Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
E Славче-кофти работа,важното е,че нищо ви няма.Благодаря за темичката   bouquet
И на мен деня ми беше супер скапан,но няма да се оплаквам,нали сме вече на 5-та страничка  Crazy

Браво на софийските мами за коледната срещичка,страхотно парти ще си сформирате.Ако си бях в България покрай Коледа щях да се присъединя  Hug  .Вече си представям Силве-общата снимка-големия Мирко в ролята на Дядо Коледа,от двете му страни майски мами с червени шапки и малките джуджета облечени в червени костюмчета седнали пред вас  Heart Eyes
Хубаво ще е да си наемете и фотограф за час да направи малко професионални снимки и да запечати този красив спомен,но май това ще е излишно щом Марая ще присъства   photo

Лека от нас  smile3524

# 91
Русенки, забравих да пиша, че сте много сладки на снимките  Heart Eyes Ама Мимачето що липсва?
Варненки и бургазлийки трябва да се засрамят  Whistling

СлавчеHug хич не ти е било ден днес  Confused

Ивата днес ме побърка  Tired Сутринта се събудихме в 10ч, от тогава до 20ч тая вечер е спала само 40 минути  ooooh! Цял ден вкъщи хич не й понася явно  Confused, утре пак го дават цял ден да духа вятър и пак няма да излезем, дано се кротне, че ще полудея  Crazy

Да се похваля, че пристигна коледния лигавник и коледната шапка на Ива, ама шапката й идва малко мъничка  Confused Мъж ми вика, ееее, за първи път нещо да й е малко и да не й става  Joy

# 92
Хей, мацки, здравейте и от мен! Не съм писала от 100 години, ама то човек не може да смогне да ви прочете! Много пишете...за което е и форума де Simple Smile
Аз като имам малко свободно време ви попрочитам и да призная бая неща от тези, които обсъждате са ми от полза.

А сега да досегашното ни развитие накратко. Ако си спомня някой имах проблеми с кърменето. Е преодолях ги, не само това, но и май бебчо е доста прехранен, шегуваме се, че си го угояваме за Коледа - вече е цели 10 килца. На навършени 5 месеца почнах захранването, защото си беше готов човека - почти от раз прояде зеленчуковите пюрета. За щастие не сме имали проблеми с яденето досега. Съжалявам, че някои от вас имат проблеми в това отношение, но явно децата са си с характерчета.

Откакто стана на 5 месеца малкия почна да се буди на вечер по 3-4-5 пъти и нощем да иска да цока по 3-4-5 пъти. Явно са зъби. Или нещо друго. Все си мисля, че ако бяха зъби да са пораснали 5 поне досега. Предполагах, че може да не го засища кърмата - купихме адапте, но уви - 2-3 нощи спа по-спокойно и пак си почна с буденето. Така, че сме си в същото положение.

За Е-тата и Магитата - тая марка не влиза вкъщи. Е-та си ядем достатъчно от други места, че да си правя и сосчетата и бульоните с тях. Е, верно, вкусно е, ама като понабуташ повечко подправки и се постараеш може да изкараш собственото производство по-вкусно дори.

В PLUS има голямо намаление на пюрета, поне тук, във Враца е така. Доколкото разбрах LIDL са ги купили и сега разпродават всичко до края на годината. Хип месни пюрета има по 2.15 лв, а плодови по 1.55. Малко са от миналата година, но са си годни до към 7.2011, поне тези тук като ги гледам.

Е, това е засега, имаше много неща да пиша ама хем позабравих, хем ме домързя и ми се доспа. Дано да имам време да ви чета навреме и да се включвам занапред.

Лека и мека

# 93
Хай, в този ранен час.Събудих се до WC-то и се поразсъних и реших да ви прочета от вечерта,за какво сте си бъбрели.
jojinko  и при нас имаше ,но вече всичко свърши и не само пюрета и памперси ,а и много други неща ,абе всичко на супер ниски цени .
desex ,та ние сме нямали срещи още, все се канем и все нещо се случва.След последното замислено в четвъртък, мислехме за неделя, ама случката с Ивчо на Танчето  ,миличкото вчера го видях smile3518, превързано да седи на едно място за дете на неговата възраст,но за това което му се е случило се държи мъжки. smile3501.Аз не познавам само Анито,с другите се запознах на лекциите за бременни,но се надявам другата година да се съберем -не остана .
О и аз ги уважавам тия бързи и мързеливи фикцчета, ама мой човек не ги уважава.Веднъж ползвах  smile3521 , не му казах и ги усети брей опасен  smile3516 и всичко е по по естествен начин.Иска да има манджичка все. Аз мога и една филия със сол да изям и съм готова, да има нещо в корема ,ама той е свикнал да си е манджичка или от сорта.
Аз почвам (почнах)ухранване на моята госпожица, за 2м и 20д имаме някакви 500гр качени май ми се струва малко. newsm78.Нали фризерчето пълно с кърма ,взех да изкарвам по една торбичка и храненията с цици после довършвам с по 60-70 мл(вчера вечерта със 100 ги излапа ама.....),а си цука винаги вечер по повече от 20мин.(в повечето случаи без да заспива),дали намаля ,а като ги стисна сле като е цукала има ......И с любома храна (педиатърката каза че нямало пробелм да яде едно и също стига да и харесвало).Уж, сме заслабнали, а пък на етап обръщане стоим на едно и също място т.е. никакво smile3506, но наваскаме.
Хайде ,пак да си гушна възглавничката   smile3507и до по късно. smile3503

# 94
Немога да повярвам че още никой не се е разписал, айде едно кафе от мен

# 95
  • София/Сливен
Само четох. Добрютро. Пък и не пия кафе, та не мога да ви почерпя Laughing
щях да пиша за фиксовете, но се отказах. Ама може сега да го напиша. Вкусни са, защото всички съдържат натриев глутамат, а не че имат кой знае какви подправки.

# 96
Добро утро  Grinning
Тая сутрин от Таничка е каЙвето, а аз сервирам една закуска  Hug

jojinko, и мама в Харманли е накупила пюрета от Плюс-а, ама каза, че много бързо свършвали, то всъщност всичко, което намалят се изкупва за часове де  ooooh! Онзи ден купила и комплект бебешки лъжичка и виличка за 0.10лв  hahaha пак от Плюс  Peace

За фиксовете - аз ползвам, когато нямам много време за готвене, всъщност ползвам най-вече този за пилешката кавърма, че ми харесва как става  Rolling Eyes То пък и без това от Е-та не можем да се опазим, навсякъде и във всичко ги има  Crossing Arms То нищо чисто не остана - Е-та, ГМО, нитрати,.... #2gunfire

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 09:44 от desex

# 97
Ехо, много слаба активност - то верно че е събота ама е работен ден:) Ние вече освен че станахме в 7.30 закусихме, закарахме тати на работа, минахме през банката и се прибрахме:) Студенко е навън обаче Sad

Така, кой сега записваме към сигурните - Вени, Маделикс и Грийнче
Колебае се още Туфитури, Дилянка и КикиНики

НАЙ-ВЕРОЯТНА ДАТА НА СЪБИТИЕТО 21.12.2010, ако някой има възражение ще гласуваме за и против

Хубав ден на всички

# 98
Добро утро!
Деси, вие не сте спали, бе  Laughing Браво, работна булка си ти, всичко смогнала да свърши  Grinning
Славче, големи приключения сте имали, важното наистина е, че няма пострадали  Peace
Момичета, аз пък се чудя как може да ви бъде вкусно нещо, приготвено с т.н. тайни на Маги newsm78 На мен пък са ми супер блудкави и миризливи  ooooh!
Тук времето е много студено, вчера не ни спря за разходка, в резултат на което обрахме всички мълниеносни погледи по центъра, та затова днес същото упражнение не ми се повтаря  Thinking, но няма как - имам и аз работа за свършване насам-натам, така, че пак ще се екипираме добре, и сме навън  Grinning

# 99
  • Sofia
Аз поствам пак ОБОБЩЕНИЕТО и някой ако иска да го допълва (Деси?)

Място  - пицарията срещу Бейби Мол или пицария "Адашите" на следващата спирка на метрото.

Дата и час – 21 декември (ако и заведението е ОК с тази дата) към 11.30-12ч.???

По-големи деца – ако някой няма къде да го остави (като мен), си го води и си му бере кахъра  Mr. Green

Меню – каквото кажат като минимално изискване от заведението и на място ще си допоръчваме  Peace

Дядо Коледа –Миро на Силвето

Подаръци за бебоците – Силвето ще ИЗОБРЕТИ  Hug Heart Eyes

ПАРИ - по 15лв. на човек в сметка на.... (евентуално Марая) до 16 декември!!!

ДА СЕ ЗАЯВИ ПРИСЪСТВИЕ ДО 16 ДЕКЕМВРИ. Заявилите по-късно ще бъдат "наказани" с ангажимент да омесят/извъртят от готови кори една баница с късмети  Joy
Това последното е шега, но наистина е хубаво до 16-17 декември да имаме почти точна бройка  Hug

# 100
Здравейте и от нас  Hug
Десекс,потекоха ми лигите по закуската  Hug
Аник,много ме кефиш колко си организирана и как винаги всичко ти е подредено.И аз съм уж организирана,ама чак толкова не съм  Peace
ЛИлче,според мен си е качила добре Рали.Нали знаеш че сега ще има месеци в които няма да качват вече и по грам.Все пак са много активни.И аз онзи ден това намилах на моя,че мисля че този месец Ади няма да е качила нищичко.Тя все лази,вече и в леглото се хваща за решетките и се изправя или се търкаля......абе много се движи,голямо шило и той вика че по-добре,нямало я дебела мома да става  Mr. Green
Славче,много кофти това с трамвая  ooooh!
ХАбиби,как сте с Лю?Оздравяхте ли?
Днес тук е натрупало сняг.Много е красиво навън  Hug Ако мъж ми е до обяд на работа после ще излезем и Ади да види снегът  Wink

# 101
Ние сме на консултация на 21,но ще гледам да успея до 12ч.Ще дойда с такси и няма да съм с количка,та дано да издържим да седи в мен.Ние и папаме към 12.Абе бройте ни и нас,дано да не изкочи нещо до тогава.До 16ти ще пиша пак за сигурност.  Peace
П.С. Ааааа,кажете какво правиме за паричките...

# 102
  • Sofia
Хайде сега "по същество" - спахме с Кри до 7.40  bowuu Не мога да повярвам просто  Crazy Явно наистина й е достатъчно да усеща, че съм в стаята, за да не се буди  Laughing
За МАГИ фиксовете, сигурно е ясно на какво мнение съм  Mr. Green Обаче понякога слагам в задушени картофи или бял ориз по 1 кубче бульон (аз нали не ги ям)  Embarassed
desex, с шапките е много рисковано - винаги трябва да се мерят, з'то бебоците са с големи глави. Габи дребен вървеше, но на глава - слОжен  Joy Сега една Габчева шапка е малка на Кри  Crazy
dudunski, вие сте ударници  Peace Ние днес не работим  Mr. Green Ще се възползвам, че мъж ми си е в къщи, да ида до пощата без Кри (докато тя спи естествено  Mr. Green)

Райската ябълка как действа на стомаха (освен "регулиращо", което не ме устройва като обяснение)- запича или разхлабва?

Тани4ка, как е порязания герой? От стъкло много боли  Cry
Алексче, аз обичам да ми е подредено и планирано, но не винаги се случва  Mr. Green И аз мисля така за качването на Рали  Peace Честит ви снежец (брррр)

# 103

Райската ябълка как действа на стомаха (освен "регулиращо", което не ме устройва като обяснение)- запича или разхлабва?

Разхлабва,но не много.Бела яде редовно и много й се услажда  Peace

# 104
Здравейте момичета  Hug

alex88 благодаря че попита миличка супер сме вече набързо и се размина на нея и се радвам Hug сега пак играе и вика от кеф с играчките, а вечер не може да не се събяди поте 5 пъти да цока  Tired да ми е жива и здрава  Peace

Заформяте си страхотно Коледно парти и много ме кефите  Mr. Green Вчера казвам на мъжо, че се организирате да правите парти за Коледа и той ми вика "Ми вие в Пловдив що не се организирате Joy" и аз се зачудих.......

Общи условия

Активация на акаунт