Ми няма да е късно, но определено ще е тясно в тия нашите 52 квадрата, от които 8кв е само терасата.......
Иначе като забременях с Деян толкова исках близнаци....

Неща и на снимка да виждам в близките няколко години!
Тва две болни не било като едно здраво, побъркАх се отвсекъде.
и не иска да заспива сам и това си е, ще го оставя да си реве няколко вечери в креватчето, ама поне мъжо да си е тука, че защо да страдам само аз.
Смених сума ти храни и накрая, както беше отворил огромна ревяща уста, виждам в гърлото му нещо бяло. Не питайте колко пъти умрях докато бърках и бърках и не мога да извадя каквото е /мислех, че е нещо пластмасово/, докато накрая се оказа, че му се е залепил някакъв етикет. С баркод. 

Сигурно, някой ме е засякъл и сме публикували заедно, пък аз не изчаках да видя.... 
Защо Вентолин-а се спира постепенно? 

Ама с тия двама болнави, единия кашлящ, другия сополив, не смея...
Много неспокойно спи напоследък Инката... 
Яйце мамуната не е яла отдавна, щото отказа зеленчуковите пюрета и муа всеки ден мЯсо. 
сега като се връщам назад
Радина беше толкова нервно бебе, че до 6-ти месец ревеше по цял ден ако не й прислугвам ежесекундно и спеше по цели нощи, после започна да се заиграва за по 5 мин. аха да посвърша нещо без да ми е в ръцете, но пък я разнасях по цели нощи,плачеше и се захласваше и ... ад
После навърши годинка, забременях и умирах за сън а тя преплакваше по 5-10 пъти на нощ , искаше да ида до леглото й ,да я погаля, да я завия и заспиваше
, после се роди Тин, два месеца плачеше вечер и ревеше колкото му глас държи
когато се кротна той,Радина започна отново да става нощем, идваше при нас в леглото колкото да ни напишка матрака
, и до днес не ми е ясно как успяваше да ни нацелва и двамата едновременно и в главите и в слабините 
Да си ползвате със здраве столчето и бързо да се оправяш 
нали сме се събрали отбор гризачи
Пък и една от асистентките,която работи с лазерите го погледна и каза,че е 100% сигурна,че няма да се наложи терапия и ще се разсее.Абе да ми е жив и здрав,пък не е болка за умиране 
,в единя край си е още залепнала и мъжо иска пак да го водиме,някой с подобен проблем?

Браво за добрите новини за петното, между другото! 

Идвам с Диди, мъж го пращам под бора на Мий! 
. Изписа ни едни таблетки, дето да ги стривам и да ги дам, но реакцията в аптеката ме изуми. Давам рецептата и аптекарката ме гледа и казва, ама сигурна ли сте, че искате да дадете това на детето си? Аз отговарям, че ми го е изписла педитърката и не зная. Питам има ли някакъв проблем да се дава на малки деца, а тя отговаря:"Аааа, не, но започнаха много често да го изписват и затова?" Ами казвам, защо така реагирате след като няма проблем, а тя вика" Ми не зная, много е малък, но вие си знаете. Излизам от аптеката и се чудя, как така аз си зная, аз казвам, че не ми говори нищо, не разбирам от лекарства. Следва обаждане на личната, да я питам, какво е аждеба това лекартсво, а тя вика, не се притеснявай дай го, то замества изжекция с кортизон. Лекарството се казва медрол. Е, дадох
, а Софи на Тантум верде и Ефизол. За двете топли чайове, капки в носа и да почиват повечко.

Бързо да се оправяте!

Разбирам те и искрено ти съчувствам... Дано тия "сурикати" бързо влязат във форма, без майтап, ама и двамата са прекрасни! Нацелувай ги от мен