Отговори
# 225
Хелоу и от мен ранобудници и къснобудници:-)
От няколко дена Дениската все в 6 часа се събужда, какво е това наспиване толкова рано бе незнаааааам , апък на мен ми се спиииииинка ама две невиждам.Днес мисля да го поизкарам малко навън че не съм го извеждала от 3 4 дена.
Как пускате да ходят децата в къщи? Аз досега с терлички, изплетени от прабаба Митка, ама много се плъзка горкото и май тъй няма да проходи скоро, иначе ако го държим под мишнички може да обиколи целия апартамент маршерувайки, днес направи постежение от легнало в седнало положение и обратно....Браво на мама съкровището Simple Smile
За подарък на кумовете...аз бих подарила някоя картина Герка, достатъчен избор в еbay  Party
Тези картички голямо настоение създават наистина, много се кефя като гледам снимките на дечицата, които вече са получили подаръците си, представям си пък майките им Simple Smile)))))))))
Лек ден ви желая на всички     bouquet

# 226
Ili_, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и само радост да ти носят малки и големи!
Среща - ще следя организацията, но не смея да кажа твърдо, защото има вариант да имаме още една работна коледна сбирка, на която все още не знам датата, но ще е или 21 или 22, така че съм принципно "ЗА", но не категорично!
Връщането на работа - болна тема: никак не ми е на сърцето работата, но с това заминаване в странство ще ми се вържат 7 години да не съм ходила и вярвам, че ще съм напълно извън контекста на нещата като се върна. Иначе, ми се искаше Теа като стане на 2 да се върна, но явно няма да стане така и ми е много подтиснато от този факт. Но какво да се прави - семейството иска жертви!
Хубав, студен ден! Peace

# 227
В Ата е страхотно............ние бяхме вече два пъти и мие гот......сега бяхме в една станция на МНЗ,че нали сме вече на годинки smile3521 smile3521 smile3521............3 пъти на ден храна/много вкусно готвят/,3 процедури на ден/е малко е поостаряла базата/,и луксозна стая за 33,50 лв всичко на човек..............има малко бабинки и дядовци,но нали водих нашите на почивка/те са там още де/.........да отпочинат ,че да помагат
      а иначе за АТА всичко е гот,но на дуга цена разбира се....и масажистките,и ресторанта,и басейна......
   давайте за срещата че няма време

на 22.12.2010г. в сряда в Дон Домат на "Славянска "и "6-ти септември"/от бремелинските срещи/18.00-19.00 часа

# 228
  • София
Какво ще кажете за 18 или дори 17 часа?  Rolling Eyes Да имаме повече време да се набъбрим, че към 20 предполагам повечето ще трябва да сме си в къщи. Поне кърмещите   Crazy

# 229
оооооооох, как ми се иска и ние с мъжо да отидем някъде само двамата, ама дреби като е свикнал с нас и трудно някой ще го гледа повече от 3-4 ч. пък за приспиване вечер....трудно. той иначе сам си заспива в креватчето, но най-новото е, че иска да се обърне и да ни гледа през обиколника. ако е сам се обръща по корем и обикаля креватчето, пробва да се изправи и няяяма заспиване.

тати дано да може да си вземе почивни дни след коледа до новата година, че иначе ще ми е много гадно.
обаче пък си имам сестричка. вчера ни се върна от испанията и ще си е сигурно 1 месец. много, много съм щастлива. тя не беше виждала дребчо, само по скайпа и вчера като го видя за първи път, много мило ми стана като се гушнаха. дреби иначе плаче от непознати, а леля си като я видя и запротяга ръце. нали всеки ден по скайпа с часове се глеедаха.
ох, тази чужбина. има парички ама на каква цена. племенника го гледа майка ми. виждаме се за по 1 месец през годината и е мнооого далеко. добре че поне скайп има.

мами, много ме е яд че съм толкова зиморничева, ама мин.година нали изкарах само по болниците на системи и може да се каже че сняг не бях виждала и сега отново сме болни с дребчо, та отново не можем да излизаме. направо ще го изнежа това дете и това си е. супер ме е яд. всички около мен са по 1-2 навън само ние в къщи със сополите. вече цяла седмица и аз и дребчо сме с хрема. ама ще взема и аз да му пусна един секрет от носа, че всее си хърка и без хрема.

болничките да оздравяват. лек и успешен ден

а за работа все още не мисля. като порасне малкия ще трябва да си търся и ще видим ако нещо излезе чак тогава иначе ще си се гледкаме. тати не дава пък аз за това много си го слушкам. и безз това нещо отвикнах да работя че да видим. вече 3 години съм си в къщи, нали имах проблеми със забременяването и така. ама живи и здрави да сме. има да работииииииим

# 230
само уточнявам,че ние навсякъде ходим с бебка #Crazy Laughing/на мен си ми харесва/...........нищо че имаме още 4 деца и баби и дядо................никой не я гледа за повече от 2 часа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
   аз срещата съм навита да е към 17.00часа

# 231
Ехо, и аз съм на линия. Гледах преди малко при Гала една бременна и там с разни доктори, въпроси, кога кво, що... И се хващам, че гледам като стара пушка вече. Един вид, еее - ясни са ми тия неща  Mr. Green  А като се заговориха кога трябва да се обърне бебето, веднага ми изникна форума пред лицето и кооооолко притеснения имахме относно това. Какъв е живота, а? Как си минава всичко и си заминава....
Джулка, айде бе, колко да те чакаме да се прибереш!?  Crazy  Ама и вие сте големи скитни, всеки случай.
Срещата най-вероятно ще я пропусна. Но ако се появи вероятност да присъствам, ще звънна. За сега не ме брой.

Абе тая попара....все едно незнам ква гадост давам. Като стисне тия устни, няма шанс. А йогурта, дето и дадох вчера за сефте го мушна за норматив. Даже ме подканяше да загребвам по-бързо.
Колко често се дава йогурт?  newsm78. Да дам ли днес пак или да не прекалявам?

# 232
zlatomira малко късно отговарям, ама да си кажа. Ние имахме такава бактерия в носа преди около месец. започна с хрема, която не ми наваше от нищо 2 седмици и пуснахме изследване на носен и гърлен секрет. заведох я на УНГ в ИСУЛ и ни предписа бактробан за носа - 10 дена и промивки. веднага се повлия. на контролното изследване нямаше нищо.
на вас от къде е изолирана бактерията?
аз помня, че много се възмущавах, защото точно срещу пневмококи ги ваксинирахме 3 месеца подред (синфлорикс) и много я мъчеше тази ваксина и накрая пак пневмококи (стрептококи пневмония са точно пневмококите, които са причина за синузитите и пневмониите).
дано се оправите  Praynig
разходките не ги пропускам почти. вчера спа навън 40 мин и и беше много добре. днес пак по обяд ще я изкарам.
нашия запек леко се пооправи с Биогая, Гастрокинд (хомеопатичните) и сливи  Peace

# 233
момичета завиждам ви за срещата,благородно разбира се  Mr. Green и идеята с каричките е много добра  newsm10
 а пък отно заспиването с мама при нас вече  става сериозен проблем ,щото кака взе да ревнува ooooh! тя си заспиваше сама от 8-9 месец с бибата и я оставяхме сама в леглото й   newsm08 обаче малчо не ще биба, не ще в леглото си иска мама да го гушне и после си знаете..та каката сега и тя иска да се гушкам при нея,плаче тръшка се..
тъй че идеи приемам всякакви за отучване от спането с мама(той вече е голям и се превръща в лош навик,с които не знам как и кога ще се справя... newsm12

# 234
  • Sofia

От мен почерпката днес Wink закръглих ги на 35

# 235
Или,честит рожден ден ! И да ти кажа,не мога да те възприема като Или ,за мен си Тайги Crazy
Мини Ванили и аз гледах Гала ,много интересно ми беше ,уж всичко ми е ясно,пък да видим дали за второто ще се шашкам пак така ConfusedДано опитът да си каже думата Confused
Не знам вие как излизате навън ,но аз категорично отказвам да изляза ,а пък камо ли детето да изкарам LaughingПри нас е минус 10 градуса,недопустимо е според мен излизането.Аз не мога да дишам студения въздух ,пък какво остава детето Tired
Днес никой не ще да ни дойде на гости ,та двамата ще  си дивеем у нас Crazy
Днес мисля да дам за обяд спагети с шунка мисля че беше...на Хипп.
Да видим как ще се приеме Whistling
dkavr ,това гушкане ни е голям проблем и на нас.Гушкане ,сукане ,милване...докога така не знам TiredЕдна моя дружка е научила бебето си да заспива съвсем само в леглото си ,а е с месец по-малко от Петьо TiredКак така ги учат тези деца не знам Tired

# 236
  • гр.София
Или_ ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЗА СРЕЩАТА СЪМ НАВИТА НО ЩЕ ДОЙДА С БЕБО ЗАЩОТО ТОЧНО НА 22,12 МЪЖА МИ Е НА РАБОТА!

# 237

ИЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА„ ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КУПИЩА УСМИВКИ Simple Smile

Данче и Дкавър и Дениската беше така заспиваше сам месеци наред вечер ама вече нямаааааааааа..изкитряват се малчовците  Rolling Eyes Четох една статия една напред две назад се казваше, в която се обясняваше че децата ако ги боли нещо или пък нещо се уплашат стават пак бебета така да се каже, тоест ако ходи примерно вече детето и падне и го заболи доста ще се върне към пълзенето....сега нали имаме никнене на зъби и затова можеби Денис пак започна да иска да го приспиват на ръце, да се буди вечер и иска да суче...просто според мен имат нужда от майчината ласка в такива моменти...

# 238
  • В сърцето на един мъж
ИЛИ да си жива и здрава !!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!
djulyy70 ЗА СРЕ6ТАТА АЗ СЪМ НАВИТА, КЪМ 5 4АСА Е ОК. САМО 4АКАМ ДА МИ КАЖАТ ДАТАТА НА ФИРМЕНОТО ПАРТИ И ЩЕ ПОТВЪРДЯ!
ЩЕ СЪМ БЕЗ МАЛКИЯ
ДНЕС 6ТЕ ПУСНА ПОДАРУКА И ЗА МОЕТО ЦВЕТЕ!!  bouquet
ЗА РАБОТАТА - НАИ ВЕРОЯТНО АПРИЛ МЕСЕЦ ЖИВИ И ЗДРАВИ. ДА ВИ КАЖА ВРЪ6ТА МИ СИ СЕ. АЗ БЕЗ РАБОТА НЕ МОГА. НО ОПРЕДЕЛЕНО 6ТЕ МИ Е ТРУДНО В НА4АЛОТО ДА СЕ РАЗДЕЛЯ С МАЛКИЯ

АЗ ПОЛУ4ИХ ОТ СЪПРУГА МИ КОЛЕДНИЯ СИ ПОДАРЪК ВЕ4Е. МНОГО СЪМ 6ТАСТЛИВА, НЕ СЪМ ГО О4АКВАЛА, БЕ6Е ИЗНЕНАДА, НЕ6ТО ЗА КОЕТО СИ МИСЛЯ, 4Е ВСЯКА ЖЕНА МЕ4ТАЕ Crazy А ИМАМ И ЕДИН ЗА ПОД ЕЛХАТА, КОИТО ВЕ4Е ЛИ4НО СИ ГО БЯХ ПОРЪ4АЛА

# 239
poliville,това и аз съм го чела за стпка напред -две назад и даже съм го изпитала-нали ви казвам вики заспиваше съвсем сама в леглото с мечо и бибата а сега иска да има някой при нея.лошото е че малчо не винаги заспива с тати,но май ще тренираме така той с тати по-честичко и да видим имали ефект.и от непонати хора плаче чак се засинява ако вземе някой,обаче ако е в мен няма проблем.Иначе обикаяме и ние апартамента хванат за ръце..няма грешка  Laughingне иска пълзи
Вики пък беше точно обратното-много контактна и общителна и пъзеше по това и беше по-лесничкооо
Но си ги обичкам мноооого и двамата. Той просто ще е на мама глезльото  Wink
Сега готвим обедното зеленчуково пюре и после малко навън  Simple Smile

Или_  честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве и много радост от любимте хора!

Общи условия

Активация на акаунт