Отговори
# 420
бубето дано всичко е наред с близките ти и лек път на вас до там и обратно  Praynig
да живее хомеопатията спря повръщането и сме по-добре. Благодаря за подкрепата момичета  Hug
За отоци не винаги когато остава бяло петно е отток и при забавено кръвообращение е така, но без подуване. А за подуване крачетата стават на трупчета направо.

# 421
  • Велико Търново
Нормално е да имаме леки отоци. Но трябва да се наблюдаваме, в комбинация с високо кръвно, или албумин в урината, вече си е сериозен признак за проблем.
Да ви кажа, нашите отоци нищо не са, да знаете летните мами как отичат  ooooh!. Ако ние си закопчаваме със зор ботушките, те носят направо джапанките на мъжете си.

# 422
Emily1212, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана и имай търпение за малкия прекрасен подарък, който ще получиш, когато му дойде времето!   bouquet

Бубето, стискам палци всичко да е наред!  Hug

Аз пък сънувах, че раждам и когато главичката на бебето излезе, я хванах с две ръце, за да не изпадне, и продължих да напъвам, докато излезе цялото. Беше едно такова топличко, мокричко, супер емоция! Събудих се и почти се разплаках - както вървят нещата, никога няма да го изживея това. Остават ми точно две седмици до секциото  Cry

# 423
  • София
Софиянки, да ви подсетя за срещичката утре - 10.30 в МОЛ-а на Стамболийски, чакаме се пред киното

# 424
  • ул. "Мечтание"
Деска  Cry  action032
Дано да се размине секциото. Praynig Praynig Praynig

# 425
Момичета, как сте с нервите и настроенията. Аз нещо съм много подтисната от няколко дни, нищо не ме радва. Като цяло винаги в началото на зимата ме обземат такива кофти настроения. Страх ме е обаче, че ще се засилят след раждането.
Вие как се справихте с предродилната и следродилната депресия Sad

# 426
  • София
Софиянки, да ви подсетя за срещичката утре - 10.30 в МОЛ-а на Стамболийски, чакаме се пред киното
Иска ми се, носъм на запис на тонове по това време, а преди това и на зъболекар  Tired
Пожелавам ви хубаво изкарване!!!  Hug Hug Hug

# 427
Момичета в момента по National Geographic дават някакъв филм за близнаците Grinning

# 428
Бубе, дано всичко при сестра ти и малката да е наред,че да се успокоиш и ти. Естествено,че ще отидеш да ги видиш,още повече че са сами. А и София -Пловдив се стига бързо по магистралата,особено вечер. Пиши,когато имаш време

Деси, дано да ти се изпълни желанието да родиш нормално  Praynig
Бебешондел, много ти се иска да родиш вкъщи  Hug  Някога са го правили
Ноеми и Захира, и Адис, вечерен отчет?

# 429
Привет на всички!   bouquet

Чери, честита ти малка принцеса с прекрасно име!!!  Да ви е жива и здрава и много, много да ви радва малкото сладкишче!

Емили, Честит Рожден Ден!!! Всичко най-най ти пожелавам!   bouquet

Katiahr, я, бегом марш обратно в декемврийската тема - бързоооооо!!!  hahaha hahaha hahaha   (Не се шашкайте сега, това е братовчедка ми и за голям късмет сме само с няколко дни разлика в термина!  newsm44)  Hug

Да при това първа братовчедка. Все едно сме се наговорили Hug

# 430
Някой беше писал за децата с голяма разлика, /съжалявам не помня кой newsm78 /.
Разликата при нас ще е 11 1/2 години. Ленка чака с нетърпение раждането на бебето, тя от години иска да има братче или сестричка, няма претенции какво. Знае, че вече няма всичко да е само за нея, а ще се съобразява и с новия член на семейството. Само преди 2-3 седмици се беше притеснила, че след раждането няма да и обръщаме никакво внимание, но ние я успокоихме в това отношение. Винаги сме разговаряли и сме обяснявали всичко и сега обяснихме, че в началото бебето ще получава голяма част от вниманието, но не и всичкото.

Бубе, разбира се че ще отидеш. Стискам палци всичко да е ОК.

При летните мами не е задължително да има оттоци. Аз съм лятна мама, а сега и зимна и в двата случая нямам оттоци нито на краката, нито на ръцете.

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 23:09 от pepita1973

# 431
  • София

Ако има някой по трасето мост чавдар - дондуков - цум - мола, да пише да ходим заедно.  Peace

ПС. look_at_me , не съм изпадала в депресивни състояния с яна. тя беше толкова дълго чакана и мечтана, че имах по-скоро следродилна еуфория  Crazy  и сега ми е горе-долу същото. мечтаех за деца с малка разлика, а се получи прилична, но важното е да се роди живо здраво бебето и да са ми живи здрави и двете. Мисли за позитивните неща, които ти предстоят. Наслаждавай се на големия си корем и ритниците. Като родиш ще ти е мъчно, че бебето няма да е вече толкова близо. Сега има само теб. Тогава ще го гушкат всички. Аз малко ревнувах, да си призная.  Blush

за отоците
- Проблемът през лятото наистина е огромен. Разхождаш си се с някакви мечешки лапи и никоя обувка не ти става. Можех да се намъкна само в едни маратонки, но си бях прерязала ластиците на всички чорапи, за да не ми стягат.  Joy  Това е едно огромно предимство на зимната бременност. Не се оплаквайте от лекото зимно отичане.

bubeto_d
, дано са добре майката и детенцето.  Praynig  По магистралата се стига бързо, няма да родиш по пътя, а Пловдив е голям град с болници. Пиши как са.

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 23:17 от saxophone

# 432
  • Сливен
Здравейте мами, аз днес следобед се завърнах от поредния трип, но вече последен  Simple Smile Толкова се зарадвах, че слязох от автобуса, шофьора караше като луд, ама то не бяха изпреварвания по време на завои и нагорнища ooooh! Ужас. Караше като луд. Иначе дипломирането мина добре, както и абсулвентската и лекциите днес:)
Досега ви четях, докато Ви изчета...3 часа. Все ми изчезваше нета и трябваше да рефрешвам страницата по 100 пъти.
Клео съжалявам за мъжа ти. Дано всичко се нареди. Както кза една мама "всяко зло за добро". Здрави да сме, а пък всичко друго се оправя. Неприятни са финансовите проблеми, но ти не се безпокой.
Бубе дано всичко е наред с тебе Simple Smile

Хайде аз лягам вече. Лека нощ и спокоен сън с по - малко ритници Laughing

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 02:10 от Mamma

# 433
Emily1212, честит рожден ден, мила, малко късничко, но от сърце. Родени сме на една дата, но аз сигурно съм по-дъртичката, навърших 38, да му се не види!

Като подърък ми пристигна количката и столчето за кола - много съм доволна, поръчах малко на риск, само на картинка видях количката, но не ме разочарова: Britax B-Mobile 4. Дойдоха и втората партида дрешки, страхотни са, абе досега каквото ми е дошло от острова, няма грешка. Може да снимам тези дни да се изфукам.

В петък бях на консултация - добре са нещата, фръцлата обаче още си стои отдясно, да се чудиш къде се събира, явно ще е дребничка като батко си. Поговорихме си повечко с доктора, вероятно ще си поискам епидурална, дано да има време да ме хване  Laughing Акушерката ми препоръча да си взема кремче за гърди и да започна с издърпване на зърната всеки ден, показа ми как, много некомфортно ми беше, гърдите ми са болезнени, не знам дали ще успявам да го правя.

Децата ми ще имат разлика точно 8 години. Спомням си как като беше малък, попита една бременна роднина защо била изяла бебето, нали му обясняваме, че е в корема и  Laughing. Сега ми целува тумбака, миличкия, много е сладък, не проявява видима ревност, но вероятно още не е много наясно какво точно предстои и как ще се промени животът на всички ни.

# 434
Чопи тука съм,нали паzарих  преди  месец два от  ибей,и какво ме  хвана  напусках да продавам  всичко което не ми  трябва от в къЩи и  ми стан а неЩо като  надомна работа,снимай ,качвай, наблиудавай,после пакетирай  ,до  поЩата  , до банката ,кой платил ,кой не платил  ,луднах,ама поне има  скво да се zанимавам,хем някой лев пада , хем чистя  боклука и докато  вляzа да ви чета като  видя колко  страници са минали от последния ми пост лоШо ми става.

Мойта  бебка днеска се раzрита пак  както му си требе,спокойно ми е .Утре Ще се zапиШа zа курс zа   подготовка zа кърмене който  е  вдругиден ,ама  само ако не е много скъп,даже ако е беzплатен,накупих си  много яки сутиени zа кърмене  неzнаех ,че съЩествуват такива,вие сигурно zнаете,отред се откача и отдолу остава другата  част с  дупка   , ,(zа някои като мен  които не са zнаели  дообеснявам) много ми харесва и си нося единия нон стоп.

Чери две котки  са много zа да са с бебето сега ,ако сте в апартамент мисля ,моя поне е  гол и косми не пуска,ма прави други пораzии,на моменти като го прехванат подскача като маймуна преz корема ми  стъпва на  лицето ми и където свари,zа магистрала ни вzема с моя и това ме притеснява да остава бебо легнал и котарака да е  свободно около него,иначе не е ревнив,5 годиШната ми племенница го   хваЩа доста странно и го раzнася насам натам и той седи не се дърпа ,а  не е от тия дето о бичат насила да го  гуШкат ,само ако той поиска.Та с него  не виждам как мога да се раzделя,няма вариянт zасега ,той ми е   бебе вече  2ра година.

Общи условия

Активация на акаунт