® E-bay - тема 63

• 32 441
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
така, и аз да се включа, търсеща съвет. Преди няколко дни купих часовник, платих го и човекът ми прати мейл, че го е пратил, но на следващия ден от ибей ми пратиха мейл, че са получили сведения, че часовникът може да не е оригинален, премахнали са обявата и аз да си отворя кейс, за да ми върнат парите. Отворих аз кейса, но говорих с лайв чата на ибей и те ме посъветваха да ескалирам. И сега те може би ще ми върнат парите, но сигурно и часовника ще дойде. Много кофти ми стана за човека, той точно след Коледа си намали цената с 25% и до вчера беше продал 75 бройки и сега всички като си отворят кейс ще стане  #Crazy И сега какво, заради някакви си подозрения аз ще си получа парите и часовника, така ли ( и още 74 човека) ? Малко драконовски мерки са това, според мен! Продавачът е продавал и преди същия часовник и коментарите бяха много хубави. Май продаде твърде много бройки и затова нещо го набелязаха!

# 601
  • София
Здравейте момичета. Не съм сигурна какво точно трябва да направя и затова моля за помощ. Спечелих едно ново спално чувалче. Продавача ми е изпратил следното съобщение: "I have a problem with Paypal as I have changed my email address & forgot
to change it in my listings. Could you provide me with your paypal email
address & I will send you an invoice from there.  I will mark your item as
payment received as soon as you have." Това съобщение го изпраща в ABV-то, не в ибей пощата.
 Благодаря за помоща.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 09:55 от zvet81

# 602
  • Шумен
така, и аз да се включа, търсеща съвет. Преди няколко дни купих часовник, платих го и човекът ми прати мейл, че го е пратил, но на следващия ден от ибей ми пратиха мейл, че са получили сведения, че часовникът може да не е оригинален, премахнали са обявата и аз да си отворя кейс, за да ми върнат парите. Отворих аз кейса, но говорих с лайв чата на ибей и те ме посъветваха да ескалирам. И сега те може би ще ми върнат парите, но сигурно и часовника ще дойде. Много кофти ми стана за човека, той точно след Коледа си намали цената с 25% и до вчера беше продал 75 бройки и сега всички като си отворят кейс ще стане  #Crazy И сега какво, заради някакви си подозрения аз ще си получа парите и часовника, така ли ( и още 74 човека) ? Малко драконовски мерки са това, според мен! Продавачът е продавал и преди същия часовник и коментарите бяха много хубави. Май продаде твърде много бройки и затова нещо го набелязаха!
Само обявата е премахната или и акаунта на продавача?

# 603
vi ki, само обявата е премахната

# 604
  • В Европа!!!
Ами като ти е толкова кофти аз мисля че можеш да му върнеш парите след като си получиш часовникът  Thinking.

# 605
въпроса е, че ми се струва доста брутално спрямо продавача, той остава без пари и без стока, защото го били подозирали, че продава фалшификат, даже не са сигурни Shocked

# 606
  • София
Здравейте, реших, че вече ми е време да нагазя и в E Bay.  Rolling Eyes Прочетох първи пост, сега се връщам да чета и темата.   bouquet

# 607
Здравейте момичета. Не съм сигурна какво точно трябва да направя и затова моля за помощ. Спечелих едно ново спално чувалче. Продавача ми е изпратил следното съобщение: "I have a problem with Paypal as I have changed my email address & forgot
to change it in my listings. Could you provide me with your paypal email
address & I will send you an invoice from there.  I will mark your item as
payment received as soon as you have." Това съобщение го изпраща в ABV-то, не в ибей пощата.
 Благодаря за помоща.

иска да му напишеш твоя имейл, за да ти прати инвойс, че явно им апроблем с неговия, но виж от къдее писмото от негов личен имейл или през ибей или през пп

# 608
  • Germany
Здравейте, и от мен бързо питане: Как се инсталираше иконката на еbay на десктопа на компютъра, която подсеща колко време остава до приключване на търга? Търсих, обаче не можах да се справя, а ми беше много полезно  newsm78? Благодаря предварително  bouquet

# 609
  • Бургас
Здравейте! Може и да е писано по темата, но нямам време да изчета всичко назад, въпросът ми е: Може ли да откажа поръчка от ибей, и какъв е начина? Платила съм я вече.

# 610
Здравейте! Може и да е писано по темата, но нямам време да изчета всичко назад, въпросът ми е: Може ли да откажа поръчка от ибей, и какъв е начина? Платила съм я вече.

Не, не можеш.
И преди да си платила също не можеш.
След като си наддавала и спечелила, или натиснала бутона "Купи сега" си сключила сделка, т.е подписала си договор, който те обвързва да купиш стоката.

# 611
  • Варна
Аз имах подобна ситуация. Поръчах продукт, който е забранен (според правилата на Ибей) да се продава. След ден-два получих имейл от Ибей, че съм направила поръчка на неразрешен продукт и са изтрили акаунта на продавача. Опциите ми бяха да се свържа с продавача и да повдигна кейс срещу него, или да пия една студена вода. Тъй като аз много добре знаех какво купувам - не направих нищо. Отделно, продавачът ми писа, че най-вероятно Ибей вече са се свързали с мен  Mr. Green, но да не се притеснявам, че пакетчето вече е пуснато към мен.
И така...пристигнаха нещата от Малайзия за 2 седмици   Crazy

# 612
За много години Peace
по назад бях писала че имам проблем е един купувач който твърди, че ризата която му продадох е менте, а аз я взех от друг ebay seller който ме уверява, че не е така докато си разменяхме писма оня ми натряскал отрицателния коментар първия ми за 3 години редовно пазаруваnе в ebay  Confused Написал че изпращам от България и продавам фалшиви дрехи  Close искам да попитам има ли начин да се премахме неговата оценка само че от ebay  Thinkingкупувача в началото искаше възстановяване на сумата, но впоследствие тона стана по-груб и сега отказва щял да си задържи ризата и коментара държал да остане
Пиши на Ибей, опиши цялата ситуация и ги помоли да ти премахнат оценката!

# 613
  • София
Здравейте, и от мен бързо питане: Как се инсталираше иконката на еbay на десктопа на компютъра, която подсеща колко време остава до приключване на търга? Търсих, обаче не можах да се справя, а ми беше много полезно  newsm78? Благодаря предварително  bouquet
Това не съм го виждала, и на мен ще ми е интересно.

# 614
Това не съм го виждала, и на мен ще ми е интересно.
http://pages.ebay.com/help/buy/toolbar-install.html   Peace

Общи условия

Активация на акаунт