Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 849
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мисля, че на моята приятелка и изплатиха една брутна заплата.  Thinking Явно зависи по кой член си съкратен, не ги разбирам много тия работи.  Blush

Кристинче, да е жив и здрав Калоянчо!
Ей това е обратното на нашия случай - Максим яде наполовината на Кало, а изглежда като кюфте.  Laughing
Тук държавната кухня все още е в стъклени буркани. Не питайте тия дни как съм търкала бурканчЕта, защото ме мързеше да ходя до пазара Кирков.  Embarassed Събрах ги де, със 100 зора, утре ще ходя да ги предавам на лелките.

У нас тая вечер има гала вечеря - макарони. Изглеждат потресаващо зле.  bowuu

# 181
  • offshore & overseas
Минавам само да вметна, че днес нищо, ама нищо, не свърших и това ме потриса жестоко!!

Никич, аз в събота записах Люс на куФня и носих 30 бурканчета, варени, търкани и пр. и пр., оообаче оная ми ти тът-тът ме върна, щото:

1. Едно от трите бурканчЕта, които тя прегледа, имало точица, която при изваряването ставала черна и после нямало измиване. #Cussing out
2. Не можела да ги гледа всичките едно по едно Shocked (питам се тогава, как аджеба, ще разбере дали всичките са чисти?!).

Новите, опаковани, капачки ми прие обаче. #2gunfire

Е, познайте как Лъвю отиде днес на кирковия и ми донесе нови 30 -- при цялото безпаричие -- щях да го удушЪ. Но имаше солиден аргумент -- ако загубя още 2 часа да ги търкам и пр. и оная ми намери нЕкоя точица, ще ме избие на агресия и не отговарям...

# 182
  • София
Аууу, Мяу, е те сега утре ако ме върнат ш има бой с бурканчЕта! Търках ги верно яко, да не говорим детето що плодови пюрета изеде тия дни.  Mr. Green

# 183
Уф сори за тъпия въпрос ма кво ми трябваше за да я запиша и аз на таз кухня  newsm78
Мислех на Мама Люси да яде,но нещо в тая криза дето съвем ни удари май ще я пробвам и аз на държавната...

# 184
Мацки за детската кухня искам да изкажа едно голямо позитивномнение, защото от три дни сме към нея и всичко каквото съм взела се изяжда с мнооого звучно"млющенИ" , а и аз много ги харесах. Мислех да взимам и аз от частна, но засега съм съпер доволна!!!

# 185
Уф, мисля че Тин е направил гъбички от антибиотика. Някой знае ли нещо по въпроса, пишлето му се промени много тези дни, утре ще ходим при док Confused

# 186
  • Бургас
Любезна,пращам ти много прегръдки. Недей да тъгуваш, всичко ще отмине! Пожелавам ти да се развият по най-добрия начин нещата !  Hug Hug Hug

Моя съквартирант вече не сменя памперси, не я преоблича,видиш ли бил бавен. Преди голям мерак имаше,а сега... Дойде,поглези я, подлуди я малко и си замине.... Както вика Юхуу,на пръстите на ръцете ми се броят случаите ,когато са били сами за повече от 3 часа.  Thinking

Иначе се съмнявал ,че е болен и нон стоп ми опява колко му е зле. Като голямо бебе е.  ooooh!

Ника,честит телефон.

Веси,бързо да оздравява малкия. За АМ,знам,че трябва до 1 час да се дава.

Стефи,снимките са наистина невероятни !  Hug

Пф,като чета Пухи,Рали,Мимита и Пина за свекитата и ми става едно благичко на душата,че моята не съм я виждала от Август месец.  Mr. Green Пък да не говорим ,че свекъра още не е виждал Димана.  Shocked

Юху,спокоен да бъде уикенда ти !  Hug

Пухи, Честита месечинка на Сисето !  Hug

Малвина,стискам палци ! Дано има сили дядо ти да се бори !!! Знам какво ти е...

Аз записах Диманка днес на кухня,в сряда за сефте ще пробваме. Още се чудя как да й наредя храненията,ама ще го измисля. Дано да й се понрави.

Да попитам,някой да има мнения и отзиви за тази играчка ?

Хубава вечер.  Hug

# 187
Минавам да гушна Балеринка,  Hug Hug Hug, въпреки, че не успях да прочета, ноооо.... Пожелавам ти да имаш съвсем скоро свое гнезденце, изпълнено с обич и уют, а дотогава бъди търпелива, не си хАби нервите, ще ти трябват за теб и децата!  Hug Hug Hug

Малвина, дано е успешна операцията на дядо ти и още дълги години да се радва на правнуците си!

Мяуче, със закъснение и аз да се включа към пожеланията да си получите заработеното и изстраданото преди Коледа, за да си направите поне мънички подаръчета или каквото там сте си наумили...

Ника, браво на Макс за пълзенето! Уф, как ми се приядоха макарони сега... Ама у нас има сърми...

Юхуу, ай успех със свекърите  Hug!

Завиждам ви за младоСката среща пък  Crossing Arms.

И нашата куФня се яде, даже бях изненадана днес, че Деа си омете порцията на обяд (постна, доматена манджа, надробена от мен с хляб и пасирана  Mr. Green), а на мен ми се стори малко не толкова  вскусно... И така наречения кисел изяде, но в 8 вече беше гладна, явно ще трябва да го подсилвам с бисквитка или сухарче, че иначе няма да издържа до млякото в 9.
Тук искат по 10 бурканчета и 7 нови капачки. Поносимо е.

Аре, оставям ви и до посля...

# 188
 Отново благодарности за разбирането  bouquet! Съжалявам за словоизлиянието, не исках за тези неща да пиша, просто изведнъж нещо се отприщи в мен и пръстите сами зашариха по клавиатурата. Забравяме за оплаквания, хули и обиди. Дет` вика Бръмби, све живо е криво, само ние сме си екстра Twisted Evil Mr. Green.

Рязък обрат аз правя в темата. Гледам разказвате весели случки с по-големите деца. Искам и аз да споделя една. Преди време беше, покрай нас изведнъж се насъбраха доста смъртни случаи и ми се наложи да обясня на Кристиян за живота и смъртта. Че рано или късно всички умират, лягат, заспиват и отиват на друго място, не сред нас. Тогава той ме попита "И вие ли ще умрете?" и аз му потвърдих, като му казах, че няма да е скоро. Той обаче хич не се е травмирал, което ще потвърди следващото. Аз много се травмирах като бях малка и си помислех, че майка ми може да умре. След време нашия решава, че иска да гледа рибки. Обяснявам му, че сега не е момента, че може би когато се пренесем ще му позволим...дъра-дъра отклонявам въпроса. Той обаче държи да се случи сега и веднага. Разговора преминава в спор и изведнъж той ми заявява "Когато вие умрете, аз пък ще си купя рибки"  smile3534

...Вчера подстригах Бо като морски пехотинец. Мислех да не го кълцам цяла зима, но мязаше на хибри между олигофренско селянче и партиен секретар!...
 Laughing Чакаме с нетърпение снимките "преди" и "след"  Grinning

Пухче, честита месечинка на Сиската Heart Eyes! И хич не съжалявай за парите по квартири. Това ви пази и съхранява като независимо семейство. Peace

Мяуче, при теб натоварването не е малко  Hug. Макар че тайничко ти завиждам, че и аз не мога да изкарвам пари и да си седя вкъщи. Осъзнавам обаче, каква цена плащаш за това Hug. Но и ти не се предаваш, опитваш се с всичко сама да се справиш. "Жертвай" по-често Халята и я оставяй на вашите. Все ще ти е по друго Wink.

Слънчи, искрено се моля за Калинка- Малинка бързо да преодолее неразположението и въобще да не е болестно това Praynig. Не понасям болни деца. Това положение ме изкарва извън контрол. Всичко друго понасям стоически. Неподозирани са силите майчини Tired...

Любезна супер антидепресантско си го замислила Grinning. Аз също се изнасям у нашите с такава цел. Винаги знам, че миОто после пристига на колене и ми се моли да се върна "у нас". Почти немислимо ми е да се разделим во веки, макар че стигне ли се дотам...А за рИването- и аз рева без да искам нищо от никого, просто се оплаквам самичка Cry....
 И защото изтрих предишния си пост, да си кажа, че семката на гнева в мен е факта, че миОто въобще не оценява какво търпя аз. Когато му пиля на главата, той ми вика "Е, какво толкова" Shocked, което ме потриса и ме изкарва извън контрол. Затова споделям тук и таме житието си, та ега нЕкой ми каже, че не е нормален живот това моЙто, демек диря си съчувствие ooooh! , но не и съжаление  Naughty.

Пина  Hug. Съжалявам за мъжа ти. Пусти пари ooooh!, болна тема Tired...

Ника, сега пък заради теб се натъжих Sad. Наистина ли ще си сама с децата на празниците? Ами брат ти? Ами вашите?

И накрая за домакинстването. Аз съм двете крайности. Когато ми е депресантско и безразлично мога цял ден/дни да блея в една точка и нищо да не пипна. Когато ме стегне шайбата обаче, яхвам метлата, никой да не ми минава пътя, излизвам цялата къща и изваждам хастара навън. Затова като чистя, чистя цял ден една стая, но се завирам и в миша дупка. Гледам винаги да има сготвено заради Криси, който е много слаб, иначе мъжа ми хич не е капризен. Не го прави на въпрос яденето.

Улях се. Стига за днес. Лека нощ!

# 189
# 190

Боби, само за т'ва ли ти стигнаха силичките? hahaha

Аз днес цял ден ви държа по око - да знайте! Sunglasses

Малвинка, дано всичко да мине добре с дядо ти Hug

Честита месечинка на Сис!Да расте здраво, щастливо и обичано детето!  bouquet

Васи, скорошно оздравяване!Дано дребЪт премине през проклетия вирус по-бързо! Hug

Дано не съм пропуснала някой! Ако да, да ме извини, но вече никакви мисли не се свъртат в главата ми!
Отивам да гледам коледен филм - нещо като традиция за нашето семейство през целия декември и постоянно ме ръчкат, че само на пецето седя, да не хвана разширени вени..... Shocked

Лека нощ, мацки!

# 191

Боби, само за т'ва ли ти стигнаха силичките? hahaha

Pak nqmame topec i ne iskam da vi zatormozqvam s latinica.Drugata sedmica 6te mi dadat diskovete da go preinstaliram toq komp i 6te moga da klyukarstvam na spokoistvie.

# 192
  • Бургас
Пф,Сънита,като като разширени вени и се сетих,че от едно лято бачкане в Америка си бях докарала спукани капиляри и още и още си стоят.
Ама тогава се бях разбила от бачкане,от 6 сутринта ,до 23:30 вечерта ,на две работи .
Сега се чудя как съм издържала.  Rolling Eyes
Толкова бях заслабнала,сякаш не бях аз.Ама страдах и от мъка,че сме разделени със съквартиранта.  Heart Eyes
Пък сега.... изглеждам и се чувствам зле. Мисля скоро да предприема сериозни стъпки по въпроса за слабеенето....

А за коледните филмчета,винаги е така.Скоро очаквам да почнат да повтарят "Сам вкъщи".  Wink

Ей, имам да мия чинии и да подреждам. А как ме мързи...

# 193
 Влизам да си излея и аз мъката... Нали Преслав в петък вдигна Т и на другия ден нищо му нямаше... и вчера и днес беше пушка ни сопол ни Т ни кашлица. Да ама тази вечер кън 7,30 изведнъж почна да се тресе цялото му телце и чак да посиняват ръчияките и краката му ледено студени. Изпаднах в ужас,баща му за норматив ни закара в спешното което се намира в съседния до нас град Карлово. Там като ме почнаха с едни въпроси- имаме ли епилептижи в семействата, що яде само по 4 пъти на ден и т.н почуствах се като престъпник и всичко това преди да го е прегледала доФторицата даже. Обяснявам и аз че детето ми гори от температура, която изведнъж се вдигна, а тя ме пита що не му носим нещо за ядене #Crazy #Cussing out #2gunfire. После пък се оказа че е с 39 Т и нямат нищо за понижаването и щото не им се полагали такива лекарства.Айде пратих миото да дири денонощна аптека. Донесе Панадол, дадох му и най=после от детско слезе читава лекарка, която при описание на симптомите ми обясни че не е епилептичен гърч, а при рязкото вдигане на температура е започнал да трепери и да му посиняват крайниците и накрая се оказа че сме с ГНОЙНА АНГИНА  ooooh!. От къде я лепна още се чудя, но това е най-малкото зло. Сега след като изпи около 300 мл. Ам+ 1 бисквита вътре и АБ спи като ангелче. Но аз още съм в шок newsm45.
  Балеринка дано скоро сте сами в собствено жилище Hug
Ника честито ви лазене Hug
Извинете ме момичета но само толкова запомних Cry

# 194
  • Бургас
О, милата!  Hug Много си се изплашила. Бързичко да оздравява детенце!  Praynig

Утре ще пиша повече.

Общи условия

Активация на акаунт