Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 673
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • offshore & overseas
Аре тогава, другата неделя -- у аутлетО, който може и иска, ХестественНо! Party

Мойта глава явно не е пълна с хелий, щото още не съм залепнала за тавана.

Ники, ти както прекарваш по-голямата част от денонощието по раСоТки (за което завиждам ужасно), по-скоро да си нейде у облаците, отколкото на тавана.

Дано е вярно туй за шарката и парите, ще споделя ся с лъвю, че да го зарадвам.

# 106
 Ееее, Мяуче, жива да си за предложението за сбирка newsm10. Само се моля този път да успея и аз да се домъкна Praynig. Ха дано сънят ти докаже, че има нещо вярно в предсказването чрез сънища и предколедно получите една финансова инжекция Money.

Ника, как сте с Макси?

Дари гери, честит рожден ден и честита месечинка на Жори!

Щях и още да пиша, но си правех сметките без кръчмаря (в нашия случай кръчмарката Laughing, която ме зове....).

# 107
  • До Балкана
Дари-Гери, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов ти пожелавам! Честита месечинка на Жорето!  bouquet

# 108
  • Бургас
Гери,честит рожден ден ! Бъди много обичана ! Много да те слушкат Дари и Жори !  Hug

Момичета,аз какво да ви кажа, съквартиранта замина нощна смяна,Диманка заспа и се паркирах за малко пред пц-то. После мисля да си легна и да си чета книжката на Сидни Шелдън,но подозирам ,че ще се случи както предните 2 вечери и ще си заспа без да съм прочела и страничка. А преди по колко много четях, изчитала съм за дни някоя книга....

Имам още неща,които мислех да споделя,ама нещо ще ги спестя.

Спокойна нощ на всички мами и бебоци !  Hug

И успешна седмица !  Hug

# 109
Дари-Гери, честит рожден ден! Бъди много щастлива мама и жена, бъди обичана, бъди здрава! Дано се сбъднат мечтите и постигнеш желаните успехи! Честита месечинка на Жорко!

# 110
Дари -Гери, честито и тук  bouquet (аз я излових в фаце бука на ранина  Mr. Green)
Мъж ми е записал час при психиатър, не стига туй, ми му била колежка от студентските години  smile3516 smile3515 smile3511 smile3514
Когато дойда на себе си ша пиша пак  Tired

# 111
  • София
Любезна, ама на теб ли ти е записал час, бре?  #Crazy
Съни, каквото и да е, да преминава бързо и те искаме свежа и позитивна както винаги!  Heart Eyes
Където кажете за среща.  Hug

Така, ние не стигнахме до Аутлета /и Слава Богу/, ама мъжо ме изненадА хипер-мега-ултра-приятно - купил ми е телефона, който исках!!!  Crazy Crazy Crazy И почерпи в МакДоналдс, та тая вечер съм блага кът медец.  Joy

# 112
  • York
Мъж ми е записал час при психиатър, не стига туй, ми му била колежка от студентските години  smile3516 smile3515 smile3511 smile3514
Когато дойда на себе си ша пиша пак  Tired

Извинявай, но не мога да се сдържа  newsm62 newsm62 newsm62

# 113
Честит рожден ден на Дари-Гери!!!   bouquet
Ника, честит ти телефон! Да си го ползваш безаварийно... Mr. Green  Hug
Любезна, не мога да повярвам...  Shocked Туй мъжете са .............много нагли понякога!  Close На теб ли ти е записал час или за него?!  ooooh! Боже, божее, докъде я докарахме, момичета, то лошо няма да ходим на такъв доФтор, нали все пак на запад  е модерно, но като че ли има някакъв подтекст в цялата тая история на Любезна...  newsm78 Де да знам, така си мисля аз....  Thinking
Съни, и аз много обичам да заспивам с книга, но уви, не ми се е случвало от преди 5 и половина години това удоволствие...  Tired и така като гледам в близките още 5 пак няма да ми се случи!  Rolling Eyes Освен по- нататък да заспивам с приказки, друго четиво - Ъ-Ъ.....
Абе, аз що си мисля, че като сънуваш въшки, тогава е на пари, а... newsm78
Ние тия два дни обикаляхме из нашия прословут МОЛ и из магазините Метро, Кауфланд, че навън е студено за разходка, пък в къщи не се стои.  Чакаме още два да открият и Ша избиЙм рибата откъм МОЛ-ове... Mr. Green
Нищо ново при нас. Ина дивей, бесней, батко й също, аз леко лудвам понякога, но... трае се. Единственото, което не мога да трая е свекърва ми ... Close Ма се успокоявам, че ще дойде май месец  и ще се изнесе... ooooh!
Така ви се кефя, че си устройвате сбирка. Браво! Пък по нататък може и национална среща  да си направим, в някой град по средата на България, например... Mr. Green
Отивам да лягам, че все съм недоспала!
Лека и спокойна нощ момичета!  Hug

# 114
  • Бургас
Дари-Гери, ЧРД!   bouquet

Ехее, организирате си сбирка, браво!  Simple Smile

Любезна, за кой е тоя час?  Rolling Eyes

Ника, честито! Браво на мъж ти!

Аз да се похваля, пристигна Райън. Ето това 'нещо' ще е подаръка за Коледа на Ванко.

# 115
Например....Благоевград Mr. Green или Русе!? Нали, Пина Laughing

Нещо този петък закъснях за куФнята и сега нямам купони за идната седмица, та днес бая поготвих.Моя дребния не иска и да чуе за купешко пюре вече, дай му  манджичка с повечко лучец.А най-любимото му е боб с телешко Crazy Не ме питайте колко време ми отнема да обеля всяко едно бобче....гледам пускат на пазара и белен боб, но при положение, че имаме домашен, не ми се дава такъв дето не се знае от къде идва.

Ето менюто на КаЛоян към днешна дата:
8:00-280мл мляко Хипп
11:30-основното ядене от КуФнята(много взе да ме радва тази форумска думичка) + десерта
15:00-250грама каша слънчо с някакъв плод
18:00-супа(домашна, че нещо тази от кухнята не ме кефи)+домашен десерт
22:00-280мл мляко Хипп

И между всички тези неща изяжда около 200грама домашни солети(баба ми е бивша сладкарка та честичко му праща разни вкусотийки) или "звездички" (макаронени изделия, правя ги със сирене масло и фруктова захар)

На дребното за Коледа сме му поръчали уолкър, а за РД-столче на Фишър Прайс, с някакво букварче към него, не  съм го виждала на живо, но дано да е хубаво. http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6883

# 116
  • Бургас
Кристинче, какъв уолкър сте избрали?

Ние имаме на Vtech отскоро, малкият е възхитен. Е, още не може много добре да го бута, но пък играчките... На кака ми малкия имаше на Chicco, смля го от игра, даже доскоро си играеше с него.

П.П. Това 280мл мляко - водата ли е толкова или общо, готовото?

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 00:17 от Мимита

# 117
# 118
  • York
Я да питам аз с какви столчета за кола сте? Ние все още водим Анета в кошницата за новородено, но вече едва я натъпквам в него  Mr. Green

Харесах си това: http://www.britax.co.uk/car-seats/first-class-plus  newsm78
Ника, изкажи се компетентно моля  newsm53

# 119
ЧАСЪТ Е ЗА МЕН  Shocked
Изяждането на промишлените количества шоколад, оплакванията от умора И безсилие, нежеланието да се захващам с обичайните ми занимания в свободното ми време били явен признак за депресия , както и битката която съм била повела срещу него Whistling и съм крещяла на Радина Rolling Eyes трябвало той да ми помогне Close Той просто се опитвал да помогна Tired
Помолих го да иде да обясни на женицата как протича неговото свободно време и нормално ли'й туй за баща на две деца ,и как би реагирала всяка що годе нормална женица Crossing Arms Каза, че той бил на възраст вече и му било трудно, и било нормално (даже бил говорил с Емо от Конкурент- и на него му било мноо трудно)  #Sniper #Sniper #Sniper
Както се казва в една неприлична максима "га е** не ти беше трудно"  #2gunfire
Та, скарани сме до живот  Crossing Arms и след НГ сменям климата със старопланински Crossing Arms
А и той си знаел,че няма да мога да се справя с две деца, де бил жив и здрав Тин, но сме били длъжни да си го признаем  Shocked
И тъй Crossing Arms
Само незнам що ривах цяла вечер, та сега когато имам шанс да Молувам ако майка ми се довлече не приличам на човек Tired

Общи условия

Активация на акаунт