® E-bay - тема 63

• 32 457
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
а мога ли да разбера другия човек колко му е мах,ако и той е със снайпер?
и ако се стигнало в последната секунда примерно до 7 £,а аз съм заложила мах двойно повече,печеля не за мойта максимална,а за последната наддадена,нали така?

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 18:34 от sparkling eyes

# 646
а мога ли да разбера другия човек колко му е мах,ако и той е със снайпер?
и ако се стигнало в последната секунда примерно до 7 £,а аз съм заложила мах двойно повече,печеля не за мойта максимална,а за последната наддадена,нали така?
Предполагам,че ще спечелиш за 7,50 да речем....

# 647
Похвал - спечелих диспут за не пристигнала пратка от началото на ноември.

# 648

по тоя повод да питам отново - плащам ,ако спечеля, веднага с ПП и се чакат дните от ПП 45,нали?не нещо различно? и горе долу за колко дни пристигат нещата? не че съм спечелила(още),но да съм подготвена!

# 649
Ами не знам и аз сега за сефте спечелих,та ще видим кога ще дойде..... Mr. Green

# 650
Отворила съм диспут в ebay за неполучена стока.
Първоначално пишеше, че мога да ескарирам от 6 януари.
Продавачът отговори в диспута, после получих съобщение от ибей, че продавачът ще възстанови сумата.
Това пише под The seller has responed to your case whit other solution
Refund information:
The seller will issue a full refund to your PayPal account for the purchase price plus original P&P before 05 Jan, 2011

Имам и бутонче за отговор в кейса, където има поленце да напиша съобщение до продавача или да го затворя.
Все още не съм получила възстановяването. Какво да направя? Трябва ли да пиша на продавача, че приемам рефунда или той като се е съгласил да върне сумата от мен не се изисква нищо?

# 651
  • Варна
Според мен изчакай ... върнатите пари ще ги видиш като транзакция в пейпал.
Аз днес връщах пари. Продадох едно яке и го изпратих в Германия. След месец якето се върна обратно при мен. На стикерите на немските пощи пише че е непотърсено и че е стояло там 10 дена. Писах на купувача, той каза, че не бил получил известие. Ми хубаво ама аз вина нямам... Писах му, че ще му върна парите без пощенските и че отказвам да му го изпратя отново пак заради пощенските разходи които никак не са малко. Та му ги върнах де... съжалявал, че така се е получило, щял да ми пише положителна оценка ... Пише ми на ужасен английски между другото и дори не можах да разбера какво иска да каже накрая
hello. I have the packet does not then it seems to have gotten the job at the post made ... but I had no notification drinnen.deswegen I could not pick it up at the post.
I'm also sorry that it did it go so wrong. I got the money already. I will of course give them still a positive rating on ebay and ask again a lot for that.

Ако някой има идея ще съм му благодарна. Simple Smile

# 652

по тоя повод да питам отново - плащам ,ако спечеля, веднага с ПП и се чакат дните от ПП 45,нали?не нещо различно? и горе долу за колко дни пристигат нещата? не че съм спечелила(още),но да съм подготвена!

Ако стоката не е получена - отваряш диспут преди 45-я ден, след това ще е късно. Нещата пристигат различно -  и след 3-4 дена, и  след няколко седмици се е случвало.

# 653
Помагайте.............спечелих търг,но се оказа че не съм видяла,че доставят само за ЮК,каква да правя? ooooh!

# 654
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
можеш да ползваш англ. адрес на фирма- превозвач

# 655
абе за нещо,което струва 0,99 лири да плащам безбожна доставка.....няма ли вариант да се откажа.... Praynig

# 656
  • Варна
абе за нещо,което струва 0,99 лири да плащам безбожна доставка.....няма ли вариант да се откажа.... Praynig
Ами четете първо преди да купувате. На всяка страница това се обсъжда.

# 657
Знам,че вината си е моя,но го видях в последния момент и нямаше време да гледам,а и уж съм сложила worldwide  ooooh!

# 658
айде пак и аз днешното поредно въпросче-тъйкато искам тези ботушки зададох аз мах 12 £ и си трая сега въпреки,че все ми пише (от одеве дето наддадох без снайпер) аутбид.та си мислех да сложа мах в снайпера 100£ на 3та сек и така да съм сигурна че ще са мой newsm78 нали като се наддава накрая не ми взимат мойта зададена в снайпера сума,а тази от наддаването в ибей,разбирасе повече от 20 не ми се дават и затова се чудя и аз кви глупости мисля и изобщо ...о ф  и аз незнам,ама пусто начи искам ги!

# 659
  • Варна
Залагай максимална сума която след това би платила. Ако не спечелиш - значи не са били твоите ботуши и толкова. Ще намериш други.

Общи условия

Активация на акаунт