Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 679
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,  добро утро и дано то е по-мъдроо от вечерта и е началото на една чудна нова седмица, изпълнена с прекрасни емоции и в очакване на коледните чудеса!

и с пожелание за малко повече слънце:

и някой да ни направи закуската:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 121
Сватяяяя, споко мила, и моя ги плещи такива все... Явно мъжете , някои от тях, НЕ могат да понесат отговорностите на бащинството така, както ние очакваме от тях...
Разбирам те, пожелавам ти да имаш достатъчно воля и търпение, докато отхвръкнат децата! Според мен се справяш прекрасно, имаш дори време да бъдеш чудесна домакиня, и куп други неща...
Прегръщам те силно, а мъжовете да Одят на майната си или поне под бора на Мии!

Hug Hug Hug Hug Hug

# 122
  • София
Добро утро!

s.newa, мерси за кафенцето!

Аз пък да ви почерпя за моя племенник, който се роди в събота ( 2800/48, още е без име, защото малко ни изненада, но днес ще разберем как ще се казва  Mr. Green )

# 123
  • Плевен
Добро утро. Не съм писала скоро, а не съм ви и чела. Моят син още няма зъби, а имам и неприятното усещане, че от време на време пак си има колики. Иначе сме добре, излизаме всеки ден, макар и за кратко. Надявам се, че няма болни. Честито на всички, които имат повод. Танче, честито, да ви е жив и здрав и все така приятни изненади и емоции да ви носи. Дано мога да ви следя по-често. Лек ден за сега.

# 124
  • Бургас
Добро утро!

ЛюбезнаShocked Аз си мислех, че е за него тоя час бе.
Не му се връзвай, или поне не толкова много, явно нещо го е прихванало твоя мъж, хм...  Thinking
Ти си прекрасна майка!  Hug

Танче, честита ви радост!  Hug

Понякога, ние взехме столче Britax. Засега съм доволна, струва ми се много удобно, а и са едни от най-надеждните.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 09:12 от Мимита

# 125
Добрютро!
Неви, мерси за кафенце, закусчица и готвача...  Heart Eyes
Дари Гери, честит рожден ден на патерици!  bouquet
Любезна, хич да не се връзваш на подобни (малоумни) мъжки приказки! Марш под бора и това е! Grinning
Танче, честит ти племенник - жив и здрав!  bouquet

# 126
  • София
ДУ!  Grinning
Понякога, столчетата на Бритакс принципно са едни от най-хубавите на пазара, ама Слънчезара е специалиста там, нека тя се изкаже.  Hug
Танче, разбрахме ний за твоя племенник-бързак без име, имаш 3 страници честитки, да е жив и здрав!  Hug
Любезна, я се намолувай днес с картата на мъжо, па дано ти олекне!  Hug
Ся сериозно, ама честно казано мъжа ти и семейството му сякаш имат огромни очаквания от теб, едва ли не да си перфектния робот. Не си дават сметка, че си майка на две малки деца, породени и неспящи. Нормално е да си креснеш, ревнеш и дори пошляпнеш. Нормално е и с нищо друго да не ти се занимава при толкоз умора и недоспиване.
Аз отдавна съм ти казала, че ти се възхищавам за много неща - от това колко добре изглеждаш, до това, че си чудесна домакиня и майка /личи си, че с Ради много е работено и детето е страшно развито/ и винаги си с висок дух, въпреки умората.
 Hug
Дай му на Мио да прочете какво се случва в едно обикновено семейство, например у нас, тази сутрин - легла все още неоправени, бебе крещящо наакано, килим наповръщан, играчките от снощи неприбрани. Хладилника празен, ядене няма. ВЦ за миене.
Г-жа Съпругата обаче си е направила едно двойно кафенце и си виси пред компютъра невчесана дори. Flutter

# 127
Добро утро!
Приспах дЯтетУ и седнах да си пийна кафенцето с вас Crazy
Неви, много хубава закусчица......... ни приготвя туй......уйййй на кака!
Любезна, мила изобщо не си гУ слагай на ума, щото ще се побъркаш! Тегли му една на цялата рода на чело с него и си гледай децата и душевния мир Hug Hug Hug
Просто като си е удома му ги тръшни, грабни чанта и обувки и с колата на кафенце  с приятелки, муцко. Иначе няма да се оправят нещата. Той така или иначе няма как да разбере какво ти е на теб ама поне мааалко да усети тежеста на бащинството.
Моят любим е безработен от месец и половина и редовно го превъзпитавам, щото положението беше трагично. Даже майка му кат дойде веднъж в месеца и аз го карам нещо дребно да направи в къщи тя се спуска да го върши преди него - дан'сЪ преумори горкото.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ако си възпитам така момчето - гръм да ме порази!@!!

Ние пак започнахме старата песен на нов глас - един по един почваме да се разболяваме. Дано малките устискат, че ми писна - от 4 месеца с ме влезнали в серия. Не е сериозно, но все на ръба.

Кристинче, това 280 мл ма уби душа - моят лакомник е на 200мл(но все пак е по-малък с 1 месец от вас). Браво на големия мъж   bouquet

Айде!

# 128
 Добро утро и от мен! Grinning

Пиша сега, че после не се знае дали ще мога да се включа.

Неви, мерси за кафенцето, изгледа е зареждащ, а притурката... Party ще си спестя коментара към нея. Само ще кажа, че за първи път снимка буди желание и фантазии у мене  Blush Crazy и това ми състояние съвпада с неприязънта ми към мъжо в момента #Cussing out #2gunfire.

Любезна, и аз искам да те гушна силно  Hug Hug Hug. Не е прав НЕмиОто да ти предлага помощ по такъв начин Stop Crossing Arms. Що той не се нагъзи малко да сменя памперси (най-първото което ми хрумна)??? Какво значи било му трудно??? А на тебе лесно ли ти е??? И що той не се възползва от този час? #2gunfire
Но не се давай, не рИви Stop. Вдигни си високо главата, поеми дълбоко въздух, дай му да разбере, че не е прав. Само недей да рухваш и така още повече да подклаждаш "подозренията" му. С теб сме  newsm18!

Танче, честит племенник и тук!    bouquet  Живо и здраво детенце, да има много късмет в живота!

Ника, честит ти телефункен Grinning! Само хубави вести да получаваш по него!

А Таньорчето къде е? Дали е споменавала нещо, защото аз нали извесно време пропуснах събитията тук?... newsm78

Хайде днес да сме съпричастни към Любезната  Hug, пък утре мога аз да ви поразказвам на какво дередже съм. И как хич и не си помислям за час при психиатър (макар, че и моят мъж се опитва от време на време да ми вмени, че нещо централно не съм у ред Crazy), а мен ще ме спаси багажа, децата и у... мамини  Tired

# 129
ДУ!  Grinning
Понякога, столчетата на Бритакс принципно са едни от най-хубавите на пазара, ама Слънчезара е специалиста там, нека тя се изкаже.  Hug
Танче, разбрахме ний за твоя племенник-бързак без име, имаш 3 страници честитки, да е жив и здрав!  Hug
Любезна, я се намолувай днес с картата на мъжо, па дано ти олекне!  Hug
Ся сериозно, ама честно казано мъжа ти и семейството му сякаш имат огромни очаквания от теб, едва ли не да си перфектния робот. Не си дават сметка, че си майка на две малки деца, породени и неспящи. Нормално е да си креснеш, ревнеш и дори пошляпнеш. Нормално е и с нищо друго да не ти се занимава при толкоз умора и недоспиване.
Аз отдавна съм ти казала, че ти се възхищавам за много неща - от това колко добре изглеждаш, до това, че си чудесна домакиня и майка /личи си, че с Ради много е работено и детето е страшно развито/ и винаги си с висок дух, въпреки умората.
 Hug
Дай му на Мио да прочете какво се случва в едно обикновено семейство, например у нас, тази сутрин - легла все още неоправени, бебе крещящо наакано, килим наповръщан, играчките от снощи неприбрани. Хладилника празен, ядене няма. ВЦ за миене.
Г-жа Съпругата обаче си е направила едно двойно кафенце и си виси пред компютъра невчесана дори. Flutter

Ейййй! Много Ви уважавам Госпожо - и при мен е така! Не знам как смогват някои майки героини. Даже бях изпаднала в луда депресия до скоро, че не мога да си свърша всичко барабар с домакинската работа, но един ден просто прозрях, че това никога няма да стане с две малки деца.
Резултат - вече съм мноооого по спокойна, децата облечени, нахранени, чистиииии, с изрязани нокти(каката някой път ходи невчесана на училище, ама туй задължение съм й го прехвърлила изцяло), а къщатаааа, къщата е на вили и могили, но ми дреме на доброто настроение и запазените нерви, пък който квото иска да казва!!!
И АЗ СЪМ ЧОВЕК !!!

# 130
  • Бургас
... Хайде днес да сме съпричастни към Любезната  Hug, пък утре мога аз да ви поразказвам на какво дередже съм. И как хич и не си помислям за час при психиатър (макар, че и моят мъж се опитва от време на време да ми вмени, че нещо централно не съм у ред Crazy), а мен ще ме спаси багажа, децата и у... мамини  Tired

Съгласна! И аз съм на това дередже!
Това, което ще си пожелая за Новата 2011 ще е само да сме здрави и... един път, завинаги, да се махнем от тази къща!  Praynig

Сори, че така тъжно почваме деня, но и на мен ми е кипнало, и то много.

# 131
Здравейте от мен.

Днес съм притеснена, че на Дани нещо не му е добре. В рамките на 4 седмици има 3 пъти разстройство за по 2, 3 дни всяко. В момента пак е с разстройство (освен че е по-рядко, е и като пресечено). На всичкото отгоре в 7 часа повърна страшно много. Не съм го виждала да повръща толкова много никога... даже самият той се изплаши и се разплака. Също така е един отпуснат от вчера, само мрънка. Не мога да си обясня от какво е това.
Моля ви за съвет и мнения.

Иначе картинката тази сутрин беше такава - към 3 часа му дадох мляко на Хумана. В 6 часа го чух, че се изака и му смених памперса. След което той веднага заспа. В 7 часа се събуди. Аз го вдигнах, уж да го наместя и той повърна.

Мислите ли, че може да е от млякото на Хумана? А дали е възможно проблема е дошъл от това, че млякото го направих в 1, а го дадох към 3. На опаковката нали пише да се дава веднага.. Ох не знам.. само правя разни предположения.

Днес ще го водя на лекар, но много ми се иска да чуя какво мислите вие.

# 132
Веси,
Заведи малчото на лекар, за да го прегледа и да се успокоиш. Сигурно е пипнал нещо. Hug
Не трябва да даваш толкова "старо" мляко...има разни животни вътре, заради които бързо се разваля.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 09:47 от Xcat

# 133
Абе в болницата като родих ни даваха млякото за 3 часа в 11 вечерта, така че не мисля че е от млякото. То вярно, че не трябва да се дава така, но това е практиката. А и аз понякога съм му приготвяла мляко докато спи, а той се буди след им няма 2 часа защото и аз съм на мнение, че спящо бебе не се буди занищо на света.

# 134
Любезна Hug Hug Hug, нямам думи ако това не е наглост здраве да е ша ма прощаваш ама що не иде той на записания час #Cussing out
Ника браво на мъжо ти, все такива приятни изненади да ти прави...
Моя тия дни е много мил и добричък, сутрин става камината пали, кафе ми прави и пуска прахосмукачка, щото да съм си починела. Да видим до кога, не пропуска обаче коментари от рода че е разхвърляно или че трябва да изхвърляме повечето неща (тави и тенджери-по една ни стигала) щото ставало претрупано. Но аз длъжна не му оставам като е разхвърляно да оправя, като са ми много тенджерите да почва да готви и да си остави само една. И сега се е кротнал. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт