Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 684
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • York
Дубрутру и от мен!   food010

Понякога, ние взехме столче Britax. Засега съм доволна, струва ми се много удобно, а и са едни от най-надеждните.
Вашето кой модел е? Аз така или инaче реших ще взема до 18 кг и затова се спрях на този модел, но още незнам къде ги продават тук да го видя колко му е полегналото положениие, че много пътуваме, и детето постоянно е в колата.  newsm78
Ние пак сме без вода, но пък навън е още много студено за ранно излизане и ще трябва да си стоим в мизерията до към 12  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 136
Добро Утро !

След сутрешните препирни с децата , седмицата не тръгва на добре, но да видим ! Най - мразя да се карам на Рая , а последно време тя не ми дава шанс да правя нещо другоооооооооооо...... че и Стас го отнесе  Rolling Eyes.....

Сега съм зла , крива майкиня, тъпо ми е .....

Любезна , то от страни лесно се говори , ама.... да знаеш, че тия  дето ги плещи мъжът ти не са верни , не му се връзвай !

# 137
  • До Балкана
Добро утро!
Успешна седмица пожелавам на всички с много положителни емоции!
Мило Любезно момиче, направо съм възмУтена от тази ситуация! Ника, сигурно е права, че очакванията към теб са много големи и съм сигурна, че оставаш без сили в опита си да отговориш на тях! Еми, ще извинява мъжлето ти, ама когато роди 2 деца и поеме изцяло грижата за тях, дори само за 2 дена, както ти, мисля, че ще преосмисли теорията си! Малко съм гадно добиче, но няколко дни ббих си оправяла децата, но напук ще оставя мръсно или ненаготвено, бих си вирнала краката, но бих била блага и мила.  Twisted Evil В крайна сметка си живо същество и то чувствително и имаш нужда от разбиране, а не от упреци и най-малко от това да се търси вина в някого! В крайна сметка мъжа ти има 2 чудесни, здрави и много красиви дечица и прекрасна жена до себе си, която се справя с всичко! Аз с едно дете не мога да се оправя и занемарявам това онова (да не говорим, че все се случва да нямам време я да си оправя краката, а да си оправя манЕкЮра). Не съм предполагала, че ще ми се случва, но е факт. Измисли си един следобед, примерно съботен, оставяй децата на милото и беж по молуване или някакво си удоволствие само за теб! Прегръщам те силно!!! Hug
 Вчера подстригах Бо като морски пехотинец. Мислех да не го кълцам цяла зима, но мязаше на хибри между олигофренско селянче и партиен секретар! Mr. Green Сега само му липсва обецата с кръстче на едното ухо и е същински пичЕняга, тип мутряга от ранните '90 ! Като заредя батериите на фотото ще ви го покажа!
Веси и аз бих завела мъничето на док. да изкаже мнение! Дано всичко е ок и притесненията ти отпаднат!
Стар, сигурна съм, че седмицата ти ще е хубава! Не се измъчвай, прегръщам и теб! Heart Eyes

# 138
  • Бургас
Дубрутру и от мен!   food010

Понякога, ние взехме столче Britax. Засега съм доволна, струва ми се много удобно, а и са едни от най-надеждните.
Вашето кой модел е? Аз така или инaче реших ще взема до 18 кг и затова се спрях на този модел, но още незнам къде ги продават тук да го видя колко му е полегналото положениие, че много пътуваме, и детето постоянно е в колата.  newsm78
Ние пак сме без вода, но пък навън е още много студено за ранно излизане и ще трябва да си стоим в мизерията до към 12  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Britax Freeway St Anton. 9-18кг, с 3 положения на гръбчето.
Не е нов модел, но всъщност няма никаква разлика с моделите от тази година.  Mr. Green А, и цената, на която го взех, е много, много добра.

# 139
  ДУ! 10x за кафето,закуската и готвача...
 Благодаря и за милите пожелания за Ели от вчера  Heart Eyes

Стефи, прекрасни снимки за календара на НАПК  Peace

Мерси Simple Smile Разконспирирахте ме веднага значи Simple Smile)) Много се радвам,че съм част от този календар Simple Smile Ето тук има една от снимките,която много харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кристинче,направо ме шашна с тези количества храна,който изяжда Калата! Ели на обед хапва част от основното ядене от кухнята,а следобед пак част от десерта,до супата изобщо не стигаме  Mr. Green

Ника честит ти телефон,все такива хубави изненади да получаваш и през идната година !

Деси Коледа идва Simple Smile,айде дано ти размине кофтити настроение  Hug

Любезна  Hug Hug Hug ще повторя всички останали и ще кажа,че мисля че се справяш повече от чудесно и че НемиОто нещо не е в час! На светлинни години съм аз от перфектната домакиня,ама и аз съм си седнала насред хол пълен с разпиляни играчки и сума си работе дето ме чака,хапвам си доволно тортичка и ви чета Simple Smile И ми е добре даже  Mr. GreenНе мога да огрея навсякъде и туй то

Балеринке,Мимита много  Hug Hug Hug и за вас

Веси дано е нещо инцидентно!  Hug Ако много се притесняваш взънни един телефон на док

Стар  Hug

# 140
  • София
ДравейтИ!  bowuu

Тоз моя дребосък пак е в някакъв нервен период, ама ще го преживеем. От 2 дни ме мамосва, ама не съм сигурна дали има толкова акълец, че да го прави съзнателно.  Mr. Green Иначе нищо ново.  newsm78 Много ме кефи каква е внимателна като я пусна по белия свят (т.е. на пода). Пази главата вече, усети се, че боли като я фраснеш.  Crazy Иии най-накрая почна да ме слуша като ѝ кажа "Не!" (аз мноооого рядко го казвам, въпреки изкушенията...). Та... диагнозата на този етап е, че ще стане човек от моЙто, ама кога...  Mr. Green Crazy

Да се изкажа и аз по Любезния въпрос - мила, много си го разглезила твоЙто мъж.  Thinking Искам да ти кажа, че аз лично ти се възхищавам как въртиш къщата, занимаваш с дребните (то не са апликации, чудеса) и някак оставаш в добро настроение. И аз се оплаквам от време на време, че съм уморена и безсилна, а съм само с едно (и то е още лесно за гледане). На всичкото отгоре някои от домакинските задължения съм ги аутсорснала трайно на мъжа ми - чистенето в неговите покои (то компютри, кабели и чудеса...  ooooh! Не се справя особено добре, ама какво ми пука), прането и простирането. Освен това всеки път, когато се наложи да остане за 3 часа с дребната (тия пъти се броят на пръстите на едната ми ръка), след това ме гледа с някакво благоговеене и поглед тип "не знам ти как се справяш по цели дни", та долу горе има мир в къщата, макар и последната да страда най-много - никога не е идеално чисто и подредено, понякога не е и сготвено, абе... И аз като Ника се грижа първо за моя вътрешен мир, после за детето и после за заобикалящата среда.  Mr. Green

Та твоЙто миО освен да го оставиш така няколко часа сред зверовете... не знам. Няма "дърт съм", няма "не съм създаден за семейство" (НевиHug ), 'га ги прави тез деца не рИва...  Crazy То лесно е да се каже ама и аз на моменти имам проблеми с това да потопя мъжа си дълбоко в ролята на татко.  Blush Може би на твое място бих се врътната и бих се изнесла при нашите (моят хубостник като остане сам и му влиза акълЯ в главата, явно имаме с Диди невероятна аура и присъствие  Crazy  Mr. Green) или пък бих казала, че викам мама да помага  Twisted Evil (това също би подействало при моя, все ще предпочете да минава с парцалЯ, отколкото да се прескача с "мама"  Twisted Evil). Абе нещо трябва да измислиш, за да го приземиш твоя. Или ако не - поне да му го върнеш тъпкано!  #Cussing out

# 141
  • До Балкана
Ника, честита ти изненадваща придобивка, със здраве да си я ползваш и много сладки мигове да снимаш с него! Hug

# 142
  • София
Благодаря ви за честитките за телефона!  Hug

По мъжовия въпрос пак - ама как така ще си тръгвате? Аз от тук не мърдам, ако не иска да е семеен мъж с деца, да фаща той гората. Как ли па ще му оставя уреден дом, да си живее живота, па аз да се свирам у нашите!  Naughty
И напълно подкрепям Юхуу, че трябва да ги поставяме на наше място, за да ни оценяват.  Peace
У нас си имаме джелезни правила - щом си е вкъщи, аз памперс не сменям и дете не преобличам.
Борис, както повечето деца на тази възраст, обръща обличането в ужасно лигава игра - то са оглушки, хилежи, търчане из стаите полу-гол, скачане по леглата и т.н. всички ще ме разберете след 3-4 години.  Laughing Мъжо направо издивява, удря го на молитви аз да се оправям с големия, а аз го удрям на подигравки, че не може едно хлапе да преоблече, ма иначе ръси мозък.
Накрая криво-ляво се справя, а аз винаги назидателно заключвам: "Виждаш ли какво ми е по цял ден, а ти кво - лаф-моабет с колежките!" Laughing Laughing

# 143
Уф, и аз забравих да похваля Никиния мъж за чудесната изненада  thumbsup! Ника, все така да е!

Веси  Hug, заведи малчо на лекар и не се притеснявай предварително! Каквото и да е, ще премине! Стискам палци да не е сериозно... А за млякото, колкото и да не е препоръчително, приготвям го преди да си легна, оставям го в хладилника и го топля го при някое от ставанията през нощта. Понякога е преди ядене, понякога е по-рано, но тогава го гушкам, за да си бъде топло... Педката ни каза, че може...

Силвъри, снимките са прекрасни, а вие с Ели се още по-прекрасни! Завиждам искрено на тези прекрасни моменти, които имате заедно!

Кристинче, и аз съм удивена от количествата, които поглъща Калата  Peace. Деа това мляко го изпива на два пъти...

Юхуу, таз сладка Диди  Hug. Нищо, че е крива, виж как зане вече Не-то! Че и Фнимава вече, браво на умното момиче..
Моята дивачка, кога ли и тя ще разбере, че като крачи да слиза от спалнята, може да падне и да я заболи...

Мимита, Понякога, отивам да чета и аз за тези столчета, че трябва да взимаме някакво. Аз се бях засилила към това на Кристинчето, ама мъжо ме отряза, че много пари...Да ама, те всички Убави са по толкоз, тъй че, ще му направя списък и да си избира, кое му е по джоба  Mr. Green...

Понякога, аз пропуснах май, ама стана ли консултант по кърмене?

Стар,  Hug, една понеделнишка сутрин хич не е показателна за цялата седмица  Mr. Green... Всичко ще се нареди по-добер, сигурна съм!

Да сА изкажа и аз, че у нас никога не е идеално подредено, по-скоро е поприбрано, гардероби и шкафове са хаос винаги, чистотата по подовете е лъжовна, ядене има, само защото и Константин трябва да яде, торти и други десерти не съм правила от години (изключая онези сладки с овесените ядки), прането е изгладено, защото баба ми глади и т.н. И всичко това е поне така, защото баба идва почти всеки ден... Иначе, щях да съм мноУ по-зле...

А пък от онази вечер, вече хич не ми пука какво си мисли НЕмиОто за мен, за себе си, за живота... Ако ще да живей, ако ще да мре. Според мен, той самия има нужда от психиатър, но не ще да Оди... Щял да му каже да гледа позитивно на нещата... Ми кат знае много, нека се терзае... Ще дойде и моя ред да си гледам животя (след около 5 години), но ще чакам търпеливо и после не мой мЪ ФанА... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

П.С. Аз пък и да искам няма де да ида, затуй, ако много ме ядоса моя, да си стяга багажа и да си Оди у техните... Все ще се оправя с двете деца и с работата без него, в това съм сигурна.

# 144
  • София
Ам, Ника, то изнасянето от вкъщи/привнасянето на външни елементи вкъщи е по-скоро като заплаха, ако не си е проличало от поста ми. Иначе аз, като изхвърчала от семейното гнездо на 14 години, не понасям нито единия от двата варианта и мъжът ми е пределно наясно с това, но като заплаха още върши работа.  Mr. Green

Пф, не знам за след 3-4 години, но сега обличането на Диди е истинско предизвикателство. Докато слагам памперса тя го дърпа, разлепя лепките, удря ми ръцете; докато слагам втория крачол на панталонче, тя си е изкарала вече вкарания крак; от някои от блузките вече успява с дърпане да си извади тиквата; чорапките ги дърпа от момента, в който ѝ ги сложа, но там намерих временно решение с едни "държачи"; обича по гол гъз да се врътва и да тръгва нанякъде и т.н.... Не ми се мисли като почне да ходи какво ще е.  Crazy Сега я гоня из леглото, после ще я гоня из стаите, вероятно.  Mr. Green

Иначе мъжът ми като цяло се кефи да се занимава с Диди, ноооо ако може да е до 20 минути.  Crazy

Кристинче, егати количествата поема КалатаShocked Не съм сигурна, че самата аз ям по толкова.  Crazy Да ти е жив и здрав!  Hug

# 145

Силвъри, снимките са прекрасни, а вие с Ели се още по-прекрасни! Завиждам искрено на тези прекрасни моменти, които имате заедно!

Нев,аз го приемах за даденост това кърмене някакси,но сега след твойте думи се замислих,че наистина съм късметлийка,че при нас нещата се получиха!

# 146
  • София
Аааа, Нев, нашия като го пращам у техните, винаги го предупреждавам, че децата всеки уикенд ще са при него, издръжка също ще искам, няма 6-5.  Laughing Да не си мисли, че в събота ще си излиза кът ергенин, па аз да се гърбя тук с двамата, тая няма да стане!  Naughty

Силвъри, поздрави и от мен за снимките, прекрасни са!  Heart Eyes
Юхуу, браво на Диди, и за пазенето и за слушането!  Grinning
Стар, ще имаш прекрасна седмица, сигурна съм!  Hug

Уф, ама ква съм шматка, в събота забравих да искам от личната бележка за кухнята и днес ще трябва специално за това да вися в поликлиниката.  Mr. Green
Ей, малкия става голям дзвер относно спането. През нощта рева докато не го прибрах при нас, сега го сложих да спи сам, спа само час и сега мрънка. #Cussing out

# 147
Като чуя мъж така да говори и пощурявам!!!  #Cussing out Любезна, с теб сме, както виждаш и хич не му се давай, още по-малко да плачеш!!! Имаш толкова хубави дечица и толкова се занимаваш с тях, че трябва краката да ти целува!  Twisted Evil За теб  Hug

Стефи, уникална е снимката, а вие сте много хубави  Heart Eyes!

Ника, честит телефон! Аплодисменти за мъжа ти! все така да те радва с едно или друго!  Hug

Балеринка, Мимита - гуш  Hug!

Вчера добре минаха РД-тата. При свекитата пощуря Йони, както и бях сигурна...Крещящи и тичащи дечица с ужасно шумни стрелящи играчки  Shocked, баби и лели и т.н., да го снимаме с този и онзии накрая беше толкова кисел, че едва го удържахме. Хич не си пада по нови, шумни места с много хора  Confused. Но мина  Grinning. При моята приятелка беше тихо и спокойно после и си върна усмивката.

Сега чакаме нашите да наминат, че имат работа наблизо, а следобяд сме на детското РД  Heart Eyes.

Хубав и прекрасен снежен ден!!! Толкова е хубаво!

# 148
Охх, как се посмях рано сутрин с писанията за съквартирантите. Не че моя е примерен де, същия .... като вашите, но като ми кипне и аз се успокоявам с това, че само му пиша черните точки в тефтера и все някой ден ще има разплата и слихвите даже. Mr. Green
Любезна, ти за чий вярно рева? Я отиди на часа, даже гледай малко по-рано да излезеш и по-късно да се върнеш, че не знам иначе къде го сънува това свободно време. После жената сигурно ще го викне и с него да поговори и да му обясни аджаба някои нещица, не че ще хванат дикиш, всяко чудо ще е за три дена, но така или иначе гледай да се възползваш от ситуацията колкото може повече. И ако си много обидена няма защо ти да ходиш някъде, той да си хваща багажа и да изчезва, все някой ще се намери да ти завинти я крушка, я други работи.. че може и по-млад да е даже. Mr. Green

# 149
все някой ще се намери да ти завинти я крушка, я други работи.. че може и по-млад да е даже. Mr. Green
Joy hahaha smile3521

Общи условия

Активация на акаунт