Отговори
# 660
...почти веднага ми призлява, но много силно и внезапно, ниско долу коремът боли умерено, без да са Бракстън-Хикс контракции. ... кръвното ми е по-скоро ниско, но дали е това само.. случва се вече за трети пореден път, предните побързах да заключа, че е случайно. някой има ли такива преживявания?

аз съм така - болката долу е като 2 забити пети в мехура и голяма тежест, а призляването като сриване на кръвното и ми се завъртат и светулки пред очите... случва ми се като се развъртя из къщи също, мисля си, че е нормално за етапа, на който съм, не му отдавам значение... само съм си взела бележка ако ми с еслучи в колата да отбия, докато почна отново да фокусирам  Crazy

точно! ам, дано е нормално  Hug

# 661
Агент нашият скрен е същия, от същата серия МАЛМ Grinning

# 662
  • София
Здравейте, само чета напоследък, онзи ден писах-писах и накрая си го самоизтрих без да искам - направо откачих от яд.
Сега идвам от майчин дом. Нещата са горе-долу нормални , доколкото могат да бъдат при мен конкретно. Ако така се запазят на 27-ми влизам за 2 дни за изследванията и първите дни на януари ще е секциото - ама да видим.
Иначе корема ми е 106 см.
От Вис Виталис и аз сам доволна . Леглото взех от там и някой дрешки.

# 663
Аз приемам и това, ако се роди детето около голям празник, детето да е с името на светеца на празника. Но това  е за вярващите  Peace

ооо аз пък отсега съм заявила, че това, че терминът ми е на 18 януари не значи, че девойката ще се казва Атанаска, дори и да се роди на него!

п.п. винаги съм си мислила, че по тази логика всички момченца, родени през март трябва да се казват Мартин  Laughing Laughing Laughing

# 664

Днес егати деня, снощи цяла нощ с болки без контракции , днес Алекс по хирурзи със съмнение за апандисит, слава богу няма за сега или ако е е много леко, след това в интензивно искаха да не било салмонела или дезинтерия абе ужас. Ако утре продължи с оплакванията в корема ще се наложи да влезе да му се правят изследвания..
[/quote]

# 665
Добро утро,  исках да ти споделя моето впечатление за Шейново- за мене в тая болница работят от олигофрен нагоре. Незнам защо си се насочила натам/ то вярно, че няма и накъде да се насочи човек/, но последното нещо, което може да очакваш там е да бъдеш обгрижван. Аз не съм раждала там, но съм била на ЖК, която е платена и искам да ти кажа, че не те ебават за жив човек. Била съм и при разни прегледи там и съм попадала само на олигофрени. Нищо друго не ги интересува, освен това дали си си платил фактурата. И освен, че ще си платиш избор на екип има голяма вероятност да ти искат и пари под масата- някой лекари си искат. Като цяло болницата и персонала са отвратителни
Може би аз съм малко крайна, защото държа да ми се обръща внимание, особено когато плащам и съм свикнала на друго отношение от мойте наблюдаващи лекари и за мене Шейново си остава една голяма дупка. Наистина не мога да се сетя дори за едно хубаво нещо там

# 666
Mish дано няма проблеми вече и да се оправя.
 Може да е някакво психологично неразположение или нещо такова. Да не се е стреснал с наближаване появата на бебо

# 667
Mish Hug дано нищо му няма на малкия.

Аз приемам и това, ако се роди детето около голям празник, детето да е с името на светеца на празника. Но това  е за вярващите  Peace

ооо аз пък отсега съм заявила, че това, че терминът ми е на 18 януари не значи, че девойката ще се казва Атанаска, дори и да се роди на него!

п.п. винаги съм си мислила, че по тази логика всички момченца, родени през март трябва да се казват Мартин  Laughing Laughing Laughing

А всички момиченца Мартина. Peace

Момичета, подлудихте ме с тези кореми. Joy Мислих да не го меря, че не мисля,че има значение, ама.... на ,измерих го. 108см ,ръст 173.

# 668
  • ул. "Мечтание"
Миш, не ви свършиха неприятностите на вас.  Rolling Eyes Дано не е нищо сериозно!  Praynig

# 669
  • София
Mish  Hug дано всичко лошо отниме вече!

За коремите, като сте почнали да споделя и аз Simple Smile Аз не съм го мерила, но ми го мерят всеки път на ЖК. Последно ми е 95см при ръст 153  Laughing

Не знам какво ми става последните 2 дни, но ям шоколад на поразия. Чак се притеснявам вече, не е много здравословно. Май трябва да си постявя малко ограничения...

# 670
Аз приемам и това, ако се роди детето около голям празник, детето да е с името на светеца на празника. Но това  е за вярващите  Peace

моята дъщеря е родена на 18.01 (Атанасов ден), но не съм и си помисляла да се казва Атанаска.
моето коремче е 110, ръст 167

# 671

п.п. винаги съм си мислила, че по тази логика всички момченца, родени през март трябва да се казват Мартин  Laughing Laughing Laughing

Писах, че приемам вярващите да постъпят еди- как си...Не, че е задължително!  Mr. Green

А  Атанасия е едно красиво и рядко срещано име  Sunglasses

И ако обичате ме подсетете къде е "по тази логика" връзката ма месец март с големите християнски празници  newsm78

# 672
Агент нашият скрен е същия, от същата серия МАЛМ Grinning
Хаха, и аз съм от фен-клуба на Малм - в София си имаме точно същия, а тук си взехме бял - евтинко, удобно и симпатично на вид Simple Smile

Mish, стискам палци Алекс да се оправи!  Hug

Мила, извини ме, но забравих на какви имена се спря за момиченцата? Още ли сте на вариант нещо с В и Ж (нали така беше)?

# 673
Привет и от мен. Аз от няколко дена имам вечер като легна киселини, но снощи хапнах доста семки и не ми се появиха. Тази вечер пак така ще направя, за да видя дали не е било инцидентно липсата на киселини.

# 674
Мила, извини ме, но забравих на какви имена се спря за момиченцата? Още ли сте на вариант нещо с В и Ж (нали така беше)?
Ох, болната ми тема Simple Smile
Ми останаха Жана и Вяра, макар че Жана не ми е много...мое...не знам как да обясня, хем да е на майка ми, хем да звучи добре-няма такъв вариант Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт