® E-bay - тема 63

• 32 505
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Ами пиши му да ти върне половината сума и задръж 'нещото'. Стана ми любопитно. Sunglasses

ми да!така де като предлага сам!

аз да се оплача,че май това не сам мойте ботиши Cry наддадох 5та и беше само 6,50,а сега 6я е наддал 11,50.пууу а има още 7 дни до края,а моята мах сума,която съм дала в снайпера е 14,49!  Crossing Arms ама ще се надявам де все пак Praynig

# 676
Получих нещо за което се усъмних дали е оригинално. Писах на продавача, че съм го пратила на познат да провери. Ето какво ми отговаря:

Hi,

I could of told you that if you asked me.

Of course for this price they will not be genuine.

95% of my customers are happy with their products if you are unhappy with them then I can either offer half your money back and you can keep the pair or you can return them and I give you a full refund, entirely up to you.

Regards,

Продавачът в прав текст си пише, че продава ментета...Постепенно ибей ще заприлича на китайските сайтове за реплики, ако това остава ненаказано
И какво по-точно продава,за да го имаме впредвид.......и моя съвет е да си искаш половината  Peace

# 677
аз да се оплача,че май това не сам мойте ботиши Cry наддадох 5та и беше само 6,50,а сега 6я е наддал 11,50.пууу а има още 7 дни до края,а моята мах сума,която съм дала в снайпера е 14,49!  Crossing Arms ама ще се надявам де все пак Praynig
Можеш да промениш във всеки момент сумата в снайпера!  Peace

# 678
Можеш да промениш във всеки момент сумата в снайпера!  Peace

да,ама аз заложих мах,която бих дала и повече тц! ама ще помисля тази вечер Mr. Green

# 679
  • София
Едното от двете неща (за другото ми трябват още няколко минутки), които срелям го спечелих, но получих имейл, който не мога да разбера.

So far, so good! Your bid has been confirmed, and you are the high bidder. It's almost yours, but you could still be outbid. You can improve your chances of winning by increasing your bid.

Някой може ли да помогне? Това означава ли, че не съм го спечелила все още и трябва още предлагам?

Направи ми впечатление, че снайпера не стреля на третата секунда, ами на около седмата, а аз сложих да е на третата. anny_ и при теб ли е така като стреляш?
---------
допълнение:
сега спечелих и втория търг Simple Smile

от къде се сменя адреса, искам да е на превозвач?

Simple Smile намерих

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 23:01 от maminko

# 680
Получих нещо за което се усъмних дали е оригинално. Писах на продавача, че съм го пратила на познат да провери. Ето какво ми отговаря:

Hi,

I could of told you that if you asked me.

Of course for this price they will not be genuine.

95% of my customers are happy with their products if you are unhappy with them then I can either offer half your money back and you can keep the pair or you can return them and I give you a full refund, entirely up to you.

Regards,

Продавачът в прав текст си пише, че продава ментета...Постепенно ибей ще заприлича на китайските сайтове за реплики, ако това остава ненаказано
И какво по-точно продава,за да го имаме впредвид.......и моя съвет е да си искаш половината  Peace
Понеже изобщо не му отговорих, получих имейл с предложение за пълен рефънд.
Слънчеви очила купих

# 681
Маминко, честито!  Party

Горното не си ли го получила, заради регистрацията съ снайпера, не е от наддаването май  newsm78 от и-бей ли е писмото, че нещо не мога да се сетя за такова....превеждам си го като думи, ама не виждам логика да го пишат след завършен търг.

Снайпера стреля баш на 3тата сек, ако така сте го настроили Wink автоматично се вижда 7ма секунда, но аз го правя на 3.  Peace

п.п.
Маминко, това с плащането на 1 доставка след разбиране с продавача не съм го правила и не знам как става - предавам се.
Изчакай до утре сутрин примерно или още сега му пиши да питаш как да платиш, ако не се вкл някой, който е правил това и да каже точно.  Peace

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 23:36 от anny_

# 682
  • София
Да Ани, писмото ми е от ибей. И на мен ми е странно. Това е като второ писмо, което получих от ибей веднага след потвърждението, че съм спечелила.
От снайпера получих отделно писмо.

Общо 6 имейла - по 3 имейла за двата артикула.  newsm78

Ами сега проблема ми е как да платя. Трябва ли да изчакам фактура от продавача или директно да плащам?  Crazy Ох, че ми е сложно... И въобще да му пиша ли нещо, за да искам пак да комбинира двете неща в един пакет и той ли ще ми връща пари? Той все пак ми писа, че комбинира като го питах преди да наддавам.
Извинете, но наистина съм начинаеща.

Ани, благодаря за допълнението ти  Hug

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 23:38 от maminko

# 683
  • София
Ами сега проблема ми е как да платя. Трябва ли да изчакам фактура от продавача или директно да плащам?  Crazy Ох, че ми е сложно... И въобще да му пиша ли нещо, за да искам пак да комбинира двете неща в един пакет и той ли ще ми връща пари? Той все пак ми писа, че комбинира като го питах преди да наддавам.
Извинете, но наистина съм начинаеща.

Ани, благодаря за допълнението ти  Hug
Изчакай, след като сте се разбрали предварително, че ще комбинира шипинга, на мейла ще получиш фактура. Ако до утре не ти я прати му пиши за да напомниш  Peace

# 684
mousy моля те сподели какво им е на очилата,най-вече имат ли защита.Харесах си тези и съм далеч от мисълта,че са оригинални,но поне на вид дали ги докарват и дали имат някаква УВ защита.  newsm78

http://cgi.ebay.co.uk/DG-Large-Womens-Sunglasses-T-Brown-Frame-D … sh=item20b64327ac

# 685
  • София
Момичета дали може да ми помогнете, моля.
Повдигнах диспут за стока, неотговаряща на описанието, продавачът предложи пълен рефунд и да върна стоката, като посоча тракинг номер,  което няма как да направя. В отговор на предложението, обясних, че ще сме в БГ за период от време от където не мога да върна пратката, защото е много скъпо и няма проследяване. Нямам отговор на това. Та въпроса ми е следния:Ако ексалирам и ибей отсъди връщане на стоката и възстановяване на сумата, длъжна ли съм да пращам?
Благодаря ви момичета.

# 686
Момичета,

Ще обзавеждам баня. Някой да е купувал красиви и качествени аксесоари - държачи за кърпи, закачалки, държач за тоалетна хартия, диспенсер за течен сапун за стена.

# 687
Ral_p, аз купих отдавна, доволна съм, но продавачът беше частен. К'вото и да вземеш, ако не е китайско, ще е качествено и по - евтино от тук, сигурна съм.

# 688
  • Русе
Момичета, и аз имам нужда от помощ за едни слънчеви очила. Има някакви размери а аз не знам как да си го определя. Лицето ми е малко, тясно и продълговато. XS или S  newsm78
Тези съм си харесала: http://cgi.ebay.co.uk/Original-Polaroid-Polarized-Kids-Sunglasse … sh=item1c161b54b5

# 689
  • софия
Момичета, и аз имам нужда от помощ за едни слънчеви очила. Има някакви размери а аз не знам как да си го определя. Лицето ми е малко, тясно и продълговато. XS или S  newsm78
Тези съм си харесала: http://cgi.ebay.co.uk/Original-Polaroid-Polarized-Kids-Sunglasse … sh=item1c161b54b5
Тези са детски. Отиди в някоя оптика и ги пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт