http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=535837.0
Но, има още доста до прохождането. Иначе, за изправянето, не помня от кога се изправя
, няколко месеца минаха.
.
. Радвам се на всички ненатрапчиво, но някои ми лягат на сърцето заради едно или друго, други - не.
особено има едни китайски читави играчки, но супер силно звучащата невротизираща песничка "ай ай я яй дъ ритъм ъф гут найт" ме кара да повръщам и да оглушавам едновременно
Има някои при които може да залепиш картонче с лекопласт на говорителя и намаляват децибелите
Може аз да не съм у ред, ама ми звучи като върховна наглост 
Вече хич не ме кефи Коледата
, много сте мили
!
... Всъщност имам сестра и брат от поредния брак на баща ми, но с тях не съм много близка, виждаме се веднъж-два пъти в годината... А и те нямат още деца...
Сега остава мъжо да преглътне цената.
. Докато вляза, докато видя, че имаме нова тема, докато прочета кой какво е споделил в нея, и то вече будни няма... Но аз все пак ще си попиша
А пък твърд порцион имаме по 2, максимум 3 пъти на ден. От другата седмица въвеждам жълтъка и рибата.
по скоро се получава нещо като потриване на ръце, но той толкова го харесва, че аха се завърти някой пред него и започва да ръкоплещи
Даваме и "боц", също много упорито 

как сте бе???
аз до сега чаках кафеварката да се почисти(Миото има навика да пие кафе посред нощ), но след като не пожела, я свърших аз тази работа и Асан ще е човек в най-скоро време

Например, що не сме приучвали Диди на гърне, тя самата била научила мъжа ми и брат му съответно на 7 и 6 месеца да вършат работата на гърне!
Демек се подразбира, че аз не съм много читава или съм просто мързелива, че съм допуснала дъртото си 9 месечно бебе все още да ходи в памперса. 

!
Отивам да ударя един душ, за да се освестя и дано ми мине главата, че ще се реже - стига сме се мъчили взаимно!
... И стига си ци мислила вече тези подаръци... Опаковани са, готови за подаряване и толкоз
. Да ти кажа, и аз още ти се чудя, как така Диди не е научена на гърне? Какво чакаш, да дойдат турците ли?
... Моя милост също не е вадила гърнето и нито веднъж не съм пробвала Деа да се изхожда...За мен зимата не е подходящия сезон...
, ми сякаш няма...
! 
Като се замисля обаче не винаги е било така. Сякаш тази ми любов се зароди около периода, в който се запознах за втори път с мъжа ми