Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Никич, жива да си, душо, че ме светна за детските! Heart Eyes
Щях да си ги чакам на 31-ви, да чакам, да чакам...  hahaha
В точния момент пристигат (- 50 лв. в аптеката днес). #Crazy

P.S.: В анкетата гласувах с "храна от кухня", макар че Акулче яде кухненска и нашата храна.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 20:45 от Xcat

# 361
Уф я да ви питам за конкурса в бука "най-фотогенично дете", че гледам доста участваМЕ...сега мога ли да "Споделя" снимката в профила си... Rolling Eyes Че пише нещо в правилата, че не може...пък гледам се прави...значи мооооже...а  Thinking

П.П. е "споделих" я  Crazy

# 362
ДВ! Party
Явкото както го похвалих,че не реве,така цял следобед рева  Rolling Eyes Горкото ми детенце,пишлето му е станало двойно и червено,но с общи усиля му направихме отнсителен комфорт-широк памперс,огромно боди,гентамицин,панадол... Mr. Green Дано утре да е забравил  Praynig
Ника,Мяу аз няма да мога да дойда,първо заради транспорт,пък и часа не ми е удобен,че дребното спи от 2-4 . Rolling Eyes Надявам се да ме извините  Hug
За анкетата отговорих с нашата храна!
Аз се вдъхнових днес и разгледах предложения на клубове за РД,хич не ми се прави голямо парти,ама брат му на мъж ми всяка година на техните деца прави малка сватба ooooh! Та да няма обидени роднини ще мисля накакъв вариант,ако имаме пари де.
Друго да ви се похваля измислих си една рецепта и сега чакам резултата ,дано да се яде  Blush Praynig

# 363
и аз отказвам срещата Tired ако някой дребен пак се разкисне ще се самоубивам вече, тамън ги позакрепих... и утре бегам към Пасарево да вия там с вълците и да умирам от скука и тъпня  Sad
Айде "до"

# 364
Ми и аз да с е поФаля, НЕмиОто поръча диван, грозен, но би трябвало да е удобен... Двойно по-еФтин от цената в магазина, директно от производителя и в сряда трябва да е у нас... Ще го претапицирам догодина или не се знае кога  Rolling Eyes..
Имаме същия на село, та поне сме го проучили  Mr. Green ... и довйно по-скъп  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil...

Диването спа днес следобед 3 часа, не го е правила откак беше на месец и половина... Да видим каква ще е нощта.

Мдааа, у ФБ стана весело и мазало...

П.С. този на снимката е Убавия  Mr. Green

# 365
Вместо да се хвалиш,Сватя, вземи почерпи, че Миото взе много да дава акъл и на Радина коледната украса "киндер" отиде  Rolling Eyes
Много обичам ъглови дивани - има място за всичкото циганин да легне на него. Ние в Пасарел сме с такова чудо, евала, машала на който го е измислил  Crazy
Не вдянах ко му намираш кусур  Crossing Arms

# 366
Не вдянах ко му намираш кусур  Crossing Arms

Уф, мързеше ме да качвам снЕмката, ама ей т'ва чудо ще е в апартамента
http://lh6.ggpht.com/_NSgHMpeU_8k/TQqB8GhXX9I/AAAAAAAAAUI/r6Q8qK … s640/IMG_3256.JPG

А онова е в селската къща, но с червена кожа...
Та после казвайте, че нЕмало кусури...

Ей, черпя  Mr. Green :

# 367
Ми, да... много е готин даже дивана, аз ако имах място бих си сложила такъв, да събира много хора.  Simple Smile
Аз пък не можах да ви намеря из ФБ. Embarassed..аз ли нещо съм тъпа, че не правя както трябва, незнам...  Thinking
След обяд наваля доста,излязохме семейно да се порадваме на снега  Crazy , Ина беше "опакована" в шейната, голям кеф беше... Хареса, й...  Simple Smile
Но май нещо се разболява и тя  Tired , понакашля от време, на време, и нослето се мъчи да тече, ще посетим докторката утре, че събота и неделя да не стане по- лошо...  Tired Мъж ми цяла седмица, кашля и се сополиви, щях да се учудя ако никой не хване, ей на ... най- малкото...взе, че хвана... Ш` гУ убия!  Close

Това засега, лека нощ, момичета!  Hug

# 368
  • София
ДУ!

Пускам телевизора и гледам мама Стефи и малката Ели. ОТ БТВ са поканили манекенката от календара и за календара май ще говорят. Отивам да дебна и после ще се отчитам и зачитам.

# 369
# 370
Юхуу, меси за кафето!
Неви, уцели ме с тоз Джак  Wink
Тин цяла нош не спря да вие кат сирена, как ми се ще да честваме Ботев, ма ме е страх,че се разболява Tired
Дината пък е все по-пушка Praynig явно тази хомеопатия, или пък курса нагревки помогнаха newsm78 от два дни не се бърше и не намирам матриял по ръкавчетата й Praynig
Мен пак ме наболява гърло и пак имам хрема, не разбирам какво ни се случва Thinking
Есега стягам катуна и отиваме да правим снежни човеци  Mr. Green
Хубав ден, никакви сАполи и никакви Т-е-та ( освен ако не иде за модел на Ауди, подарък за ЧНГ) Laughing
 Heart Eyes

# 371
  • София
Добро Ютро мами!
Ехх, как съм изпуснала Стефи и Ели... някой ако има линк към предаването ще съм много благодарна да го пусне или поне да каже кое е било пред Laughingаването да търся аз  newsm78
Юху, благодаря за кафенцето!
Ники как е младежта, по-добре ли е Бо?
Съни, как е Диманка?
Теди, как е Александра?
Пина, как е Ина?
Ако пропускам някой оплакал се болен - как сте?
Любезна, хубаво изкарване в Пасарево на чист въздух! Да се закрепят Дина и Тино, много целувки за двамата сладури  Hug
Неви, честит диван. Не му намирай кусири, екстра си е  Mr. Green Сега не знам ако интериора е в синьо как би отивало, но си е екстра  Hug Мерси за почерпката!
За срещата - не мога да кажа дали ще дойда все още. Калина снощи и конюктивит имА, та докато не е стабилна и здрава засега отговора ми ще е не. Ако в неделя е здрава, ще се опитаме да дойдем. Ако ли не - next time  Hug Зъби нЕма на хоризонта, ама поне имаше няколко часа сън...
ХУбав ден, отивам да капя капки на дребна, а тя искрено да ме мрази  Embarassed

# 372
Юхуу мерси за кафето имам нужда  Tired Hug
Любезна все едно у нас си била  ooooh! Комбинацията от 3 растящи зъба и подута забелена пишона е трудна за идържне.По този повод "най-големия ми кошмар" Mr. Green стана реалност,вече цяла седмица спи при нас  от 11 до сутринта.Ама какво да се прави,няма да го остава да се дере човека,при все,че не му е добре  Naughty Пък през ноща миОто ме ядоса че му се кара,че плаче- бил лигав  #Cussing out ,а той дребния като се гушна в мен  
и реве на умирачка,защто пишка  Cry Абе и туй ще мине  Crazy
Хванах и аз края на интервюто по БТВ,мисля да си закупя такъв календар,много е нежен и красив  Heart Eyes

# 373
ДУ!

Слънчи, гледах предаването, но Стефи и Ели не участваха. Аз очаквах тях да видя  Sad. Говориха за календара, показаха снимките и разговаряха с другата жена, която е топ модел и също е модел на календара. Беше хубаво, но не казаха нещо за кърменето, което ние да не знаем  Hug. Всичко това беше в сутрешния блок на БТВ.

Снощи партито мина чудесно. Всички много ми се радваха и бях удостоена с такова внимание от колегите, като за ВИП гост  Laughing. Много нови неща има в работата и ще ми трябва време да вляза в час догодина, но това ще го мисля като му дойде времето  Wink. Прибрах се в 3ч. От толкова танци и питиета днес ще ми е малко нанагорно, но няма как, ще го преживеем  Mr. Green. Чакам с нетърпение Йони да заспи на обяд и ще последвам примера му  bowuu.

Йони е заспал снощи на секундата, явно доста го е поизморил татко му преди това и не е имал сили за друго Grinning.

За срещата може би няма да успея, но ми се иска да дойда...

# 374
  • София
Ехх, как съм изпуснала Стефи и Ели... някой ако има линк към предаването ще съм много благодарна да го пусне или поне да каже кое е било пред Laughingаването да търся аз  newsm78

Цък!  Sunglasses
Рали, браво за снощи!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт