® E-bay - тема 63

• 32 498
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ако наддавам за два артикула от един продавач, както бяхте описвали със снайпер и съответно спечеля и двата артикула, може ли доставката да бъде обединена и това подразбира ли се от продавача или трябва да му пиша изрично? Аз съм се регистрирала с адреса ми в БГ, а къде мога да сложа адреса на провозвач и до него да ми се изпратят нещата.

Малко ми е спешен отговора, че имам само 2 часа да разуча системата преди търга да изтече...  Wink
Дали не съм голям оптимист?

# 661
  • София
айде пак и аз днешното поредно въпросче-тъйкато искам тези ботушки зададох аз мах 12 £ и си трая сега въпреки,че все ми пише (от одеве дето наддадох без снайпер) аутбид.та си мислех да сложа мах в снайпера 100£ на 3та сек и така да съм сигурна че ще са мой newsm78 нали като се наддава накрая не ми взимат мойта зададена в снайпера сума,а тази от наддаването в ибей,разбирасе повече от 20 не ми се дават и затова се чудя и аз кви глупости мисля и изобщо ...о ф  и аз незнам,ама пусто начи искам ги!
в снайпера сложи максималната сума която си склонна да дадеш! Ако някой е сложил 50, ще дадеш ли толква? А относно снайпера, аз никога не слагам кръгла цена.

# 662
maminko, продавачът не е длъжен да комбинира доставка. Става или чрез предварително разбиране по м/у ви, т.е. пиши и чакай отговор до час и малко и виж какво казва или след като спечелиш да помолиш, но той може да откаже, няма да е виновен човекът.

sparkling eyes, подкрепям Флаш и Ани...ми представи си, че и друг прави този номер Wink накрая да не се наложи да платиш 70 Е / лири за ботуши, струващи 20 Wink
И да, никога кръгла сума, даваш мах на минимания залог  Joy примерно за 7.00 ако играеш даваш 7.49 или 7.48 нещо такова  Peace

# 663
Залагай максимална сума която след това би платила. Ако не спечелиш - значи не са били твоите ботуши и толкова. Ще намериш други.

даааа,права си,и аз все така разправям-ако не е там,значи не е моето,ама...женска му работа Crossing Arms

# 664
Според мен изчакай ... върнатите пари ще ги видиш като транзакция в пейпал.
Знам, че трябва да се отразят там, ама няма нищичко още. Но ще изчакам.

# 665
абе за нещо,което струва 0,99 лири да плащам безбожна доставка.....няма ли вариант да се откажа.... Praynig
Защо безбожна доставка? На мен ми излиза в пъти по-евтино да ползвам посредник, отколкото да ми пращат нещата директно до тук. Още повече, че ми е и по-сигурно, като ги знам нашите пощи.

# 666
Ако наддавам за два артикула от един продавач, както бяхте описвали със снайпер и съответно спечеля и двата артикула, може ли доставката да бъде обединена и това подразбира ли се от продавача или трябва да му пиша изрично? Аз съм се регистрирала с адреса ми в БГ, а къде мога да сложа адреса на провозвач и до него да ми се изпратят нещата.

Малко ми е спешен отговора, че имам само 2 часа да разуча системата преди търга да изтече...  Wink
Дали не съм голям оптимист?

Първо виж в условието на обявата дали пише че комбинира шипинга, ако не го пише пиши на продавача и го попитай дали би комбинирал.
Трябва да промениш Primary adress-a с този на превозвача, но с твоето име

# 667
И да, никога кръгла сума, даваш мах на минимания залог  Joy примерно за 7.00 ако играеш даваш 7.49 или 7.48 нещо такова  Peace

това не го разбрах защо,но го направих и аз сега така! на и .49!

# 668
  • Варна

И аз така залагам. Логиката ми е, че примерно ако съм готова да дам за нещо 10 лири, много хора може да разсъждават по същия начин, и си слагам 0,20 отгоре....какво са 0,20 отгоре хихихи....и така залагам 5,20, 10,20.... Mr. Green

# 669
  • София
Първо виж в условието на обявата дали пише че комбинира шипинга, ако не го пише пиши на продавача и го попитай дали би комбинирал.
Трябва да промениш Primary adress-a с този на превозвача, но с твоето име

А като на лайк, къде пише дали комбинира?  Embarassed

Регистрирах се в сайпера, заложих и сега ще чакам да видим. Стискайте палци. Дано после да мога да се похваля с нови дрешки за децата.

# 670
В описанието!  Peace

# 671

Спарклинг, то и аз за мн неща не съм сигурна, че реално не ги знам, а ги уча в движение, но до колкото ми е ясно залогът е твърд, примерно 2.40, 2.60, 2.80, 3.00....значи като заложа аз 2.59 и някой е заложил 2.40 или 2.45, то ще го спечеля аз с 2.46 (или с 2.59), айде това, ако може някой врял и кипял да го каже как е точно, че до сега уж се случва, че на мин ги печеля, 2.41 или 5.01 и така....

# 672
  • София
Не искам да прекалявам с вашата отзивчивост, но някой може ли да ми каже приблизително стъпките за залога колко са?  Hug
Едната дрешка е започнала от 4,99 -> £5.10 -> 5.50 -> 6,00 - дава ми ако залагам ръчно да отида на 6,50 - така е приблизително през стъпка 0,50, правилно ли преценявам и до каква сума е така?

И май продавача не е писал, че комбинира доставката Sad

-------

И тъкмо ми писа, че комбинира. Ако е точен, ще ви го препопоръчам Wink

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 21:28 от maminko

# 673
Получих нещо за което се усъмних дали е оригинално. Писах на продавача, че съм го пратила на познат да провери. Ето какво ми отговаря:

Hi,

I could of told you that if you asked me.

Of course for this price they will not be genuine.

95% of my customers are happy with their products if you are unhappy with them then I can either offer half your money back and you can keep the pair or you can return them and I give you a full refund, entirely up to you.

Regards,

Продавачът в прав текст си пише, че продава ментета...Постепенно ибей ще заприлича на китайските сайтове за реплики, ако това остава ненаказано

# 674
  • Варна
Ами пиши му да ти върне половината сума и задръж 'нещото'. Стана ми любопитно. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт