Отговори
# 540
И аз още нямам картичка Sad Взех вече да си мисля, че няма да получа ...... покрай нашите пощи. ooooh!
Благодарение на Марини си направих колаж на децата и вчера го занесох за печат и направата на календари. Чакам ги с нетърпение за да ги раздам по празниците на баби, дядовци, вуйчовци...... и тем подобни. Crazy
Благодаря ти Марини още веднъж за помощта.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 541
Няма да успея за срещата. Да си изкарате супер и пийнете и за мен Hug

# 542
Здравейте, да се отчета вече сме 7 700 и 72 сам , не знам дали е добре newsm78 Педиатърката каза , че е добре за кърмено бебе.Биха ни и последната ваксина, сега чак след 1 годинка. Simple Smile Почнах ме да се изправяме на колене и се опитва така да пълзи.
Ние с играчките много рядко си играем , интересува го GSMи , печки , кабели, и всякакви такива. Жалко цял кош с играчки така стоят по пода разхвърлени, освен това имаме и доста за нова година.
За напукани пети и ръце никакви кремове не знам, само си мисля, че трябва да са доста мазни. Confused
Това е засега, май за разходка не става
zar4e да се оправя малката, давай и вит. С Hug

# 543
Дано Ели се оправи мнооого бързо!  Hug

# 544
Привет!  И ми дайте съвет  Praynig...

Моята бубка има някакви пъпчици по лицето, все е със зачервени бузки, горе долу от началото на месеца...мислих си е че е от моите хормонални месечни неразположения...обикновено като наближи да ми идва и се обррива...та викам това ще е, има пъпки ще ми дойде. Е дойде ми. Ама се случи така че точно по това време дадох кисело мляко и сирене....Като ми свърши пъпчиците си и останаха и след АБ даже се засили зачервяването....та ми светна лампата за някаква алергия. Докато беше болна не съм въвеждала нищо ново...оставих я на кърма и АМ и едва към 5 ден вече почнах да я храня както преди но без нови храни. Вчера я заведох пак при Док...каза, че е алергична реакция и ни изписа ФЕНИСТИЛ на капки...ама като чета какви реакции може да предизвика ....се страхувам да дам.  Пъпките избледняха малко, мажа със СЕБАМЕД за ЛИЦЕ...минават, забранила съм на баща и да я целува, не я бърша и с никакви влажни кърпички, въпреки, че по дупето нищо и няма...Днес пак сме само на кърма и АМ...

Как да процедирам сега с храните. Док каза без млечни и без жълтък и спомена нещо за месото, ама не запомних кое. Знам че не са алергени пилешкото, заешкото и пуешкото, то и това само ядем де, и последно телешко....ДА давам ли този ФИНИСТИЛ? Направо ме е страх  newsm78 и как да продължа с храненето сега?  #Crazy

# 545
Сега се върнах назад и прочетох поста на МИЛИ ВАНИЛИ --- как го понася Габи този Фенистил? Дано се оправят бузките на сладките ни бебчета ... ех...толкова се старя в това захранване, водя подробна таблица, всеки ден пиша мерки лъжички....реакции  и какво ...колкото ги пазим, по лошо...оффф

# 546
Пъпчици: на Карина й изписаха Елоком крем, но педито каза да я мажа 2 дни по 2 пъти само, а останалото време с Нахкерцен. Дано се изчисти...
Спрях сирене, масло, яйце, месо и плазмон (понеже е с подсладител). Давам генерични зеленчукови пюрета, ориз, елда. Давам и глутен: хлебче, сухар, но само за мезе да си гризе ние докато се храним. Педито каза, че можело пилешко и зайче - не било от тях. С плодовете е по-хм.. спрях праскови, дюли... общо взето само банан и ябълка май давам. Щом се изчисти, ще започна да въвеждам наново всичко, което съм спряла, но по-бавно. По случая се върнахме само на 2 твърди хранения плюс кърма.

# 547
Ходихме на консултация и беба е 9кг. 73см.
За обринато около устата и бузките докторката ми е казвала и скоро го ползвах -кремче Пери орал на Биодерма,а ако проблема е по сериозен и трябва лекарство Тридерм,който се маже сутрин и вечер.
При спукан палец скоро ми помогна намазване няколко пъти с крема за дупе на бебето. newsm10

# 548
Плазмона и мен ме съмнява малко...той е еди от последните храни... сега си видях таблицата ... в черния списък са ми : всички млечни особено киселото мляко и сиренето, включително Плазмона че има мляко вътре...и следи от яйца..., жълтъка, прасковата, дюлята, домат, червено цвекло, карфиол и разните видове зеле... и телешкото. Аз спрях да ям цитруси, че доста ги бях засилила  newsm78... Реших днес на майчино млекци утре картофче и така постепенно най - безобидните неща... а тези в черния списък Таня е права - ще въвеждам пак ама много по - бавно ичак след месец

# 549
  • Sofia
Привет и от нас!

Емо вече се сдоби с 3 зъба и още два са на път. Буди си се по 2 пъти на нощ. Има ли и други като нас?  newsm78

# 550
  • гр.София
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!

АЗ НЯМА ДА МОГА ДА ДОЙДА НА СРЕЩАТА. newsm45МИЛА Е С ТЕМПЕРАТУРА ХРЕМА И КАШЛИЦА.
И СМЕ НА АНТИБИОТИК.
МНОГО СЕ МЪЧИ ГОРКОТО.

# 551
  • София
Привет!

zar4e, deni 1971- мама овен с бебе овен, милите бебчовци, много гадно, бързо да се оправяте!
Ако е същия гаден вирус, от който ние боледувахме с бебо миналата седмица-много бързо минава.  Hug

Ние с бебо ще идваме на срещата, ама хич не знаем кога, че таткото ще ни кара, а в тия задръствания...абе когато стигнем.  Peace

# 552
Ех много болнички има пак и точно по празниците. Sad  Дано по-бързо отминат тези гадни болести. Hug Hug
Влизам да се похваля че си имаме играчка (все още си чака ме картичката от Германия)  от мама Ради - благодаря ти миличка много е хубава Габи вече я удостои с няколко лиги  Grinning А баткото е влюбен в нея той много харесва всякакви лампички. Peace Hug
Чакам днес и моето цветенце да се похвали с картичка ,че ми е притеснено че подаръчето може да се е счупило  Confused
За пъпчици и аз мажа с Нахкерцен . Пинзи не знам защо те притеснява толкова много Фенистила аз съм давала и на малката и на батко й реакции не сме имали освен лека сънливост.
Марини и аз ти препоръчвам горещо крема Кератолин (който Биби е показала) много съм доволна от него.
Или и ние продължаваме да се будим да ядем ,но от три дни се опитвам да и махна нощното ядене .

# 553
Благодаря за пожеланията! Ели все още е с Т, но няма други симптоми и е весела. Дали не е от зъбите тази температура?  newsm78 Ама щеше да е по-крива, знам ли? Странна работа...
deni1971, оправяйте се бързо!  Hug
Или, ами ние се будим и по повече от 2 пъти на нощ. И само сукане я приспива...  breastfeeding
gest, и Ели е горе долу с тези мерки - 7400, 70см. Моята д-рка каза, че си е ОК!
Айде чао, че ревем...

# 554
  • Sofia
Или вие сте добре. Калоян се буди минимум по 3 пъти в последните няколко дни. През 2 часа суче.
Вяра направих меденките, които си дала във фейса и станаха супер!   bouquet
pinzi от посочените меса не се дава телешко. Дано бързо се оправите.
zar4e възможно е да е от зъбите. Особено, ако е по-ниска.
На всички болни бързо да оздравяват, че е неприятно като са така малките ангелчета.

Общи условия

Активация на акаунт