Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и от нас  Hug
Ние поспахме до 10ч с Ивата и сега пия кафенце, а после имам да чистя, да подреждам, перални, сушилни, .... неделни работи  Mr. Green

Честита месечинка на Дани на хубавелка и на другите пораснали бебоци  Hug

Синя птичка, дано намерите кръводарители и се оправи бързо баба ти  Praynig Praynig Praynig

За фотоапаратите - искам и аз нов Blush, ама моя Самсунг излезе голямо куче - имам го от 2005г, снимала съм страааашно много с него, носила съм го навсякъде с мен, от типа сапунерка е, само 4 МП, обаче прави супер снимки, кофтито му само е, че почти никакв зуум няма  Confused Не ми се дават пари за друг, докато този снима този, но той пък май още дълго ще кара  Joy
Нашите имат такъв Панасоник Лумикс, страхотна машинка, супер снимки прави, може би след време такъв ще си взема  Thinking

П.П. Да напомня - ДОВЕЧЕРА 19.25ч ПО НОВА ТВ - ТЕМАТА НА НОВА - БЕБЕШКИТЕ ПЮРЕТА  Peace

# 616
Ани , Нати   кога я давате тази каша Лека нощ ?

аз досега веднъж съм давала каша Лека нощ - някъде в следобедните часове, но знам, че при по-големите бебета замества вечерното мляко.

# 617
Привет момичета!!!

Момичета Благодаря за хубавите пожелания за момчето ми!!! Heart Eyes

Моят мъж излезе на работа и най накрая се добрах до компютъра Wink

Ох фотоапаратите за ми болна тема( все като се наканим да си купим, излиза нещо друго Sad) ползваме този на сестра ми. Аз съм навита и някакъв евтин да си взема, но моя мъж иска по хубав и така си ползваме чужд Wink

desex, искрено ти завиждам, че спинкате до толкова късно.Борис е буден от 6.30ч. и заспа към 9.30 за 20 минути. Crazy

Синя Птичка,стискам палци всичко да мине добре  с баба ти Praynig

xybavelka, честита месечинка на Дани Heart Eyes

# 618
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ! Heart Eyes

Таничка, от едно смотано, малко магазинче до нас в Славейков  Wink, днес пак ще ходя до там, щото само от там си купувам един проверен хляб без Е-та, ако искаш мога да ти взема препарат, стига да има, че последно гледах там миналата седмица. Иначе, ако имаш път натам , пада се на ъгъла на 55 бл. близо е аптека Марешки.

В нашия Карфур уокъри колкото щеш Peace, коледната украса е много намалена днес, та Криси си довзе 10- тина нещица и елхата е на път да падне вече  Crazy

За кашите Лека нощ , да похваля тази на Бебивита с бисквити, не ми харесва много като съдържание, но моя малък каприз много я папа, че и бая засища Peace

# 619
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКОВЦИ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ БЕБОЧЕТА!

НИе вече сме мобилизирани (малката си има проходилка) сега щъка из коридорите с нея и се кефи Wink Дано трае по дълго кефа й , че така ще трае и моя по-дълго Wink Подариха ни и това  и една лампа на Чикко дето свири . Нема такава радост .... дали не идва времето да си играем с играчки ? М?

Мимаче, от Ибей можеш да намериш доста хубав фотоапарат (сапунерка) за около 70-80 лева Simple Smile Дано за всички ни е по-парична новата година  Hug

Айде отиваме да се бутаме хахаха

# 620
  • Sofia
Ехо, моите хора спят и аз съм форумо-чатърка  bowuu Пия чайове, кафета...
Криста днес два пъти я извеждах с кенгуру-то, че вчера не излизахме и не беше моето дете - не яде, не спа и само мрънка  #2gunfire Joy
Tani4ka, аз каши давам следобяд - взела съм и Ден и Нощ, но предимно Бебивита и Бейбилав, че са по-евтини, а съдържанието е същото. Тия каши в бурканче ги пазя, за когато сме навън, иначе в къщи и давам от тези на прах с някакъв плод вътре. Понякога и от бурканчетата давам за разнообразие. Аз на Габи не съм давала каша на вечеря, винаги следобяд. Даже после от детската кухня десертът също така го давах.
desex, Нели, какви са тия "неделни" работи - събота и неделя са за почивка  Hug Едно време майка ни изпъваше да чистим в неделя и аз мразех неделите. Сега чистя в понеделник - хем да не тровя уикенда на домашните, хем да почистя след двата дни пълна къща  Peace
alex, те като се научат да стоят, не знаят как да седнат, като се уморят и най-често започват да мрънкат. Аз мисля, че вече са си големи, време им е да стоят и няма да си навредят на ставите. Наше Крисе не знае да стои, само подскача като маймунче ("Дънстън сам в хотела"  hahaha)
Славче, и тук да ви честитя придобивките  Hug Цветето каквато е тротинетка, ще овършее у вас с тази проходилка. Криста се научи да се движи във всички посоки и също е голям кеф.

Какви фотоапарати разцъквате  ooooh! Аз имам един Канон G3, който беше егати турбо машината като го взех. Обаче ние в къщи сме много безхаберни - носим го, а не снимаме, снимаме, но не му знаем функциите и така полека-лека той остаря морално, а аз го "мразя", з'то е тюфлек и ми тежи. Искам някакъв много малък, който да си нося в чантата и като се сетя, да го вадя и да снимам.

Момичета, днес си вървя и си мисля - почти всичко, което пазя от Габи, ми влезе в супер употреба с Криста - ето космонавта и кенгуруто, които с него съм ги слагала 1-2 пъти, сега ги ползвам. С играчки и аксесоари - също е така. Затова - пазете си за второ (трето) Wink и дано не се разминат сезоните и размерите де  Peace

# 621
Здравейте, момичета!

Нямам време да ви чета назад. Само се включвам, за да споделя за нашите червени бузки, понеже се сещам, че и друга мама се оплака от подобно явление при бебето.  По съвет на нашия доктор хомеопат изключих от менюто на бебето повечето неща като оставих млякото, попарата, картоф и тиква и прясна ябълка. 4-5 дни му давах и два хомеопатични препарата и нещата започнаха да се подобряват. Първо изчезна червенината, после започна да изчезва и грапавината по бузките. Когато се изчистят съвсем отново ще въведа малко по малко другите зеленчуци, плодове и месо, за да видим към кое детето дава реакция.
Ако някоя майка иска повече инфо за хомеопатичните препарати да ми пише на лични, за да не товаря излишно темата.
Пропуснах, че 5 вечери къмахме детето само с водичка т.е. без сапун или шампоан!

Хубав ден от мен!

# 622
Привет момичета!  Hug

Ние днес го даваме малко мързеливо- тати ни е на работа, бати е при баба си, та ние с Димитърчо почти нищо не правим.
Имаме проходилка, но се чудя дали още да го слагам, имам чуството че като постои в бънджито прав се измаря и почва да вика да го взема.

Да Ви кажа искренно се радвам, че успяхме да си организираме коледно парти. Славче, Марая, Силве  Hug
Хайде на лято, живот и здраве едно общо събиране някъде по средата на България.  Laughing Hug

Ани е права: пазете нещата от първото си детенце, веднага ще влязат в употреба за второто. Ама аз всичко си бях раздала, нали са минали толкоо-ва много години.  

# 623
Грахи, чудесна идея за лятно събиране, ама  може ли да преместим , мястото на събитието леееко по на изток...някъде по Черно море, че тогава и купона е при нас  Heart Eyes

За дрешките и аз потвърждавам, само не прекалявайте с розовото, циклама и панделките, ако първото ви дете е момиченце, защото, ако сте направили така, като мен, за второто, ако е момченце, изцяло нов гардероб... ooooh! Wink

# 624
Здравейте и от нас.Ние днес си спретнахме  като джудженце.Нащраках доста снимчици.

После си имахме и гостенчета -Светлито на Таничка и една друга мама с момченце.И тях ги облякохме в костюмчето и ги снимахме големи сладурковци.
Утре и аз мисля да проверя в Карфур дали ги има тези проходилки за 30 лв да взема и аз като коледен подарък наистина изглеждат изгодни.
И аз съм съгласна да се пазят дрешките защото толкова е скъпо всичко и със всяка изминала година стават все по некачествено всичко.
Слънчева нашите бузки  си минават в същия ред без препарати единствено бях писала за това кремче от родилното което ни изписаха.И аз се съмнявам някои храни като моркова и тиквата най вече тъй като и най малко обривче се зачервява след хранене с тях.
За стоенето ние стоим доста стабилно седнали,дори и парави и сами (вижда се от снимкте по горе).Не сматам че ще им стане нещо.Но това е единственото разнообразие за нас, което има освен паяка и кошчето тък като дори и да постеля на земята  тя ще си е само по гръб няма и см да мръдне наникъде и тези три положения много бързо ни омръзват и я вземам на ръце докато малко е позабравила другите.

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 19:08 от лилка

# 625
  • София
Лилка, много ти е сладко джудженцето! С такова джудже и аз ще се навия да съм дядо Коледа  Mr. Green   Heart Eyes

От днес и Габчица има столче за хранене. Една приятелка ни го даде. Сега трябва и аз да свикна да я храня в него, че до сега в кошницата за кола или в люлката се хранехме и там тя беше леко полегнала, а сега си е направо седнала и лесно се разсейва, че вижда повече неща около нея.

tufituri, ще хващам метрото за срещата от младост. Тук има асансьор, а и на спирката в Люлин също има. Само дано да работят!  Praynig Все още не зная дали Вили (Облачето) ще идва, та за сега съм сама от Младост.

# 626
А,къде остана Облачето?Някой чувал ли се е с нея?Отдавна не е писала  newsm78 Дано са добре и са здрави  Praynig Praynig Praynig
Лилче,много е сладка Рали  Hug Да я нацелуваш  Heart Eyes
Златна,чакаме снимки на Габче в новото столче  Peace
Грахка и аз викам на лято да си спретнем една среща някъде по средата на България да може да дойдат повече момичета - някъде планинско примерно.......  Wink

# 627
Браво на Темата на нова, направиха една реклама на Хип, май Нестле и Ганчев а  Joy Mr. Green

Почти бях сигурна, че ще наговорят лоши неща но се радвам сега  Mr. Green

# 628
Браво на Темата на нова, направиха една реклама на Хип, май Нестле и Ганчев а  Joy Mr. Green

Почти бях сигурна, че ще наговорят лоши неща но се радвам сега  Mr. Green
И аз бях настроена че няма нищо хубаво да кажат,а то......Третото ми се стори, че беше Овко( другуте  Peace две Хип и Ганчев със сигурност).Бяха от Била ,а там има ли на нестле  newsm78.Хайде да сме спокойни.Излиза че нашите домашни можем да допуснем в тях бактерии.  Thinking

# 629
Момичета я напишете по-подробно какво казаха за пюретата, че аз съм изпуснала предаването  ooooh! хем знаех за него, но покрай всичко друго  Confused Днес ходих на свиждане на баба ми... абе не е разправяне, ама не губим надежда. Утре или във вторник ще я оперират, но не се знае кога точно, доколкото разбирам травматологията е пълна с пациенти. Кръводарители от нейната група не намерихме, но явно ще правят замяна в кръвния център, защото се оказва, че нейната е много рядка кръвна група
 Praynig дано всичко мине добре

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 21:21 от sinq pti4ka

Общи условия

Активация на акаунт