Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.София
 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514
Ще откача. Жори вече два часа се опитва да заспи, търка очите, реве и не заспива.

# 346
Коте, Ника ти е казала съвсем точно каква е хавата с нашата куФня - еФтино, понякога стига и до 400г, Фкусно, лелките не са хич зли, не се Фтиляват в бурканчетата... Та така е в Казанлък... А и имаме 0ва, 1ва, 2ра и 3та група. 0вата е от навършени 3 месеца - пюре и кисел за -0,40лв.!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пухче, а с някоя съседка не мой ли да се комбинираш?

Дари_Гери, споко, ще заспи...

Ако някой липсва в групата у фейса, да се адва:
http://www.facebook.com/home.php?#!/home.php?sk=group_170729899634393

# 347
Здрасти момичета

да отчета и Бандит Матю от последния консулт е 8200 - 74см (преди седмица). Иначе хапва основно пюрета, попара и каши, режима е като на Понякога:
към 7 - кърма
10 - попара или киснати бишкоти
около 13 - пюре (М/З)
към 17 - каша
около 19 - кърма
20:30 - кърма
22, 24, 2, 4 (в най-добрия случай) - кърма
Между храненията хапва плодове, бишкоти или намазва нещо от масата.

Мисля след нова година да го запиша на кухня, че е по-разнообразно менюто. Тук наблизо имаме "Мама Люси", "Хер бебе" и още някаква, която не запомних. Сигурно вече сте обсъждали, но някакви впечатления от споменатите, брийфли така   bouquet

Оздравяване на всички поразболяли се  Hug Hug Hug
Дари-Гери, Матю 2 дни беше така - денем и нощем. Почти ми идеше да се очистя, за да си спестя мъките  Banghead Ама май му се разминава Praynig Praynig Praynig

# 348
Дари,ние вчера бяхме така и направо откачих,тъкму се онесе и баща му звънне,най-накрая знаете кой си го отнесе #2gunfire
Рали нали става въпрос за тази шейна за 35лв от някакъв сайт,доволна ли си,ползвахте ли я навън,мисля,че Фръц имаше положителни отзиви за нея,за колко време ти я доставиха и колко парички излезе доставката newsm78
Честита месечинка на всички дечица!
Мисмол радвам се да че писа,чудесни мерки има Албенка,колко бързо мина времето,сякаш вчера разглеждах нейните снимки,а ето след няколко дни става на годинка Flutter
За кухнята,тук в Ботевград са две яденета,като всяко е по 60ст,а в Русе е 1,05лв и са три и на всичкото отгоре в пластмасови,което много улеснява,но както и да е все още ще сме си на домашна кухня,че доста храни не сме въвели Naughty
Да се похваля,че Марти се лигави много по-малко и съм махнала омразните ми лигавници bowuu
Днес пак си слезе сам от дивана без да падне,преди седмица го направи пак,но мислех,че е случайно,но явно вече съобразява някои неща Mr. Green
близкото общуване на Сега да похваля и кака Сузи(котката),вчера малчо стъпа върху нея много здраво,а тя милата не реагира,само го погледна,даже не се опита да се измести Grinning
Сънита,то безт такива произшествия неможе,особено ако детето е многоооо подвижно Crazy
Всички болни да се оправят бързо Praynig
Мики,браво на героя Grinning
Всички мъници са с чудестни мерки,някои по-кльощавки,други по-пухкавки,но в нормите Peace
Ел,много хубаво,че отсега Яско се радва на кучетата,Марти така пищеше от възторг по един голдън,който за съжаление не му обърна никакво внимание.

# 349
 охх голяма зарибявка с тая група,добре че днес Ели и кротка

за бишкоти не се бях сетила,ще пробвам да дам на Ели
вие как давате оБесените ядки,аз правих 2-3 пъти,но стават едни лигави,гадни...

# 350
 Laughing ма аз си немах друга работа, къщата ми е с краката на горе, децата цял ден псуват ooooh!
Сънитка, кой бе , беше пазач на детитУ  Thinking
Радвам се за тези, които са по-добре, а на останалите бързо оздравяване Sad
Дано наистина всички да сме здрави за празниците Praynig

# 351
  • София
Мяу, в неделя 14 часа е ОК за нас.  Peace

Среща в Младост, Аутлета на Принцес до магазин Хит, неделя, 14 часа, да се преброим:
Мяу
Ника....

Приемаме и по-големи деца, че и мъже.  Wink

# 352
 ние пък сме на рожден ден баш тогаз Sad

# 353
  • България/Германия
Привет и от нас!  Hug

Изабел днес така и не заспа след обяд, постоянно ставаше и обикаляше в леглото, в момента, в който я сложех да легне, започваше пак да се надига и така цели два часа. ooooh! От 10-ина дни го прави на всяко заспиване и честно казано, ужасно ме изнервя, но се надявам да й омръзне...все някога Confused

Поздравления на всички бебчовци за чудесните мерки  Heart Eyes Hug Моята мома е мерена за последно на 8 месеца и следващото мерене ще е чак на годинка, а на домашния кантар му нямам доверие (мен все ме изкарва по-дебела, отколкото ми се иска  Mr. Green), но излиза към 9 и нещо.

Бързо оздравяване на болните и никой вече да не се разболява!  Praynig

Изпитвам лека (и не дотам) завист за кухнята, но в "братска" Германия я няма тази екстра Sad Така че караме на домашно сготвени супички и пюренца, купешки каши и по някоя трошичка от това, което ядем ние. Не ми тежи готвенето, но не мога да го докарам на разнообразие  Confused

Иначе режимът е горе-долу следният:
6:00-6:30 АМ
9:30 попара
12:30-13:00 зеленчуково пюренце с месо или жълтък
16:00-16:30 млечна каша
19:30 АМ и хоп в леглото
Да чукна на дърво, през нощта не се е будила, откакто стана на 4 месеца  Praynig

Днес за пръв път яде попарата не гладко пасирана, а само намачкана с вилица, без да се мръщи и да се дави, което възроди надеждата ми, че и моЙто дЯти един ден ще се научи да дъвце и да похапва парченца. Но като цяло не ги обича парченцата  Rolling Eyes

Приятна вечер, лейдис  Hug

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 18:38 от elfie

# 354
  • София
...Приемаме и по-големи деца, че и мъже.  Wink

А свекъри и свекърви?  fiuuuuuu

# 355
  • София
Юхуу, добре дошли сте цялата банда, нали утре е Големият ден?  Laughing

# 356
  • София
Юхуу, добре дошли сте цялата банда, нали утре е Големият ден?  Laughing

Днес, днес... Чакам всеки момент, направо чупя пръсти от нетърпение.  Tired  hahaha

Ам бихме дошли, но нали ти казвам, че ни трябва телепорт. Аз съм трайно заточена вкъщи. Чакам да станат температурите над 0, че около блока никой няма да се сети да турне щипка сол даже. Гледам само как се 'лъзгат хората долу.  Crazy

п.с. Аз викам само свекърите да пратя, да поскачат на безплатния батут.   jumpuu  jumpuu
 ku-ku

# 357
Бройте ни и нас...ако съм жива идваме  smile3521

# 358
Добра вечер Simple Smile

не съм ви чела назад, нооооо У фейса нещо става...и вие май имате пръст...или може и цяла ръка...

Моето дете иска да заспива гладно  Rolling Eyes що така...Т няма уж...баси зъбите май  Thinking

Айде отивам да се ориентирам във фейса, кой какво и после тука...дано Александра ме остави да си цъкам де  Praynig

Любезнич, тенкУ, че питаш - добре е днас, има само някви ниски Т - 37,1 и 37,6... Както се казва - надявам се да ви намирам в добро здраве  Crazy

Колкото до манджите...до кухня докато стигнемеее с тоя темп на захранванеее...ще влезне в поргимназия Александра...за сега е на пюрета...ХИП...едва издържам плащайки сметките в магазина...та сега имам останали от тях и нови купух бебевита...ай Ш му се невиди...на ден по 10лв само за пюрета... ooooh!

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 20:23 от Teddy*

# 359
Сънитка, кой бе , беше пазач на детитУ  Thinking

Е!Иска ли питане?!Любимия татко. Какво да правим, айде както вие казвате - шЪ живее.
Лека и спокойна нощ милички!Утре с нови сили. Hug

Аз май няма да се домъкна на срещата - нали 50 % от нас са болни(в къщи).Направо съм позеленяла от завист.

Общи условия

Активация на акаунт