Отиваме на разходка че дребното издивя

Кажи после как е Деа.
Всичко можем да понесем, ама съмнение в способността ни като майки - не!
Да ти купи нещо скъпо!

Въобще време е вече да започнем да четем за оздравяващи дечица.
))

и доближавам нейната сума. Много ме е яд за тези пари. Да бяхме ги изяли, да бях ги пръснала за парцалки а то....

Не се скофтявай! В тия сборни групи миналата година нахаканата Софи я бяха докарали до такова състояние, че не е истина просто! Сега като имам възможност - ще си я държа вкъщи, най-много да я поступам, ама поне спи спокойно и не сънува кошмари. Колкото до разправиите - при разговор с нашите или със свекър ми и свекърва ми, оставам с впечатление, че съм малоумно бавноразвиващо се същество, което не разбира от абсолютно нищо. Любимата ми реплика е - явно има причина да реве (Калина). А другата ми любима е - Тя Софи много слуша, прекрасна е и много добричка - обръща си Софи гръбчето и пледоарията продължава - тича напред, не дава ръчичка, говори й. Еми нЕма пък, няма да говоря. Всички са възрастни, плашилото мама изчезва! Те да са добрите и да я хвалят, а аз да се карам и да съм лошата. Да се оправят!!!
. При нас Ива още е сополива и се надявам до ден два да отмине, че да не ми направи някой отит. Май сгреших дето декември не продължихме с плуването, ама още н а трети януари я пращам да мери басеина.
. Направео се побърквам като чуя нещо подобно.
Направо побеснявам. То биваа несъобразяване с моите изисквания, ама чак толкова....
и тн.

Но ме дразни това, че не смее да каже нищо на майка си, но пък наистина няма смисъл да си хаби приказките и нервите, като си я познава и знае, че няма се промени...

, дано бързо се оправят дечицата че това не е живот.