Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 21 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
За парите - аз предлагам най-късно до петък да събираме пари. Събраните досега са достатъчно за капарото, но нали трябва да се уточни бройка, да влязат все пак по сметката на Марая, някои банки се бавят. Ако ня някой му се приидва в последния момент - добре дошъл, ще даде пари на място, но нека да са единични тези случаи  Peace
vivere, голяма пауза прави Бела  Thinking Аз няколко нощи мъчих Криста така биба, вода,биба, вода... подскачах като пружина от леглото през половин час. Една нощ си и дадох мялко, изпи си го и спа непробудно до сутринта. От тогава, когато бутна бибата и не заспи, а продължи да мрънка, значи е глад и си й правя мляко. Като е гладна и дам вода, първо зацоква жадно, после съ дръпва разсърдено и засилва мрънканицата. Не се буди всяка нощ, напоследък от 22ч. чак в 5.30, но тази нощ в 4ч. - Яде, спа до 7.30 и после пи АМ чак в 9.30.
Да обобщя - ако не се успокоява от биба/вода/чай, значи си иска мляко детето  Grinning
Криста заспа готова в кошницата, остана аз да се облека и се мятаме към МОЛ-а  Peace

# 361
Здравейте!

Честита месечинка на
Мишлето на Деси
Габи на KikiNiki
Габи на Zlatna_g
Каролина на Sevdelina
Ива на desex
Светлослав на Тани4ка
Никола на Fifika_n
Сияна на inka2005
Денислав на Гали
Никола на Dilqnski
Виктор на krasy80
Да сте живи и здрави мъници хубави Simple Smile

Аз предполагам, че днес ще пропусна срещата никак не ми е ден И днес, явно съм в неква фаза. Прочетох ви отгоре отгоре ... и разбира се нищо не запмних  Crazy

Ани
, честито!!!

# 362
vivid, гладна е нощем, да знаеш  Naughty  Rolling Eyes Пробвай една нощ да й дадеш мляко, като се събуди, не я лъжи с биба и вода - поне да разбереш дали не е глад

Ани, ама вечер яде 200 мл. АМ с по 1 лъжица каша вътре (от онзи ден), какъв глад Rolling Eyes Освен това през деня яде добри количества - по около 150-180 м. на ядене. А нощното мрънкане започва някъде 2 часа след като е яла последно в 21 ч. Thinking На мен на зъби ми прилича, ама ха да видим Confused И през деня е киселоч - както се хили, та ревне Crazy

# 363
вивид, ние също ядем към 9-10 ч по 180 мл мляко с каша и бисквити вътре , но в 2-3-4 се буди 1 път за ядене.

Ооо забравих Simple Smile

Подкрепете БОРИСЧО и ЦВЕТЕНЦЕТО Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 11:05 от Славчето

# 364
 ей, колко много месечинковци има днес Simple Smile

Да сте здрави, усмихнати и неуморни
 bouquet Hug Heart Eyes

Габриел на мама KikiNiki,
Габриела на мама Zlatna_g,
Михаил на мама dudunski,
Каролина на мама Sevdelina,
Ива на мама desex,

Светлослав на мама Тани4ка,
Никола на мама Fifika_n,

Сияна на мама inka2005,
Денислав на мама Гали,
Никола на мама Dilqnski,
Виктор на мама krasy80

Ех, Ани, честит МЦ
Хабиби, честити придобивки

Вивид, и аз мисля, че е гладничка Дара. Марти доста си огладнява нощем и си цока солидно. Пробвай с АМ вместо водичка Hug

ние вчера бяхме на разходка, Марти пак си поспа на вън. Д newsm78нес май е по-студено, обаче

# 365

Габриел на мама KikiNiki,
Габриела на мама Zlatna_g,
Михаил на мама dudunski,
Каролина на мама Sevdelina,
Ива на мама desex,

Светлослав на мама Тани4ка,
Никола на мама Fifika_n,

Сияна на мама inka2005,
Денислав на мама Гали,
Никола на мама Dilqnski,
Виктор на мама krasy80

[

Eй,то много месечинковци днес бре,а аз само на двамка честитих.Нека всички да са здрави и добрички!

И през деня е киселоч - както се хили, та ревне Crazy

Все едно за Бела си писала  ooooh!

# 366
  Лукс  Hug действай смело,мисля че година и половина си е ок между секцио Thinking
   И аз това балсамче имах предвид което е писала Грахка-то е на д-рТайс-Надхерцен.
 Таня май е една от малкото които не яде нощем Thinking тя прави над 12 часа пауза от последното до първото си ядене.Май е много ама като спи и не мрънка какво да я правя.

# 367
Момичета и моя Ради така се будеше ,но от около 1 седмица давам Дентокинд и допълнително АМ и сега си спи пак както преди събужда се чак към 6 часа сутринта ,което си е направо супер в сравнение с предишното будене през половин час  Peace
Честито на цялата тумба месечковци ,да са живички и здравички  Hug
Луксче моята лекарка ми каза да изчакам поне 2 години ,по принцип може след секциото след 1 да се забременее ,но тя каза че е по-рискова бременността ако е минала само 1 година ,за това по-добре 2 ,но все пак нали знаеш колкото лекари толкова мнения  Wink
Дано при Слънчева и Натали нещата да се оправят и да не са алергии Peace
Ами това е днес явно няма да мърдаме от къщи навън ,че е един сняг не си играй направо.
Хубава срещичка на Софийските мами  Flutter

# 368
Здравейте и честита месечинка на всички наборчета!!!! Здрави, весели и щастливи!!!!  newsm51 nbirthday
Дани е ял 4 зеленчука и 3 плода и цока като 1 месечно бебе - денонощно - особено напоследък. Чакаме новия чифт зъби - отгоре - долните излязоха заедно и ми се разказа играта. Сега май пак така ще е с горните. Пълзи назад, търкаля се като пумпал да сменя посоката - мн е смешен Joy
Не мога да преценя дали седи стабилно, защото не застава и минута на едно място - като си набележи цел и "хуква"
Едвам опазвам елхата, защото прекарва деня си на килима или на леглото и като докопа долните клони става леле майко.
Аз мечтая за сън и почивка ... Tired да изникват тия зъби, че е мрънкане безспир - какво весело бебе беше - само се хилеше, а сега мрънкане безспир, ако не е отгоре ми.
Гледам, всички сме така май  newsm78

# 369
Сега да дам мнение по вчерашните въпроси, че снощи не успях да се разпиша  Mr. Green

Ани, честито ти неразположение  Hug Организма ти се уплаши, че ще го водиш на доктор, май  Mr. Green

хабиби, честито й бънджи на Лю, да си подскача с кеф на него  Hug

За вит.Д - аз от началото на декември давам по 1 капка, но преди това имаше достатъчно много слънце, а и всеки дени бяхме навън, та нямаше нужда  Peace

Някой беше писал за бисквитките Чичибебе /според мен са Джиджибебе  Rolling Eyes/, вчера в магазина ги загледах, но видях, че имат яйца и мляко  newsm78

За овесените ядки - как започнахте да ги давате? В какво ги накисвате? Мисля с тях да въведа глутена, първо по една лъжичка се дава, нали?
Месото смятам около Коледа да го въведа - пуешко, за да сме в тон с празника  Laughing
А за жълтъка - може би ще е към 8 месец  Peace

Видяхте ли прогнозата за времето? От 21.12 се очакват страхотни температури  newsm68 Софиянки, вашия Дядо Коледа, вЕрно може да е по шапка и боксерки само  Mr. Green Ето 10-дневната прогноза http://www.foreca.com/Bulgaria/Sofia?tenday

Някой беше споменал за даването на капки флуор, сетих се, че докато бях бременна бях чела по тази тема и останах с впечатлението, че не е хубаво предозирането с флуор  Rolling Eyes Дори детските пасти за зъби е добре да бъдат без флуор. След 6-ия месец започва да се увеличава нуждата от флуор, но пък той се набавя най-вече от водата, която пием, повечето от нас мисля, че дават изворна на Девин, в нея също се съдържа флуор  Peace Дори пише, че точно заради ниското му съдържание в нея, е подходяща за всички възрасти - от новородени до възрастни хора.  Peace Ето инфо по темата: http://pediatrics.about.com/cs/pediatricadvice/a/dental_health.htm  и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=21436
Мисля, че КикиНики е зъболекар/дано не бъркам Blush/, може да даде и нейното мнение по въпроса  Grinning

Ох, и още нещо щях да пиша, ама забравих  ooooh! После, ако се сетя, пак ще досаждам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 12:31 от desex

# 370
Ние сега се  прибрахме от снега -много тихо и приятно време,чак не ми се прибираше,но нямаше как.Направихме си малко снимчици на белия сняг -малката много се кефише незнам на снега или на това че е вън.....  Nature Snowman и заспа доволна.Малко я събудиха като пробиват слагат домофоните но пак заспа.

# 371
Здравейте и от нас   bouquet
Ние тази нощ не сме спали  Tired Ади започна да плаче от 1 часа,та чак до 8.Спи и в сънят си плаче.Онася се за 10 мин и айде пак.Много ми беше мъчно като я гледах.Не можех нищо да направя.Тази сутрин има вече и малко сополки  Confused Почнах да пръскам стеримар и с бейбивак-а дърпам,вит.Ц ... дано се оправи бързо  Praynig
Луксче,мен ми става много носталгично като видя някоя бременна.Около мен има доста такива,та чак ми се приисква и на мен пак,ама след години ще е...поне така сме го планирали  Peace
Ани,честита "придобивка"  Hug
Хабиби,честито бънджи на Лю,да си го ползва със здраве и кеф  Hug
Десекс,и аз е присъединявам към въпроса за овесените ядки....  Peace
Наталиник,дано не е алергия при Андрейко,а да е просто съвпадение  Praynig
Честита 7ма месечинка на днешната тумба бебоци    bouquet Да са здрави,весели и засмени  Hug Hug Hug

# 372
  • София / Сливен
Честито на всички месечковци да са живи и здрава!
Лукс  защо да не забременееш пак няма лошо. Една позната голямото и детенце е колкото Алекс 11г. и роди момиченце със секцио тази година март и сега е пак бременна почти веднага забременя.
desex и аз знам че водата съдържа флуор.
Ани честито!
И Дани има червени бузки мажа с А-дерма но май не помага моята кожа е такава ужасна е суха напуква се и се зачервява.

# 373
  • София
Здравейте момичета,

нещо хич не се справям напоследък и не съм чела скоро. Sad Май днес и срещичка ще има, но късно виждам... Confused

Може ли да помоля някой на лични да ми напише накратко за Коледното тържество, видях, че ни има в списъка - моля само да ми напишете кога, къде и по колко пари трябва да превеждаме.  Hug

# 374
Сега и аз да се включа с въпросче Десекс /Нели/ вие певарявате ли розовия девин или така го давате направо?

Общи условия

Активация на акаунт