на пазарлък ,по точно пюренца за нея, че малко калпазанка си пада ,Танчето ми даде домашни морковчета и нещо не и се осладиха и купих днес няклоко пюренца морков и други.Ходихме и на консултация, нищо не сме наддали даже сме остслабнали, по точно сме си същите за 20 дни защото предния път тъкмо се нахрани и веднага влязохме при педиатърката ,а сега беше гладна от 8 не беше яла до 12 ч- 8,240кг(гладна)  сме сега а  предния 8,320(яла минутки преди това около 200гр да е било),но пък сме пораснали на дължина вече 72см.Слабо се качваме вече последно септември (23) качи кило (7,700) и досега........много малко  Sad. май .Каза ми да съм давала вече попари каши жълтък и сиренце обезсолено в пюренцето. Thinking.

# 77
  Лилка аз мисля точно така да захраня със сиренце-като го добавя първо в заленчуково пюренце и после да преминем към попарарите.На Явор често правих манджичка вътре със сиренце и той си хапваше.
  nicecat   аз още не съм давала попара на Таня,но на Явор може да се каже,че в началото давах всеки ден и то доста дълго време.После постепенно я заменихме с кус кус,филия с нещо и т.н.,но той и досега не е много по закуската. От тези с извара,сметана и т.н. не съм давала,но мисля,че заместват хранене.
  Дудински аз изпуснах миналата тема,как върви храненто на Мишока,дано да е минал гадния период Praynig

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 16:12 от ..**НаТи**..

# 78
  • София/Сливен
И на моите големите не им е омръзвала, защото я харесваха. Ако ядат нещо без особен ентусиазъм, тогава не става всеки ден.

# 79
Охо, ще правите парти! Браво на вас! Да си изкарате СУПЕР!  Hug

Това беше от мен, ултра бърз запис.  Blush

# 80
Привет

И аз да обобщя - Марая е питала в пицата в Люлин до метрото, казали са че няма проблем и могат да ни поберат, направили са ни някакво примерно меню, което Марая ще пусне по-късно. Предлагам да съберем по 15лв, ако не стигнат ще додаваме после. Преброих 16 сигурни присъстващи, ако някой съм пропуснала ще ме прощава или направо да се записва към сигурните. Силвето ще се нагърби да ни направи специални подаръчета за малчовцитеSimple SmileИ освен Марая да ни даде банкова сметка да и преведем парички и да плати капарото ако и е възможно или ще измислим друг вариант

Та така, досега кой е казал че е сигурен:
АниК, Славчето, Злати, Силвето, Лукс, Деска, Моя милост, Ивон, Мариела, Облаче, Марая, Грахи Кали, Хепинес, Бръм и Наталка(дано оздравее до тогава де)

Не съм сигурна за: Дилянка, КикиНики, Вени, Патето и Маделикс, Вивере

Хайде, кой какво мисли по въпроса

НаТи, Мишо засега яде ако е огладнял зверски и определено си има разни предпочитания та гледам да ги спазвам, дано се запази тенденцията че голяма мъка беше миналия месец

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 18:19 от dudunski

# 81
dudunski И ние може би ще се класираме, ама не съм сигурна.Още не съм уговорила транспорт, че аз нямам книжка.До няколко дни ще кажа със сигурност  Peace
Аз да похваля Дани яде оризова каша с такава охота, че и още иска  newsm09 много му се радвам.

# 82
  • София
И аз, и аз се бутам в навалицата  Sunglasses

# 83
  • София
Ехаааааа, супер сте  Heart Eyes Деси, Силве, Славче   Hug  bouquet

Мога да взема Вени и Ники (като потвърдят) и да дойдем заедно, освен ако не решат да дойдат с тяхната кола  Wink

Ние днес изкарахме час и половина навън, е няма такъв мраз. Замръзнах цялата и тамън да се приберем и дребното заспа  Crazy та съвсем станах на шушулка....

Аз да ви кажа какво взех на Габи от Джъмбо - една пееща кравичка, която се дърпа (връвта е супер къса, но по-дълга не им и трябва), коремчето й е въртяща се сфера с някакви малки топченца, а крачетата са разноцветни. Струва 6 лева и е много сладурска. После мога да я снимам и да ви я пратя.

Отивам да си досготвя ориза. Изкуших се мързеливо да сготвя винен кебап - с Маги фикс... лошото, че много Е-та... а стават вкусни работите...

После пак съм тук! Ох, а Габи как кривее днес  ooooh! дали ново зъбче, не знам, но ... пада яко скърцане....

Целувки!!!

# 84
  • София/Сливен
Аз затова от 5 години съм отказала бульони, фиксове, тайни, пикантини, вълшебства и всички от този род.

# 85
  • София / Сливен

Нати и аз слагам в зеленчуково пюре сиренце и масло картофче с морков.
Malini сигурно е много сладка тази играчка.

# 86
Хоп и ние тук Hug

Днес бяхме на консултация-7600гр.,70см Peace

Малини и аз тази вечер мързеливата(фикс за бирено пиле с картофи).Наистина много Е-та,но толкова вкусно стана мммм  chef

Сутринта Берката я пробвах с попара иииии няма такава погнуса,вчера й направих кус кус за закуска, пак същата работа.Някъкви други идеи за закуска?

А вече имаме и проходилка ooooh! леле к'ви  бели правиииии ooooh!

# 87
И мен ме пишете към сигурните Simple Smile) Браво за организацията момичета!

# 88
момичета аз от утре вече няма да имам интернет до вторника
ако се разберете за нещо аз съм ОК със всичко, нямам претенции
нали ще е след 20, защото на 17,18,19 ме няма в София- ако се разберете за тези дни да не ме бройте, но ако е на 20 и след това съм с вас

ще се обадя да разбера дали сте се разбрали за парите в понеделник

хайде лека и мека на всички мамита, дано се будят по малко бебенцата тази вечер  Hug

# 89
ЗДравейте Simple Smile

Днес е кошмарен ден за мен!!! Малката се събуди в 3,30 и заспа в  7  Crazy Полудях направо! Събуди се в 9,30, яде мрънка мрънка мрънка рева рева рева рева и заспа с 300 зора ... станахме в купом в 13 Wink  Ходихме на панаир на книгата - по пътя трамвая ми катастрофира , блъсна една кола  Crazy, поради което 2 спирки ходих пеша. После снимах зъби и се прибрах каталясала.

Общи условия

Активация на акаунт