Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

Уф, момичета, всичко прочетох, ама нямам сили да коментирам, че цяла сутрин се боря с мухъл Sad За два дни се появи гадината ... до сега мих с белина и ръцете ми не приличат на нищо, че нямах ръкавици ... изнесох Ирина в хола и сега чакам да съхне стената и да се проветрява ... Много гадно и бързо се появи гадината ..., ама и аз от де да знам, че ще има таквоЗ чудо - от два месеца сме в този апартамент и хазаина не ни предупреди, че има такъв проблем ...
Моля, ако някои има идея за справяне по-дълготрайно с проблема, да сподели  Praynig
Иначе, четох по разни форуми за Саво, ама бил на основата на белина и аз с белина изчистих ...

Ехххххх, малката писна ...

# 376
Оооо, мацки, как сте?

Аз по-скоро слушах частично предаването, щото Деа беше гладна и се въртях покрай нея, но пък снимките за календара, Силвъри, са просто супер!

Юхуу, всичкото кафе на тоз свят ще изпия, а най обичам на джезве и всяка сутрин си правя таквоз  Mr. Green!

Ралииии, заслужава си всяко неразположение след такъв готин купон  Wink! Браво на Йони, че така кротко е заспал с татко си  Hug..

Слънчи, интериора слава богу е в кафяво-бежовата гама, та няма да е много зле, но обичам по-светли мебели...

Мики,  Hug, ще му мине зора на Явор и ти ще си отпочинеш...

Сватяяяя, ай да пием заедно Джака, 'найш ли к'во ш' ниЙ У'бо след тв'а  Drunk... И децата ш' спят, няма да ги чуваме и ние ще се наспим .. Twisted Evil

Да се отчетат оздравяващите, че да не ги мислим  Hug...

Ай, който ще се въргаля у снега, да му е весело, който само ще гледа, пак да му е весело...

# 377
  • София
ДД!  Grinning
Рали, радвам се, че си си прекарала добре, днес ще изкреташ някак!  Hug Важното е, че си видяла клуб, отвътре!  Laughing
la vida loca, ако има къде да се спасите с децата за няколко часа - препоръчвам ти горещо савото. да, на хлорна основа е, но 100 пъти по-концентрирано от белината и вони, та не се диша.  Mr. Green На нас ни беше избил малко мухъл в кухнята - саво, изолация и постоянно отопление оправиха нещата.  Hug
Неви, веднага да споделиш откъде е дивана и колко пари чини?  Crazy Честито, ама според мен диването е пирфектно! За новия дом на нашите съм замислила нещо подобно /първо да харесаме дом, де  Mr. Green/.

Борис сутринта пак е с 38, педката е следобед днес, отивам да му изписва АБ, то се е видяло, 4 дни не сваля пустата Т.
За последните 10 месеца в аптеката сме оставили 1100 лв. Ако допуснем, че все пак с мъжо сме участвали с по нещо дребно в тази сума, то при всички случаи поне 1000лв. са отишли по децата.  Shocked Любезна, с теб, предполагам, се конкурираме?  Mr. Green

# 378
Неви, веднага да споделиш откъде е дивана и колко пари чини?  Crazy Честито, ама според мен диването е пирфектно! За новия дом на нашите съм замислила нещо подобно /първо да харесаме дом, де  Mr. Green/.

Ника, дивана е от Амато, Ямбол : http://www.reklamator.com/pid/6408/
Светлия варият го купихме миналата зима за близо 1900 лева от магазин в Казанлък, а този, кафевия, е  наличен и с доставката ще ни излезе 1080лева. Както и да го погледнеш, и дамаската да сменя, пак по-еФтино ще ми дойде  Mr. Green.
Дивана е много удобен, под лежанката е ракла, с механизъм, спи се пИрфектно на него  Peace!

А пък за парите за лекарства, не ми се и коментира. Ако Константин се разболее, оставяме по прегледи и аптеки мин 100 лева, а с Деа стават повече  Mr. Green... Отказах се да им водя сметка, че ще побелея съвсем  Twisted Evil.

Дано харесаш диван!

# 379
ДД,
Уф тежка нощ беше тази..с дота будения,толкова ми е неадекватно сега,че дано да смогна да стигна до куФнята майка да поддам вече тези бележки и молби и дано наистина работят до 12...че няма смогване иначе  ooooh!
Снимките на Стефи и Ели за календара са супер  Hug
Имам един малко коледен въпрос?Вие ще правите ли подарачета на свой приятели-познати и какви?Приемам идеи...  Peace
Хайде оставям ви за сега...

# 380
Божееее Ника!!
Това са много лекарства!Ужас...като се замисля че  и  нас ни чака това..

Пожелавам ти от все сърце повече стотинка да не оставите там!!!(освен за дам. превръзки, тампони и тест за бременност Mr. Green)
Ще се включа по-късно, защото тоя дремния се опитва да ми довърши лаптопа и може би е получи първото пляскане по дупето Sunglasses

# 381
  • София
Кристинче, благодаря!  Hug не е сигурно, че това ви чака, има деца, дето изобщо не боледуват, пожелавам ти Кало да е от тях!  Hug

Ради, ми до 12 си пише на вратата, ама ония зверкини... де да ги знаеш. Звънни им за всеки случай, тел. 874 50 08

Неви, мерси, знам ги Амато, дори в момента имаме една масичка, поръчана при тях, но още не е готова.  Grinning

# 382
Аз пък трупирах дребния и хапнах и пих кафе на спокойствие  Party
И  у нас имаше мухъл на едната външна стена(беше малко мокра)ама се изсуши и го почистих с Астониш и не се е мяркъл повече -вече 2 месеца  Peace
Забравих да се похваля,че вчерашната ми мнджа стана супер ...свинско руло с плънка от гъби и кис.краставички,картофено пюре и сос с Бри  Mr. Green
Сега една приателка ме зарадва с покана за гости,тя живее в къща и поне утре дребния ще се шири на топличко  Blush Пък и част от прибраните дрешколя и обувки на Явор ще идат при нейната беба,тя много пази и после връща  bowuu
Сметки за лекарства не си водя,но с престоя в Токуда и лечението след това,сигурно сме похарчили към 600 лв.  Tired

# 383
  • София
Мики, манджата звучи чудесно, ама и много сложно.  Laughing

Напоследък Максо рязко си намали млякото, със зор изпива по 150 мл., държи си сам шишето от месец насам и той си преценява кога да спре. Вчера реших да купя направо Фризо 3 за след годинка /то ей я къде е годинката/, ми млякото е съвсем различно - вкусно и с мирис на ванилия. Нашия човек сутринта плака като му свърши дозата, явно на тройка ще караме.  Laughing

# 384
Ника, Йони и той се прави на самостоятелен и сам си държи шишето  Mr. Green. Да, нашето педи каза като стане на 10 месеца да минаваме на 3-ка мляко, но имам още от двойката и след това ще купя  Peace.

Днес ще излизаме с количката да я тествам при зимни условия. Аз я тествах вече де, но не за дълга разходка.

# 385
  ДД!
върнахме се от консулт преди малко,ето новите мерки 7850 (+150гр) и 69см (+1) глава 44,гърди 43  тава на 10м и 1 седмица-официално кандидатствам за миньонче на февруарската реколта  Mr. Green

Рали много се радвам,че хубаво си си изкарала вечерта,дано поспи сега Йони с час повече от обикновенно Simple Smile

Мики чудна манжа! слуноотделям!

Ника айде в новата година без болестите! А и при всички останали де  Praynig

За предаването тази сутрин и аз снощи разбрах от анонса Simple Smile Като снимахме календара не мислех,че ще има такава гласност  Crazy.Сега разни приятели ми се обаждат да ми кажат,че са чели за него,че са видяли сминки из нета,днес и по БТВ.Аз пък съм си малко смотана и такива работи ме притесняват,не обичам много да съм център на внимание.Но иначе и аз съм влюбена в снимките  Heart Eyes и дано наистина субудят желание за кърмено у повече жени!
 Отивам за кухнята и после ще дописвам  Simple Smile

# 386
...Щом никой не определя час за срещата, ще го определя аз -- 14 часа!! Чакам възражения. Twisted Evil

От мен няма да ги получиш Grinning. Мъжо е информиран, транспорта е подсигурен. Остава само да се моля за здраве дотогава, че дребната нещо е неспокойна Confused. Буди се, плаче, пак заспива, пак се буди, пак плаче...накъде ли ще го избие Thinking?. Засега няма видима причина Praynig.

Среща в Младост, Аутлета на Принцес до магазин Хит, неделя, 14 часа, да се преброим:
Мяу
Ника....
Приемаме и по-големи деца, че и мъже.  Wink
балерина+едно на 5 години+мъж Mr. Green bowuu

Съжалявам, че силвъри и Ели няма да могат да дойдат- ще донеса снимките ми от бебешка възраст да откриеме 10-те разлики с малкото Ели Heart Eyes. Сутринта хванах края на интервюто за календара на НАПК, но "нашите момичета" не ги видях Sad.

Момичета чета ви, но все нямам време да пиша. Ели е нещо крива, насмете си режима тотално и аз се чудя кое по-напред.

Нев, честит ви диван. При нас нещата с апартамента са все още на ниво строителна площадка и мога само да спомена, че ако много мразите някой- пожелайте му в дома му майстори да влязат  smile3511 smile3514 smile3515 smile3513

Всички болни да се оправят вече Praynig!

# 387
Ника, не искам да ги смятам парите, ма ей така изглежда ситуацията - док. на домашно взима 50 лв.(идвала е към 5 пъти за тези два месеца), на кабинет 20 на дете(аз ги водех всяка седмица) сложи бензина (специализираните прегледи не сме плащали) , и всяко лекарство  с разните му витамин Ц, Саностол,Имуностимоланти, 70 лв - хомеопатия, 70 лв.- последен УНГ и говорим само за децата Shocked
Миото влиза с 250 лв. само от нагревки, и поне още толкоз от лекарства, а минава безплатно на прегледите щото все ходи при колеги Rolling Eyes И аз съм едно 50-100 лв. що солена вода изшмъркаш, що драже изсмуках Tired
Равносметката е фалит в средата на месеца, кат имаш предвид ,че мъжкото докара 2000 лв. миналия месец (той този не е ходил и на работа) и за всички подаръци за НГ съм похарчила само 220 лв.( и той 150 за фоерверки и подарък за техните  Crazy)  и нищо друго не сме подготвяли,гостите ще носят основния материал Thinking ами не ги знам де отидоха мака им и пари, седим и се гледаме тъпо и си викаме "ко стана"  Thinking
Ради, ние от край време подаряваме само на децата подаръци. Вече всеки си има каквото му е нужно , за каквото си мечтае е малко вероятно да мога да отделя пари Mr. Green , ако пък се вдъхновя и му нарека нещо я няма да му хареса, я няма да има с какво да го комбинира Crazy  Ако ходим някъде на гости взимам бутилка вино с кашкавал/бонбони, или пък твърд алкохол и тъй Mr. Green или пък нещо дребно за дома, тази година има още по-красиви неща, само пари да имаш Tired Миналата година от кенвелото бяха пуснали шал и ръкавици на примоция та снабдих две приятелки Mr. Green, инак тц  Blush
Сил
, чудни мерки  Wink

# 388
  • София
ДД!

Виждам аз, че си спретвате среща в Младост, та да използвам да питам, има ли някоя мама да живее в Младост-2. Тия райони там са ми мътна Индия, а един колега ми предложи да ми даде под наем ( почти без пари) техния апартамент. Та сега съм в чуденка, днес евентуално ще го видя дали ме устройва, но нямам идея как стои там въпроса с педиатри, детски кухни, градини и т.н.  newsm78

Ще съм ви благодарна ако ме осветлите малко по въпроса (блока се намирал някъде до РУМ-а, където и да е това Rolling Eyes)

# 389
  • София
Танче, като 10 г живяла в Младост 2 и почти още толкова в Младост 1, искам да ти кажа, че около РУМ-а е супер. Има градинка - парк, има 3-4 ОДЗ-та, Педиатри - 25 п-ка, 27 п-ка ще ви е далече (тя е до метрото Младост 1), Поликлиника Младост - тя също ще ви е на около 20-30 мин пеша. Района ми харесва, там ще можеш да си общуваш с нашата Ради, аз ако си вдигна д-то и с мен. Ники също ще ти е сравнително близо, а Мяуче - идва в неделя по Младостките ширини.
Според мен си струва да видиш апартамента, като транспорт там има един 306 дето е като Халеевата комета. Ако повървиш пеша, на Ал. Малинов има доста транспорт. Вечер и сутрин по Малинов е АД поднебесен - разбирай много яко задръстване.
В близост за храна можеш да ползваш Билла, Кауфланд, Хит, сравнително близо е Метро. Лидл в Младост нЕма. Еми тук е в общи линии...

Общи условия

Активация на акаунт