Другите казвайтеее че да се обаждам и да резервирам

всичко лошо да отминава вече и новата година да носи само хубави емоции и здраве!!!
и пица ще има 
Срам, не срам, ето ме и мен тук след много време. Напрво кипи коледно настроение. От вчера и моето зверче има костюм на Дядо Коледа, но да видим кога ще ги изпере майка му , че да му го облека хехехехе. Напоследък забелязвам , че моето човече разбира всичко, малко ми се хили не , когато трябва, но бебешка му работа, лесно се стряска и надава един вой, но и лесно му минава уж. Преди месец се опитваше да пълзи, но уви, вече не иска, започва да реве, завъртва се наляво и надясно, докато ме докопа и дава ръце да го взема , а нали не мога да му откажа. Оф, да се оплача и за захранването, моето мъниче си залага повече на кърмата, хич го няма с пюретата, понякога иска , но ако изяде няколко лъжички по-добре, започва или да се хили с глас, или да реве, но не и да яде, изпива си литър кърма на ден и е готов, все се успокоявам, че няма да остане незахранен, но ще видим. И е голям глезльо, не го ли взема и не играем ли, има един рев, както стои седнал и като му писне и хайде пак прав, ще си имаме проблеми знам аз, ама ще видим. Очаква да се събуди ей сега и да се разприказва, крещи постоянно па па па, ба ба, да да, едни такива ги върти из устата си. Целувки и има да ви чета

).
) или чашка със сламка... нека да видим какви пари ще ни трябват за заведението - не е лошо да се придържаме към бюджет 10, максимум 15лв. на човек
Много майки са с две деца, ще присъстват на поредица партита, представям си какво става
Чашите също са супер, но някой трябва да направи лого набързо и да порверим възможностите - повечето печатници са претрупани с работа около празниците