Ние пак сме без вода, но пък навън е още много студено за ранно излизане и ще трябва да си стоим в мизерията до към 12

Разконспирирахте ме веднага значи
)) Много се радвам,че съм част от този календар
Ето тук има една от снимките,която много харесвам

,айде дано ти размине кофтити настроение 
ще повторя всички останали и ще кажа,че мисля че се справяш повече от чудесно и че НемиОто нещо не е в час! На светлинни години съм аз от перфектната домакиня,ама и аз съм си седнала насред хол пълен с разпиляни играчки и сума си работе дето ме чака,хапвам си доволно тортичка и ви чета
И ми е добре даже
и за вас
Ако много се притесняваш взънни един телефон на док

Много ме кефи каква е внимателна като я пусна по белия свят (т.е. на пода). Пази главата вече, усети се, че боли като я фраснеш.
Иии най-накрая почна да ме слуша като ѝ кажа "Не!" (аз мноооого рядко го казвам, въпреки изкушенията...). Та... диагнозата на този етап е, че ще стане човек от моЙто, ама кога... 
Искам да ти кажа, че аз лично ти се възхищавам как въртиш къщата, занимаваш с дребните (то не са апликации, чудеса) и някак оставаш в добро настроение. И аз се оплаквам от време на време, че съм уморена и безсилна, а съм само с едно (и то е още лесно за гледане). На всичкото отгоре някои от домакинските задължения съм ги аутсорснала трайно на мъжа ми - чистенето в неговите покои (то компютри, кабели и чудеса...
Не се справя особено добре, ама какво ми пука), прането и простирането. Освен това всеки път, когато се наложи да остане за 3 часа с дребната (тия пъти се броят на пръстите на едната ми ръка), след това ме гледа с някакво благоговеене и поглед тип "не знам ти как се справяш по цели дни", та долу горе има мир в къщата, макар и последната да страда най-много - никога не е идеално чисто и подредено, понякога не е и сготвено, абе... И аз като Ника се грижа първо за моя вътрешен мир, после за детето и после за заобикалящата среда.
), 'га ги прави тез деца не рИва...
То лесно е да се каже ама и аз на моменти имам проблеми с това да потопя мъжа си дълбоко в ролята на татко.
Може би на твое място бих се врътната и бих се изнесла при нашите (моят хубостник като остане сам и му влиза акълЯ в главата, явно имаме с Диди невероятна аура и присъствие

, заведи малчо на лекар и не се притеснявай предварително! Каквото и да е, ще премине! Стискам палци да не е сериозно... А за млякото, колкото и да не е препоръчително, приготвям го преди да си легна, оставям го в хладилника и го топля го при някое от ставанията през нощта. Понякога е преди ядене, понякога е по-рано, но тогава го гушкам, за да си бъде топло... Педката ни каза, че може...
. Деа това мляко го изпива на два пъти...
. Нищо, че е крива, виж как зане вече Не-то! Че и Фнимава вече, браво на умното момиче..
, една понеделнишка сутрин хич не е показателна за цялата седмица
Сега я гоня из леглото, после ще я гоня из стаите, вероятно. 
Да ти е жив и здрав!

Любезна, с теб сме, както виждаш и хич не му се давай, още по-малко да плачеш!!! Имаш толкова хубави дечица и толкова се занимаваш с тях, че трябва краката да ти целува! 
!
!
. При моята приятелка беше тихо и спокойно после и си върна усмивката.
.
Препоръчани теми