Ей тва е приказка
Ай дано утре е пак слънчево поне, че да излезнем.Айде Нев, дано успееш да си починеш

Танче, бравос за мерките на Алечка

Така, Александра пак заспа без да яде
ама не иска и грам да хапне. Вчера баща и и бутнал към 2ч мляко, ама тя изяла само 100мл
На някой да му се е случвало...и друго - дали да и слагам тези дни и по малко мляко в пюретата, че да не и се губи като не ще да яде...или пък сутрин вместо 180мл/6 лъжици АМ, да и слагам по 7 лъжици АМ Ей казаха по новините, че нямало ток по младостите и други квартали, и температурата в апартаментите падала бързо...дано нашите мацки имат къде да се евакуират

Айде наздраве ви мацки! Който може - да пие. Аз каквото и да реша да пийна, след тва трябва да се подготвя за мигренозна седмица, що така не знам
ама гледам да не пия много често
пук обичам винце с цигарка... 
Айде лека и от мен...
П.П. а, Ника вий ток имате ли бре, хм...

и в 7,00, 7,15 един по един се предават 

!
не бих го карала да яде насила, но пие много лекарства и не може ептен на гладно, баси.
)))))

Няма да съм в най-добра форма, но нали сме си дружина, ще ме преглътнете нЕкакси (беловласа и опърпана 
А тия пък, не стига, че бачкат само м/у 12 и 13, без почивните дни, ами и домакинката идвала само първи и трети четвъртък в месеца.