Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Добро утроо мацки, готвите ли се за утре?

Малини- Калини
явно по - пълничките бебчета са по-мързеливички, ние нали сме шишави и  нито можем да стоим, камо ли крачки да правим, не може сам да се изправя, така че ни ее рано да го свалям надолу. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито на всички празнуващи, днес е Игнаш ден и чакам да видя кой първи ще влезне в къщи  Grinning

Имам едно питане, утре от колко часа е партито и към колко да дойде добрия старец?

# 646
Добро утро и от мен  Simple Smile

Лилка, голямо чудо като не се обръща - то Андрей от две седмици се обръща от корем на гръб и се търкаля здраво, а преди това само от гръб на корем и забиваше нос с рев  Laughing сега е неудържим и вече ме е страх да го оставям сам и за секунда  Crazy

Честито на месечковците bouquet и да, днес е Игнажден и трябва добър и късметлив човек да ви влезе пръв в дома за да ви е сполучлива годината  Simple Smile

Това с Темата на Нова си беше 100 % реклама на Ганчев, но за едно бяха прави - когато приготвяме пюрета и ще ги държим известно време преди консумацията е хубаво да се кипнат за да "уморим гадовете"  Simple Smile

Айде не се сещам какво исках да ви кажа.... а за партито - не разбрах парите за топките включват ли се в 15 лв. дето ги събирахме или отделно ще ги плащаме?

# 647
Привет, момичета.
Аз все пак да се разпиша в темата, че...
Аз не съм гледала Темата на Нова , пропуснах я  Confused
За Коледно парти ама съвсем не ни бройте с Крис. Той вместо да се подобрява, нещо зазляваме откъм хрема и кашлица  Cry Снощи дори повръща два пъти от пустите сополи. От днес подновявам курса с инхалацийте и така. Пак ще го водя до педиатърката, само да не си домъкна повече болести вкъщи, че какви опашки имаше в петък  #Crazy Приемам съвети за спирането на хремата и илачи за сън.

# 648
Добро утро и от нас!
Честито на месечинковците - много усмивки и ха ха ха коло елхата им пожелавам... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
До Малини - ние от един месец свалихме нивото на кошарката, защото тя се хващаше с ръце за горната страна на решетките - ние сме от по-подвижните бебоци.... Да - и аз съм на мнение, че репортажа бе платен вчера!
Хайде слънчев ден мамчета - и ние нямаме търпение за утрешната среща!!!

# 649

Айде не се сещам какво исках да ви кажа.... а за партито - не разбрах парите за топките включват ли се в 15 лв. дето ги събирахме или отделно ще ги плащаме?

Топките са отделно Simple Smile както писах цената им падна поради голямата бройка, но разликата пт няколко стотинки, ще купим храна-каши за дечицата от домът
по списък са:
Изи- Каби и Криси
Тути- Дани, Тея и Валери
Вили- Алек и Крис
Ани-Кри
Грахка -Митко и Светлослав
Деси-Ради
Славчето-Цвети и Марти
Злати-Габи
Ивон-Калоян
Мариелка-Валерия
Хепинес -Али
Наталка-Анди
Рали- Ники и Марти
Ради-Макс
Вивере-Бела
Дилянка-Борис
Пенелопа-Изи
Калинка- Далия и Ники
Меги, Нора  и Мануела

МОЛЯ , АКО СЪМ ИЗПУСНАЛА НЯКОЕ БЕБЧЕ ДА ПИШЕ същотака мамите които няма да идват да пишат как да имизпратя топките

# 650
Привет и от мен!!! Heart Eyes

Лилка, Танче, много сладки и хубави джуджета Hug

Лилка, как хубаво си стой самичка кукличка Hug

Облаче, мила Hug бързо да се оправя Крис Praynig

Славче, честита проходилка на сладкото Цвете Hug

Злати, честито столче на Габи Hug

Силве, от 12.00ч. е партито, а за Дядо Коледа според мен към 13.00ч.  Но нека и другите да кажат Hug

Честито на всички месечинковци днес Hug Heart Eyes Heart Eyes

Малини, аз в събота накарах мъжът да свали нивото Hug но все още не се изправяме Laughing

# 651
    Привет майчета!!! Аз докато сколасам и то станало почти обяд Crazy Днес не трябвало да се работи,ама като е такава бомба паднала у дома след събота и неделя няма как да не подредя и да изчистя Rolling Eyes
  Облаче много лошо,стискам силно палци Крис да се подобри.С тези сополи и аз съм вдигнала ръце вече.Ето и таня започва втора седмица с тях и няма оправия.Денс ще я водя на консултация и ще с евъзползвам да й чуе й дишането за мое успокоение.От два дни нещо ми прави фасони и на яденето,заспива късно все се надявам да е зъб,но пусто не излиза ,а и не виждам нищо в устата.
  Лилка,Таничка супер джудженца Heart Eyes   
    Славче честито возило на Цветето,безаварийно каране Mr. Green
  От Темата на Нова и аз очаквах повече,не ми хареса.
 При нас няма никакво подобрение на вренето-студ и това е,няма нито слънце ,нито нищо Crossing ArmsТази сутрин беше -8градуса.Снега не е мръднал да с етопи.
   Друго май не се сещам.Айде цунки по муцунки  Hug.Бягам да готвя Whistling

# 652
Момичета!!!! Моят малък мъж стана днес на 8 месеца:) newsm44 newsm68 smile3534  party041  ura   bouquet много бързо мина това времее:))  Hug За утре, дано сме по- добре, че сега всички кашляме включително и Мартин .  ooooh! #2gunfire

# 653
  • Под кленовите дървета
Честити Месечинки днес Simple Smile
 Ники днес ми спа до 9:30 Shocked

Малини, ние вчера свалихме нивото, че малкия се набира да става на решетките. Честито ви обръщане Simple Smile
Злати, честито столче на Габи
Славче, честита проходилка
Силве, съгласна съм с Дилянка, към 13:00 часа, чакаме дядо Коледа...и еленитееее santa2
Лилка, как хубаво си стои куклата Heart Eyes
Облаче, бързо оздравяване Praynig

# 654
Малка почерпка за осмата месечинка на Бела!

Момичета аз малко се разболях.Главоболие и супер отпадналост.Превантивно пия разни илачи,та дано се закрепя до утре.Ние сутринта сме на консултация и може би ще позъкаснеем,но се надявам за Дядо Коледа да сколасаме  Laughing

Облаче,дано се оправи скоро Крис сладък!Дано за празниците всички да са здрави и весели!

# 655
  Честити осем месечинки на Марти на Мишенка и на Бела на Вивере!!!
  Честити седем месечинки на Йоан на Анни и Саня на Елче!!!!

Да са здрави!!!!!!!!!

# 656
Честити ви месечинки Hug да са ви здрави и щастливи децата   bouquet
Силве и аз мисля че 13 часа е добре за дядо Коледа да ни споходи  Peace
Честити придобивки на Цветето и на Габи
desex Мерси за темата на Нова ,че аз я пропуснах, сега като я изгледах ами с две думи нищо на казаха Crossing Arms Направиха една реклама на Ганчев и толкова  Naughty
Момичета много сладки джуджета на дядо Коледа си имате.Само аз ли не съм взела нищо такова ? ooooh!
Айде хубав ден от мен.Като гледам даже градусите са + така че ние след малко излизаме  Wink

# 657
Момичета, тъй като все пак дядо Коледа е на работа ще дойде към 2, за да сме се  събрали всички. Трябва да сме организирани и бързи,  ще се снима с всяко бебче и ще си ходи по живо , по здраво.

# 658
  • София
Честити месечинковциииииииииииии! Да са ни живи и здрави порастналите дечица   Heart Eyes

Силвенце, а на Габче топчица има ли Simple Smile  Heart Eyes  Hug ще го чакаме добрия старец, даааа Simple Smile

Днес упражнявахме въртенето на дясно (пак от корем) и става Simple Smile доволна съм, че се върти, но още не е като пумпал, защото като е по корем - просто си стоИ и мърда с ръце и крака, все ще лети Mr. Green това, че не се върти във всички посоки ми върши работа, защото все още както я оставя, така я намирам  hahaha

Ние след малко ще излезнем за кратка дъждовна разходка, Габче дремна и сега е доволна от живота  Laughing

# 659
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА! Hug

Мацки , някой има ли на разположение, лесна и бълза рецепта за коледни сладки, Криси, току що се върна от училище с новината , че утре имат коледен базар и трябва да приготвям сладки, аз имам рецепти , но са все сложни и изискват време, а Йоничко , нали е месечинко днес и реве в несвяст Shocked, та време нямам хич.... Mr. Green

Предварително благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт