Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Взех Осцилококцинум - за цялото семейство!  bowuu Сега ако ми кажете как да го давам на Ина, грешка няма да имате.. Hug . Иначе температурата цял ден се движи между 38 и 38,7 градуса... Tired Засега с Панадола я стопирам, но съм се подсигурила и с Ефералган- свещички, дано да не се наложи да ги ползваме!  Praynig
Силвъри, страхонти сте с Ели!  Simple Smile Направо прекрасни... И двете сте готови модели!  Heart Eyes
За Младост 2 си говорите..., аз тази вечер ще имам гости от там!  Mr. Green Зет ми ще ни гостува, че затъна с ТИР-а тук в Русе и ще ни погостува два дни. Точно в този квартал живее зълва ми, и като сме им ходили на гости сме се разхождали в градинките, до РУМ-а, до Фантастико, а най ми беше близо и хубаво да пазарувам в ХИТ... Хубав и уреден квартал е, става за живеене!  Simple Smile

# 421
  • София
Пина, аз го разтварям в малко вода /да речем 5-10 мл./, трябват му няколко минутки да се разтвори и го давам с лъжичка, дребния отваря устата, защото е сладко.  Peace И на Борис т се движи там от 4 дни, с панадола добре се повлияваше, но ето че се стигна до АБ.  Sad

Силвъри, честит ви смях, все така да ти радва душата малката!  Crazy Hug
Бръмби, днес никой не е като теб!  Mr. Green

# 422
Благодаря, Ника! Simple Smile Цяла ампулка, нали?!

# 423
Ника-37 000Е...едностаен Без тераса за ремонт...Няма смисал-много пари искат  Naughty

# 424
  • София
Пина, по една дозичка, да.  Peace
Ради, тия верно са се поизхвърлили в цената, повече от 32х Е няма кой да им даде и то при луд късмет. Иначе те всички са за ремонт, което за мен лично е за предпочитане, защото ще го направим както искаме /нали сите са майстори дОма, поне пари за работа не даваме/.

# 425
Кои имена празнуват днес  Blush
Ради, жив и здрав  Hug
Да се оправят тези деца ,ейй  Tired
Аз е ся ш са напия Sad нещо пак се скапах, само да преспя Гадинелата  Close

# 426
Че то така като се е почнало и на мен ми се дощя да се насмуча...  smile3508 Drunk Drunk smile3556

# 427
Бръм наздраве!!!И аз пия винце с луканка  Mr. Green
Ника сложно звучи рецептата,ама е много лесна,то аз нямам много време да творя напоследък,а как обичам да правя експерименти.За повръщанет да споделя един странен цяр-Кола.От моята лична лекарка го знам и от педи.На сестра ми малката я беше хванал един вирус миналата година и след хиляди лекарства,беше много зле, дадохме и кола и веднага спря да повръща след час имаше невероятен апетит.Просто има някаква съставка която подиска повръщането  Peace
Явор е доста крив,но мисля,че е от зъбките.Пишлето вече е добре  Mr. Green
За апартаменти си говрите,в нашия квартал голяма скъпотия-Гоце Делчев.Мен много ми се иска да продадем нашия,че е в 16 етажен блок и да вземем пак тук в по-малък блок.Ама много занимавка е,пък и този ни е подрък от баща ми и ме е страх да не го обидя  Rolling Eyes

# 428
Бръмбиии, дай го туй крадено мезе бе? Като какво е???
Улиии, хей сега видях една бутилка Джак в шкафа Laughing то има кавото се сетиш изветряло, но Джак-а е неотворен (ние с мъж вече не пием) а кой от де се зададе носи матриал Sunglasses
Сватяяяя, чакам те да допълзиш с Дейка в София, или ако искаш мога да я донеса в Габрово и да бием една среща, а  Thinking

# 429
Добра вечер, дами!

Ай стига съм чела вече за болнАви деца и мами! Прехвърлям страниците отгоре-отгоре и само туй виждам, а не ща!  Hug Искам всички да сме здравииии, само това...  Hug
Аз изобщо не смогвам да чета и да пиша, но не се оплаквам- не ми е скучно с Аленцето никак. Открих, че ми е голям кеф да й правя домашни манджички и тя си ги хапва с кеф. Носи ми някакво неизпитвано от мен досега удовлетворение. И резултатите от консултацията днес са повече от добри- +750 гр. и +3 см., та Лекси вече е 9,150 кг. и 72 см.

Гледам нещо ви се е дояло и допило- ами наздраве на всички!  beer cheers

Сребренке, честит ви първи детски смях! Оттук-насетне да не секва!  Hug Явно Ели тия дни ти е спокойна и послушна, 'щото си необичайно активна навсЕкъде. Бравос! За разлика от мен.  Laughing

Щях да забравя и тук да поздравя всички с имена Даниел/а и подобни! Живи и здрави бъдете!   bouquet

Желая ви спокойна нощ и вълшебни сънища! smile3524

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 23:11 от Таньорчето

# 430
  • София
Бе само поводи ми дай! Ако не и без повод. Много обичам от време на време сама да си се озвездя. Crazy
И аз тъй! Наздраве!  Drunk Аз съм баш на червено винце, ммм...  Wine Glass

Силвъри, браво за кикота! Страшен кеф е да се хили дребното, а?  Crazy

Теди, и аз имам подобна джвъчка, с напъване влиза биберона ама за чий ми е като моето подобни неща не признава.  newsm78 И аз не съм го вадила, то няма сми, само го поизмивам, Диди и без това само си го мандахерца из ръчичките.  hahaha

Ника, да се оправя Бо бързо! Ей, не ти е лесно напоследък!  Hug Hug Hug

Танче, браво на голямото момиче ЛексиFlutter

ХаресАха гостите манджата и десерта  bowuu , сега остава да измисля менюто за още 2 дена...  Thinking

# 431
Като гледам всички сме на червено вино! Хай, наздраве и от мен  Drunk Wine Glass  Mr. Green Йони заспа в 21ч, татко му е на банкет.  Grinning
Слънчиии, нагушкай Калина от мен и дано се оправя бързо миличката!!! От какво пък това повръщане? Вирус?  Thinking Hug

Танче, страхотни мерки на Али! Доста е качила този месец, браво!  Hug

Днес се разходихме добре на снега. Бива я количката и в такова време  Wink.

Лека ви нощ, дами!  Heart Eyes

# 432
Уфффф, и Деа е с хъркащ нос... Направо незнам откъде и какво лепна пак това малкото... Баща й още незнае, ама кат разбере утре сутрин, ще му се стъжни... и пак започват семейните препирни...ВИНАГИ и САМО когато децата са болни...

Наздраве милички  Drunk!

Сватяяя, пази ми един метър квадратен, да има къде да се скрия и напия, като стане нетърпимо тука  Mr. Green

Силвъри, нека все повече и по-често да се смее Хубавата Ели  Hug.

Ника, Слънчи
, ми гушкам ви и дано е за последно през тази зима!

Теди, аз бих я извела Александра, дори и за половин един час, при тази Т според мен става за разходки, и ако и детето е спокойно и весело, а не отпаднало...

Танче, браво на вас с Алечка, направо ударно наддаване си е това   bouquet!

Ще се пробвам да поспя, ама надали...

# 433
  • София
Наздраве!  Crazy
Аз няма да се напия, ама мъжо е донесъл 10 шоколада, да е жив и здрав, спаси ми живота!  hahaha

Танчеее,  ooooh! ко напраихте вие с Лекси? Браво на порастналото момиче, все така хубаво да и готвиш, да расте като гъбка!  Hug
Неви, бутай там нещо солено в нослето, пък дане само с това остане Деа.  Hug
Юхуу, не прекалявай с глезотенето на свекитата, че ще вземат да им харесат дългите уикенди и да си ги организират честичко!  Mr. Green Hug
Мики, и аз мислех, че тук ще е по-скъпо, особено ровейки по сайтовете. ми нищо общо нямат обявите в сайтовете с това какво и най-вече за колко се предлага в действителност.
Брокерката ни направи анализ на реалния пазар - т.е. последните месеци какво се е продало с подобни параметри, както и каква е била първоначалната цена и колко време е висяло на пазара.
Ми накрая се оказва, че цената Х е определена от самия пазар и най-вече от купувачите и някои продавачи са висели 10 месеца докато го осъзнаят, и накаря са го продали на "ниската " цена, която всъщност е реална във момента.

# 434
Добре,че ви следя във ФБ,иначе....... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт