® E-bay - тема 63

• 32 444
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мацки да ви е честита новата 2011г и да е пълна с много ибейски покупки.
Имам спомен, че пазарувахте някакви подочистачки или нещо от сорта.
Може ли да дадете мнение за тях,как са с времето?

# 586
Имам отворен кейс, бяхме стигнали до споразумение с продавача да ми върне част от сумата, защото елемента на отговаря на описанието, той обаче не ми върна парите и аз ескалирах, сега виждам, че ибай са взели решение да върна продукта и тогава щели да ми върнат цялата сума:ooooh: - тия явно са луди, те не могат да го накарат да ми върне една минимална част от сумата, а от къде да съм сигурна, че като му върна елемента ще ми върне цялата, пък и то минаха повече от два месеца ...сега ако тръгна да връщам през някой от посредниците не се знае кога ще стане...Дайте съвет, има ли начин да им пиша по този въпрос, от самия кейс имам опция само да въведа тракинг информацията ooooh!
Сега трябва да връщаш,ако не върнеш елемента няма да получиш възстановяване и споко прати си с БГ Пощи ,тракинг номера за Англия е реален  и като пратиш като МПП за чужбина ще въведеш в Пейпал тракинг номера и ще си го проверяваш сама.  Peace
Ако не ти се занимава задържаш си елемента и пари няма.  Peace Не можеш да поставиш в тоя случай отр.оценка,защото не си изпълнила изискванията на Пейпал да върнеш елемента и  продавача може да иска премахването на оценката.

# 587
Имам отворен кейс, бяхме стигнали до споразумение с продавача да ми върне част от сумата, защото елемента на отговаря на описанието, той обаче не ми върна парите и аз ескалирах, сега виждам, че ибай са взели решение да върна продукта и тогава щели да ми върнат цялата сума:ooooh: - тия явно са луди, те не могат да го накарат да ми върне една минимална част от сумата, а от къде да съм сигурна, че като му върна елемента ще ми върне цялата, пък и то минаха повече от два месеца ...сега ако тръгна да връщам през някой от посредниците не се знае кога ще стане...Дайте съвет, има ли начин да им пиша по този въпрос, от самия кейс имам опция само да въведа тракинг информацията ooooh!
Сега трябва да връщаш,ако не върнеш елемента няма да получиш възстановяване и споко прати си с БГ Пощи ,тракинг номера за Англия е реален  и като пратиш като МПП за чужбина ще въведеш в Пейпал тракинг номера и ще си го проверяваш сама.  Peace
Ако не ти се занимава задържаш си елемента и пари няма.  Peace Не можеш да поставиш в тоя случай отр.оценка,защото не си изпълнила изискванията на Пейпал да върнеш елемента и  продавача може да иска премахването на оценката.

Моя, кейс е отворен в ибей, но сигурно  и там минават номерата от нашите пощи, не знам
Снощи обаче намерих една възможносст да им изпратя имей, написах им едно гневно писмо, най-малкото, като претендират за точност и пр. трябва да знаят, че след като вече съдът е дал решение, не може да го променя, освен по изричното искане/обжалване на някоя от страните, така поне е навсякъде в правото в цивилизования свят...Тъпанари, този който е взел това решение е бил пиян: Първо продавача изрично е записал, че не иска връщане на елемента, второ вече сме се споразумяли и решението ни удовлетворява и двамата, трето той не може да ми върне парите щото са му  блокирали сметката, но той така или иначе няма нищо в нея - от де да съм сигурна, че когато му ги отблокират ще ми ги върне... и тия действат , като у наше село тъпо и първосигнално

# 588
Момичета, имаше една куриерска фирма с която пращахте/връщахте стоки, и беше относително с нормални цени. Може ли някой да ми каже коя беше, т.к. не се сещам за името. Благодаря ви!!!   bouquet

# 589
  • Варна
Момичета, купували ли сте си фонтан за шоколад? Току-що купих един и се чудя какво ще топя в него? Тук дали се продава подходящ шоколад и само шоколад ли може да се слага? Че позагледах в ибей и май може и разни други бонбоноподобни неща да се слагат в него?

# 590
Момичета, имаше една куриерска фирма с която пращахте/връщахте стоки, и беше относително с нормални цени. Може ли някой да ми каже коя беше, т.к. не се сещам за името. Благодаря ви!!!   bouquet

Гив транспорт. www.givetransport.com

# 591
  • на пистата
за много години.
да питам сега нещо.мъча се да проследя една пратка и в сайта на роял мейл ми изписва това
The sender has advised us that item FD281702965GB will be posted into the Royal Mail network on the 2010-12-29. какво означава,че нещо не мога да схвана

# 592
портокалке и в Ибей е същото с номерата,но навсякъде основното значение е информацията ,която дава номера,а не само да го има.

# 593
Здравейте,извинявам се,че така нахлувам в темата ви,искам да попътам в Ибей продават ли се батерии за фотоапарат?Става въпрос за батерия np-bn1 за  сони.

# 594
В Ибей не можеш да си купиш единствено оръжие и ядрена подводница.  Laughing

# 595
 Mr. Green Съни_Лейди, ти си се ориентирала вече, отговорих ти в твоята тема Wink

Алекс  Mr. Green

# 596
благодаря Simple Smile
Понеже нямам никаква представа как да търся там,нито как  се работи със сайта,искам да помоля някой да ми я поръча,ще съм му много благодарна Hug

# 597
  • Плевен
Здравейте! За много години!

Имам въпрос, дано някой може да ми помогне. Купих за приятелка 3 неща от един продавач. Той бил в болница и някакви там го заместват. Вече 3 пъти им пиша да ми дадат инвойс с комбиниран шипинг. Те ми отговарят, че като взема да плащам отстъпката автоматично ще ми излезе. Е, да, ама не. Продължава да ми дава възможност да платя 2 от нещата заедно, а третото отделно. И за него си ми иска пълна доставка. Направо не знам какво да правя. Не искам да плащам две отделни доставки, при условие, че ще ми ги пратят в 1 пакет нещата, сигурна съм.
Вече минаха 5-6 дни от покупката. Въпросът ми е на артикул ли се броят кейс ако ми пуснат и дали може ако ми направят кейс тогава да платя. Защото знам, че за 3 кейса за неплатени стоки ти затварят акаунта май.
Какво да правя? Чудя се и се мая  newsm78

# 598
  • На черешатааа
Момичета, купували ли сте си фонтан за шоколад? Току-що купих един и се чудя какво ще топя в него? Тук дали се продава подходящ шоколад и само шоколад ли може да се слага? Че позагледах в ибей и май може и разни други бонбоноподобни неща да се слагат в него?
Да аз съм вземала, слагам в него  течен шоколад (става и с блокче), но го пълня повечко, за да има  по  готин ефект като  потече. Ноооооооооооо после няма чистене това нещо  Crazy

# 599
За много години Peace
по назад бях писала че имам проблем е един купувач който твърди, че ризата която му продадох е менте, а аз я взех от друг ebay seller който ме уверява, че не е така докато си разменяхме писма оня ми натряскал отрицателния коментар първия ми за 3 години редовно пазаруваnе в ebay  Confused Написал че изпращам от България и продавам фалшиви дрехи  Close искам да попитам има ли начин да се премахме неговата оценка само че от ebay  Thinkingкупувача в началото искаше възстановяване на сумата, но впоследствие тона стана по-груб и сега отказва щял да си задържи ризата и коментара държал да остане

Общи условия

Активация на акаунт