Пращате ли коледни картички?

• 4 131
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
За години нямах време(и желание) за такива дейности, купувала съм и така си оставаха. Миналата успях да изпратя на близките, а тази съм купила и за приятели Simple Smile

# 16
Снежен Сънчооооо! Ох ако знаеш как ме върна във времето с тоя аватар... сега ще трябва да издиря Сънчо и да изрева няколко реда сълзи и сополи от умиление  Mr. Green

# 17
  • София
Дълги години не изпращах от недостиг на време.
Тази година получих картичка за именния си ден от кумците ни, които са в чужбина. Толкова мило ми стана, че си дадох сметка как този жест носи много радост.
Затова реших за Коледните празници и аз да подготвя няколко. Избирах ги с много желание според получателя.
За съжаление седмица вече ги разнасям в чантата си без да се сетя да ги пусна минавайки покрай пощата. А и не съм сигурна в онези жълти кутии ли се пускат все още  newsm78

# 18
  • Пловдив
Пращам картички от както сме семейство т.е 4 г-на родителите ни /моите и на миуто/,братята ни и техните семейства,кумувете,и двете двойки кумци.
 Картички в пощата не сме получавали.Етърва ми може да прати картичка по мъжът ми,което изобщо не е същото,но пак е добре
Моят ентсуазъм не стихва-за тази година съм харесала от къде да ги купя

# 19
Същото като Desss. Купила съм вече картичките с пликове, запазих си онази тема с пожеланията, помолих най-учтиво за адрес по скайпа и идващата седмица ще ги разпратя. Вълнувам се като малко дете. Party

# 20
Не съм спирала да изпращам коледни картички. Изпращам много, получавам малко, но не се отказвам. Мисля, че е чудесно да отвориш пощенската си кутия и вместо/наред със сметки и ненужни реклами да намериш личен поздрав за теб.

# 21
  • Пловдив
Да, пратихме тази година, на 5 много близки семейства, само хора които много обичаме.

# 22
Смятам да пратя, да  Grinning Получените ги ползвам за украса, слагам из апартамента в началото на декември тези от предните години и като получа нова - и нея.

# 23
Не получавам и не изпращам картички.Не ми е интересно.

# 24
  • София, център
Пращам и получавам.

# 25
Не, не изпращам коледни картички, нито получавам такива. Всички пожелания и честитки стават очи в очи, по мейл или телефон. Laughing Картички подарявам само с подарък, например за рожден ден. Mr. Green

# 26
Пращам хартиени на някои хора, а на други електронни. Но държа на картичките.

# 27
  • София
Пращам - на приятели в чужбина, на близки в провинцията и на партньори. Доставя ми удоволствие.
А когато получа - още по-голямо Simple Smile

# 28
Пращам на приятели в чужбина. Много обичам и да получавам, но повече от 2 на година не съм получавала. Нареждам ги до елхата и си ги пазя после в кутия, нещо като колекция. Всяка година през декември си ги разглеждам и си спомням за детството. Когато бях дете живеехме в къща с дървена пощенска кутия. Обичах да отупам снега от нея, да отворя и да видя вътре плик с картичка.
Сега главно по е-mail пращам, но друго е усещането да е истинска, пратена преди седмици, тогава когато тук е било нощ, а отвъд - ден.

# 29
друго е усещането да е истинска, пратена преди седмици, тогава когато тук е било нощ, а отвъд - ден.

И на мен много ми харесва това усещане. Друго си е истинската картичка, особено тази която е пропътувала такъв дълъг път за да стигне до теб. Аз съм от другата страна на нещата - в чужбина съм и ми е много мило да получа картичка от България. Не само заради сантименталната й стойност, но и заради видът й - тукашните картички са друг тип, и много не ми допадат, затова всяка година с нетърпение си чакам българската картичка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт