Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София / Сливен
лилка браво на детето много сладичко е и как стои изправено.
В събота по скат дават едно предоване биберон имаха гост ортопет каза че децата са готови за проходилка щом като ги държим правички и започнат да крачат. И като ги сложим в проходилка извършват някакви движения с крачета проходилката  спомагала за по бързо прохождане. Педиатърка на мои познати им казала че особено момченцата трябва да се слагат на по късен етап да не се напишква ли чудя се каква е връзката.

# 631
Tani4ka, за памперсите на DM - имат си ластичета, и на мен ми е важно това, иначе не бих ползвала  Peace И като цяло са една идея по-големки от Памперс-а същия номер. Изгодно излизат обаче само ако са в кашон - два или три пакета по 40-на бройки всеки   Wink
Синя птичка, дано баба ти по-бързо да се оправи  Praynig Praynig Praynig
Момичета, на мен предването на Нова за пюретата ми се стори абсолютно платена поръчка  Thinking

# 632
Tani4ka, за памперсите на DM - имат си ластичета, и на мен ми е важно това, иначе не бих ползвала  Peace И като цяло са една идея по-големки от Памперс-а същия номер. Изгодно излизат обаче само ако са в кашон - два или три пакета по 40-на бройки всеки   Wink
Синя птичка, дано баба ти по-бързо да се оправи  Praynig Praynig Praynig
Момичета, на мен предването на Нова за пюретата ми се стори абсолютно платена поръчка  Thinking
То и на мене ми се стори реклама но дано има и истина  Peace

# 633
Анни благодаря за инфото  Hug Нямам път натам, но ще пратя да ми купят, че съм се заяла с едно старо петно на една блузка , да видим  Thinking Също ме зарадва и че писа за Уокарите  Simple Smile

Рали  и ти много ме зарадва  Hug , ако знаеш от кога им се чудя на памперсите , скоро ще посетя ДМ-а и пюренцата им много харесвам  Peace

Ани,  Нат и аз така реших че следобед ги давате, ще взема и аз да ги пробваме.

За Темата на Нова и на мен ми заприлича на платен репортаж , нищо интересно не казаха,направо си беше реклама  Stop

Я и аз да покажа моите джуджета ( с любезното съдействие на Лилка   Wink  Hug )

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 22:59 от Tani4ka*

# 634
Пфф, докато се намотам днес, ще изтърва да почерпя за Крисешката 7 месечинка.

Ха да ви е сладко! И честито на наборчетата Heart Eyes

Относно Темата на Нова, и ние с мъжа ми дружно заключихме, че Ганчев си е платил за реклама Naughty Mr. Green Прекалено 'излъскан' беше репортажа.

И аз мечтая за огледално-рефлексно фото, ама нема да ме огрее скоро. Червената сапунерка ми върши работа засега, а и малкия само като я види и се ухилва  Mr. Green На новооборудвалите се - Честито! Само хубави снимки да правите.

Да ви кажа, аз доста от малките дрешки на Крис раздадох. Умишлено реших да не пазя почти нищо (само няколко и то от сантиментални чувства), за да не ощетявам второто, третото и четвъртото (дай, Боже!) дете  Mr. Green. Ще им купувам като за първородно  Mr. Green А пък и за второто мъжа ми ще работи за момиче, а за Крис купувах предимно синьо, така, че се надявам да не ме е яд след време  Mr. Green

Синя птичка, стискам палци баба ти да се оправи бързо!  Praynig

КикиНики, видях едни разкошотии в ФБ. Кажи ми , моля те, къде сгреших, че глазурата на сладките ми не изсъхна?!  Blush Станаха ужасТно грозни, ама няма да доживеят Коледа....Иначе днес мъжа ми заръча да му направя фунийки "от-онези, които-майка-ми-правеше", поне те за щастие се получиха Praynig Хич не се бях сещала за подобни сладки, а едно време много ги уважавах Blush   

П.С. Таничка, страхотни синеочковци си имаш! Лилка, Рали Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 23:12 от кака Лара

# 635
Добра вечер,
Ей седнах да пиша и се размрънкоти
За предаването и аз не разбрах кое е третото, и да е реклама, важното е, че всичко изглежда точно, пък реклама да си правят колкото искат, успокоих се дет се вика
Да се оплача от моето диване - втори ден почти не яде - сутринта в 9 и вечерта в 9 си изпи млякото, останалите 3 пъти по 20мл или 5-6 лъжички

Синя птичка и нашата баба така стана преди месец /на мъж ми бабата/ и мина операцияа, сега с проходилка си обикаля къщата като стой та гледай, не се тревожи - всичко ще е ОК  Peace Моето детенце е 0- иначе

Както си мислех, че горни зъби трябва да вади тия дни, сега отдолу до двата излезли ми белее  ooooh! да видим да не излезнат 4 накуп

# 636
  • София
Какви сладки джудженца самооооо  Heart Eyes страхотни дечица, да са живи и здрави!

Честито на месечинковците от днес и от предишните няколко дни!

Синя птичка, стискам палци да мине успешно операцията и за Коледа да сте спокойни и с ведро настроение  Praynig

И аз гледах предаването по нова - благодаря, че казахте за него - иначе все го бях изпуснала. Дааа, Ганчев, Хип и не знам кое друго (казаха шведско  Thinking ама аз нали не съм много запозната с пюретата, та не знам...). Колко пъти само ни казваха: не се притеснявайте, купувайте, и ние с тези пюрета сме си хранили децата, така че спокойно... все им повярвахме така...

Искам да се похваля и тук: Габи от вчера се върти от корем по гръб, на ляво   Joy (на дясно... все още е трууууудно...  hahaha ). Лилче, да ти кажа, има надежда и за твоето сладкишче да почне скоро  Mr. Green дупето тежи, но явно в един момент намират сила и мерак да положат усилие и да се обърнат. Обаче от гръб на корем - ако тръгна аз да я обръщям, леле как пищи  ooooh!

За фотоапаратите - и аз бях много надъхана, сега ентусиазмът ми леко се поизпари, но се надявам да е временно. Имам тяло като на Ани/Марая, но нищо повече от китовия обектив, а готините са е..ти цифрата..  Обаче и аз ще го взема на партито, живот и здраве, да щракаме  Grinning

Честито столче на адашката ни Simple Smile да си хапва вкуснотийки в него с мерак Simple Smile Габи, откакто сглобихме стола, бая време си откарва в него и май й харесва. Злати, ще видиш колко е удобно и за теб Simple Smile

Славче, честити придобивки и на вас. Колко е сладка Цветенцето пълзяща Simple Smile айде, сега с проходилката ще си отпочинете малко  Peace

Исках още нещо да напиша, ама като забравих какво е  newsm78 пожелавам ви лека и спокойна. И, живи и здрави, във вторник пари Simple Smile а на лято - ще е супер, ако успеем да се организираме, и дечките ще са попорастнали още - ще е една голяма лудница/веселба  Joy не знам кой ще ни се навие да ни приюти  Joy

# 637
  • София
аааааааааа, сетих се какво исках да питам hahaha

Свалихте ли нивата на креватчетата? Предполагам Славчето, Краси (Джулиан), Елзи - вече да. Но все пак да попитам Simple Smile при нас, предвид активността.. ще мине още някакво време (което е добре за кръста и ръцете ми  Mr. Green )

# 638
Лилка, браво на Раличка  Grinning Как стъбилно си стои права Shocked Много сладко джудженце е, Светльо на Таничка също /гледах снимки във ФБ/  Hug

Злати, честито й столче на Габчица, наистина като са съвсем седнали по-лесно се разсейват  Crazy

Грахка и аз викам на лято да си спретнем една среща някъде по средата на България да може да дойдат повече момичета - някъде планинско примерно.......  Wink
Мдааа! И аз така викам!  Mr. Green Направо ви събирам всички тук - по-централно от това, здраве му кажи! Peace
ANNI_M, а като минат големите жеги може и една морска среща да направим  Wink

За "Темата на Нова" - не могат да ме убедят, че в Германия /примерно/ и в БГ еднакво стриктно се следи качеството на храната  Naughty Пък и с това, че БГ пюретата по нищо не отстъпват на вносните, навежда ме на мисълта за платена реклама на Ганчев, нищо, че не споменаха марката, под БГ пюрета всеки за Ганчев се сеща  Whistling

Синя птичка, ще стискам силно палци всичко да мине ок  Praynig Praynig Praynig  Ето го епизода на "Темата..." http://play.novatv.bg/play/238713/?autostart=true

# 639
Минавам да се отчета набързо Wink покрай тая проходилка не съм седнала днес, но поне не се носим Wink щъка това малкото и й е голям кеф. хахаха ходи ходи 15-20 мин поиграе на новия жираф на фишърпрайс и се умори и почва да мрънка за сън ... направо ме уби 2 часа игра и ходене и заспа като пън, но виж сега вечерта не беше толкова лесно (е както обикновено де Wink )

Та , пропуснах темата на нова въпреки че ми напомнихте ... ама по отзивите ви ... добре че не съм го гледала само ще се ядосам и кви бактерии ще вкараме в домашните си пюрета? дрън дрън ... че малко бактерии има по техните неща  Stop

хубавелка
, аз пък знам, че това с краченето като изправиш бебето е инстинкт (така ми каза педиатърката).

Ох, ние утре сме на консултация Wink да видим дудунката ми колко е пораснала Wink сега ако пак я измери по-малко от предните пъти ще я карам да мери 2-3 пъти пууу писна ми всеки път да си измисля някакви числа тая сестра Wink

Малини
, браво за обръщането на малката ... ще си покаже и тя рогцата скоро Wink не можеш я хванеш после Wink

Айде лека ви мадами ... отивам да гушна възглавката Wink

Ооо забравих, днес направих разместване в нас с цел да отуча малката да спи в нашето легло Wink Придърпах леглото й до нашето , съединих ги махнах решетката и сега сме уж заедно, но отделно. Така да се каже първи крачки към самостоятелното спане Wink да видим дали не си правя сметки без кръчмаря Wink

Айде улях се с тоя пост ... чаочееееееееее

ПС, Малини, не съм свалила нивото, защото досега малката спеше между нас, но утре ще накарам баща ми да го свали, заради опитите ми да я отучвам да спи при нас Wink

ПС2, Десекс, мерси за "темата на нова" утре ще го изгледам на спокойствие Wink

# 640
Хаххахах, аз докато се публикувам и вие сте изписали един куп постове  Joy hahaha Малко съм ви повторила мненията като гледам, особено за "Темата на Нова"  Mr. Green

Малини, Кали, ние не сме смъкнали още нивото на матрака, още не й идва на ума да се изправя, от време на време се набира с ръце по решетките, но само си вдига главата, нищо повече, та мисля поне още 10-ина дни да си караме на втория етаж  Laughing

# 641
Malini ,браво на вашето дупенце ,вече се е поразмърдало  Peace, докато нашето няма скоро намерение Crossing Arms.Май вече сме единствените ,които не желаят да се обръщат активно  newsm78(трябва ни приз за най мързеливо бебе в обръщанията  Peace) , няколко пъти и дотам....А пък за нивото да не говорим май на годинката като проходим.И прави стоим и седнали, но това въртене ...... ,не ни е от интересните  Thinking.
desex ,както винаги заредена и готова да обслужи с информация. Peace .Тези които са го изтървали поне да наваксат.Страхотна си!  bouquet

# 642
Я и ние да се включим в нощните часове  Mr. Green
Първо да похваля джуджетата, ама мнооого сладки  Hug
Ние малко се позагубихме, че свеки е на гости и гледам бебе, тати и баба  #Crazy Броя дните до 2-ри, когато пак ще сме си самички. Иначе успяхме да разпуснем, вчера уважих фирмения банкет - малко пийване, повечко танци, добре се повеселихме. Беби горе-долу се справя с шишето, та е цокнала към 50-60мл кърмичка. Същото упражнение ще направим и на НГ и туй ще е гледането от бабата  Mr. Green
И ние утре сме на консултация, дано ни харесат белега от БЦЖ-то и да пропуснем ваксината. Иначе май от към грамчета не сме мръднали за 20 дни, ама нашата бандитка почти не се спира, само беснее  #Crazy
Хубави идеи за среща имате и аз съм навита за една лятна сБирка с малчовци и мами  Peace
Да се включа и аз за темата на Нова - доста се посмях, нищо ново не научихме, но поне запълниха ефирно време  hahaha
Честита месечинка на Крис!
Синя птичка, дано баба ти да се оправи  Praynig
Браво на сладко Габче за въртенето  Hug
Айде отивам да наваксвам какво сте си бъбрили 10-тина странички. Лека и мека!

# 643
ДОБРО УТРО! Heart Eyes (мечтая си да ме събуждат към 9, примерно Mr. Green)

И ПОЧЕРПЧИЦА ЗА ПОРАСНАЛ МЪНИК-

И НЕЩО КАТО ЗА ПОСТИ-

# 644
  • Sofia
Добро утро!!!
Адаш, голяма черпня - да сте много здравички и малко палави  Hug
Лилче, Танче, СТРАХОТНИ джудженца, а и баткото джуджи е хубавец  Heart Eyes
Тази майка с джуФката от снощи сутринта я даваха за каляване на бебетата. Не хванах много от казаното, но успях да чуя това, което знам за шала - да не се слага шал през устичката  Peace
Тя Нелка ей сега ще го издири маТРИала (БТВ сутрешния блок Wink )
Кали, честито ви обръщане  Hug Да нахапеш сладките баджета на Габка  Heart Eyes Лилак, а твоята кипра виж как стабилно стои, не бих се притеснявала, че не се обръща - кой е казал, че трябва, да не е просто детето, да му се завива сват  Joy
Нивото на леглото се сваля, когато бебето започне да се изправя и има опасност да падне.

Аз доволно си поспах до 7.30 тази сутрин - нямам нищо спешно освен чистенето и гледането на двете деца  Mr. Green Обаче сега отивам да облека Криста, че опърдя с уста бейбифона, сигурно всичко е в плюнки  hahaha Това ни е любим номер от няколко дни

Общи условия

Активация на акаунт