Отговори
# 615
Елч, моята лекарка започва да прави записи от началото на 8ми месец и затова досега толкова пъти съм ходила.

# 616
1. Посипваш малко захар върху горещ котлон и вдишваш...така няколко пъти на ден. Но мъжО каза, че ще съсипя котлона  Tired
Това съм го пробвала и действа Simple Smileама после няма отмирисване кухнята Confused

То действа, ама при запушен нос и не на керамични котлони...

Е, то моят нос е задръстен меко казано  Tired
И не сме с керамични, а с обикновени котлони...
Пробвах това с чесъна...няма такова парене на челото. За 5 минути и го махнах. Адска болка  Tired
Но пък си сипах в носа неразредена клеева тинктура( пак си е йекшън) но съм значително по-добре.
Продължавам с опитите да достигна нормално дишане  Crazy

# 617
  • София
Мила,мъжът ми си слага изцеден лимон в носа и твърди че много му помага но си е доста екстремно изживяване,аз не съм пробвала,но не вярвам да е по-кофти от клеевата защото знам че и тя е доста трудно търпима,все пак поразреди я с малко физиологичен разтвор или лимона ако решиш да пробваш по същия начин.За Низита унгвент също съм чувала че действа добре при хрема и е все пак външен препарат.

# 618
Аз съм си пъхала памуци, напоени с ракия.... И това действа  Peace
Имаше нещо и за морската сол, ама не го помня...  newsm78

# 619
  • В две тъмни очички
Добро утро тумбачета  Hug
saxophone на въпроса ти дали малката е била във столче - "да". Само , че тя е почти на 5 и стои само в седалката, която е само под дупето и, което принципно не помага по никакъв начин да предотврати удари.
Абе я да ви питам - някой да го болят случайно ребрата? От 2 дена направо адски болки в ребтата точно до слунчевия сплит. Даже само при дишане ги усещам. Явно бебка вече е много пораснала и бая е надигнала ограните ми, та се разтварят и ребрата  ooooh!
Аз изпрах всички дрешки преди няколко дни,изгладих ги и вчера ги прибрах в шкафа. Дрешките на бебка ще са при нашите дрехи, разбира се на отделни рафтове, но не смятам да купувам отделен шкаф само за нейните дрехи
За сега това е от мен , по-късно пак ще се включа

# 620
  • София, Лагера
Мила, лекувам се с Парагрип. Това е нещо хомеопатично, не ги разбирам много. И чай, по много чай - от малинови листа - хем е за раждането, хем и за настинка пише, че помагал. И витамин Ц. Това е всичко, н в крайна сметка не съм чак толкова зле, само настинка е, не е грип.  Peace Все пак мерси за идеите!  Hug

Момичета, тези скринчета на Дибо изглеждат по-хубави, отколкото са в действителност.  Wink Ние имаме такова, хич не е върха на сладоледа.  Peace

Аз и ти, ако питаш за скринче в "на пазар" дали няма да ти помогнат момичетата?

Бубе, мен ме болят ребрата, но от лежането (при все че лежа единствено нощем) - така се извъртам, че тежестта ми пада точно на тях и са като натъртени. Мисля, че е нормално.

Аз днес реших да си разтоваря организЪма малко и от сутринта съм на чай от малинови листа и круши... та сега и да ми се излиза, не смея  Embarassed Whistling

# 621
Привет коремлийки,

аз се прибирам от преглед и да докладвам. Тазът ми бил супер за нормално раждане  bowuu, абе всичко за сега изглеждало идеално, единственото което притеснява лекарката е че  главичката на моята бебка е големичка... вика, няма да е много хубаво ако мине 10 см   Sad, та така при мен. Сега си чакам само резултатите за спин-мин и микробиологията.
Странно също ми се стори, че въпреки че пия желязо, пак ми е нисък резултата.

снуки само не се шашкай  Hug, но се учудвам малко на лекаря ти, че нито ти е обяснил нещо, нито те е повикал бързо-бързо пак. В крайна сметка това са уреди, то детето си се мърда, плува и играе, не може всичко да си хване идеално.
Бубе радвам се, че е малкото зло за твоите хора, бързо възстановяване на детенцето  Hug
Ноеми и аз малко насмешливо гледам на суеверията, ама не искам да обиждам хората, които вярват, всеки си знае за себе си. Аз няма да казвам, че тръгвам да раждам, единствено защото и моята мама ще изпадне в паника и както се случи на първото раждане на сестра ми хукна от Кърджали посред нощите  Crazy, неее всичко като мине тогава ще почнат едни разговори, едни съобщения и мейли  Joy

# 622
  • София
Инка,чудесно е че всичко е наред Simple SmileИ мойта бебка не е с малка главичка,ама той и синковеца се роди с голяма и по принцип и до днес си му е по-едра главичката,но си го родих все пак нормално,така че не го мисли много това.

# 623
  • София
Мами, днес и аз ще пера бебешки дрешки. Simple Smile Да ви питам докато ги слагах в пералнята и гледах етикетите им с инструкции за пране и гледене си мислех, вие режете ли ги тези етикети ? Говоря за тези дето са зашити за дрешката, някои са доста големички, че има и по 2-3  на едно място, дали няма да дразнят на кожата на бебето?
И друг въпрос - с пара ли гладите дрешките или без? Simple Smile

# 624
  • София
[Това е най-евтиното и подходящо по размери, което намерих http://neosbg.com/index.php?m=320&lang=1&category=244&am … 0&prodid=8294 - скринчето е 89 лева в момента
А на "евтин скрин" в Гугъл излиза вариант доста по-голям скрин за 116 лева, но мястото не ни стига...
Ами според мен по-евтино от това, което ти си намерила няма.Даже скрина изглежда много добре за тези пари.Направо го взимайте и не се чуди!

# 625
Мами, днес и аз ще пера бебешки дрешки. Simple Smile Да ви питам докато ги слагах в пералнята и гледах етикетите им с инструкции за пране и гледене си мислех, вие режете ли ги тези етикети ? Говоря за тези дето са зашити за дрешката, някои са доста големички, че има и по 2-3  на едно място, дали няма да дразнят на кожата на бебето?

Повечето ги изрязвах, някои и съм ги оставяла. Етикетите на бодита за бебите ги изрязах...Други дрешки още нямам Simple Smile Но сигурно и на другите ще ги махна.  Peace

Гладя ( когато гладя  Embarassed ) основно с пара- по ми е лесно  Peace

# 626
Биричке, за болките з тазовото дъно на мен много ми помага седене и търкаляне на топка за аеробика (фитбол), просто мигновено ме облекчава.

снуки, вероятно наистина не са измерили тоновете правилно. На мен акушерката ми обясняваше, че това може да се случи, ако вместо около бебето сложат апарата върху пъпната връв - пак се отчитат тонове, защото през нея минава кръв, но не са като на бебето и може да е излишен шаш. Вярвам, че всичко е наред!  Hug

Бубе, бързо възстановяване на близките ти!  Hug

Mirrabella, някои етикети ги режа, други - не, зависи колко са големи и твърди и къде са.

И аз си измерих корема за статистиката - 102 см.  Laughing

# 627
Моят корем е 95см.
Доки на всяка консултация нанася новите "мерки" в амбулаторния лист за ЛЛ и аз си ги чета и сравнявам с предните месеци Simple Smile....
Общо засега корема ми е напреднал с 15см.

# 628
  • София

Повечето ги изрязвах, някои и съм ги оставяла. Етикетите на бодита за бебите ги изрязах...Други дрешки още нямам Simple Smile Но сигурно и на другите ще ги махна.  Peace

Гладя ( когато гладя  Embarassed ) основно с пара- по ми е лесно  Peace

И аз гладя основно с пара и за това си мислех дали може и бебешките така Simple Smile

Мерси за отговорите и аз ще махна етикетите, които преценя, че ще пречат.

# 629
  • ул. "Мечтание"
Аз добре си поспах!  Flutter Mr. Green

Най-много да си купя ръчна количка и та си го тикам в нея  Crazy

Виж как бързо си намерила решение!  Joy

Моето шкембе преди да забременея си беше над 120, сега не смея да го премеря.  Embarassed Не че ми е огромен корема де.  Joy Екстра си ми е за моите габарите. Честно да си кажа въобще не ми тежи или пречи.

Бире, за тазовите болки единственото облекчение е много движение.

бебеш, сега се сетих... Портокалите ти помагат защото в тях има витамин Ц, който пък спира кръвотеченията. От педиатърката на Божидар знам, ако си разбие нещо устата да му дам да изпие ампула витамин Ц да спре кървенето. При нас помага.

При нас сутринта поваля сняг, но не натрупа.  Sad Искам сняг!!!

Чопи, не е нужно всички да будуваме!  Peace Съвсем си си добре.

Ние също си правихме скрин по поръчка. Огромен е 160 на 100 см, със 6 големи чекмеджета, 4 малки чекмеджета и шкаф. Всичко за 250 лв с превоза. Това в София. Магазинчето е едно малко и незабележимо на ъгъла между бул. Сливница и бул. Константин Величков. Там на светофара има спирка и няколко малки невзрачни магазинчета. Там има и магазин за мебели, изкарват ги даже навън. Направиха ни го за около месец. При това е от масивно дърво, а не ПДЧ. Правихме го преди две години и половина, цените сега може да са други, но пак е евтино. Пращала съм и други хора от там да си правят неща и са оставали все доволни.

Марийче, дано всичко да е наред с бебчето!  Praynig

С тия тонове профилактично съм решила хич да не се занимавам. Само ще ме ръскат пари за нищо.  Naughty

Инка, хич да не те притеснява главата. Тя нали за това е мека, да може да се "сгъне" и да мине!  Hug Не давай да те плашат с глупости!

Детските дрехи ги гладя със суха ютия. Не виждам смисъл и с пара да ги гладя.

Общи условия

Активация на акаунт