® E-bay - тема 63

• 32 454
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
sparkling eyes, обикновено се наддава в последните секунди, за да не вдигаш цената Wink Така ако друг ги иска много също и той ще даде още пари и ще стане по-висока цена, а ако се задържи тази невдигната почти до края все някой ще ги вземе за по-малко пари...уффф не знам дали го обяснявам добре. С една дума наддавай само в последната минута/СЕКУНДИ/а
Отдолу, ако имаш цена за доставка, провери за всеки случай като цъкнеш на Postage and packaging , там пише откъде е продавачът и до кои държави доставя, ако в правоъгълничето пише Б-я, да доставя до тук и за тези пари, които са обявени....може да използваш фирма посредник, която от твое име да получи стоката в Англия и да ти я докара до България, като ти и заплатиш разходите - обикновено 1 лира на кг, за това виж в темата Пазаруване от ЮК.
ДДс и т н не дължим и не плащаме, когато е от Англия.

Пример:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2706860 … X:IT#ht_500wt_949
Това е на търг, в момента цената му е 0.99, никой не играе, ако мн го искам мога да наддавам в последните секунди и да се "варя" с някого (не, че го правя, използвам винаги снайпер, автоматичен надвача/програма, която върши черната работа и дава сума в последните 2-3 секунди преди да изтече търга), пощенските до Англия са ми 3.50
Ако го спечеля за 1 лири и 3.50 до Англия доставка + доставката от А-я до Б-я чрез превозвач 1 лири, значи за 5.50 лири това ще е мое.
Wink Пример как по-често излиза изгодно да е нещо с доставка до Англия, не директно до нас  Peace

АУТБИТ, означава, че някой те е надцакал Wink дал е повече от теб за артикула и ако искаш ти да водиш сега, трябва да дадеш повече пари!!!не го прави, ако желаеш - "стреляй" в последните 5-10 секунди, макар заложили ли са на снайпер, забрави....  Confused

Моля те дай малко инфо за този СНАЙПЕР?Как точно работи,до каква сума наддава от твое име и прочие,мерси!

# 631
Мамче Габи, то има десетки сигурно такива програми, вероятно и в първия пост пише нещо, със сигурност и другите дами тук са мн по-запознати от мен, но аз от опит:
1. Ползвам това: https://biddingscheduler.com/ може и да не е перфектният, но аз си го харесвам
2. Регистрираш се влизаш с името си и паролата от и-бей
3. цъкаш и пишеш номара на продукта, търсиш го в стр на ибей в дясно над описанието, слагаш мах сума, която ти би платила за нещото, броя (1) и отдолу избираш в коя секунда да "стреля", примерно 3та секунда.
4. После цъкаш на Привю Бид, за да видиш дали вс е наред, дали това е нещото, което си избрала ,да не си омотала залога и т н - проверяваш с една дума.
5. Там даваш Шедул бит, което означава, че вече си заредила и само да дойдат последните сек на търга.

Цъкайки на сините бутони горе:
1. Записване на надаване
2. Виждаш всичките си неща в наблюдавани в и-бей
3. Виждаш за какво си заложила/вкл снайпера в момента
4. История на наддаванията, примерно кое си спечелила, кое си загубила в последно време.

...В третото, можеш да променяш залога си, като пишеш нов и даваш ъпдейт
 Peace Това е, в общи линии за сега не ме е предавало  Mr. Green

# 632
anny_    bouquet  bouquet  bouquet

# 633
Anny,казваш,че ако имат и те Снайпер да забравя,но ако сега си направя такъв,може да се надвам,нали? много ги искам начиии! и като задам цената,която аз бих дала най много,то просто после ще спре да среля над нея,нали така?

# 634

П.П. Пробвах ,но не ми приема данните,пише че такива не съществуват.... Rolling Eyes

# 635

П.П. Пробвах ,но не ми приема данните,пише че такива не съществуват.... Rolling Eyes

и аз пробвах,става,но се регистрирай със същите данни,не да се логниш с тях. Peace

# 636
Ами регистрирам се и ми дава ,че не разпознава такова име и парола........ ooooh!

p.p. stana,mersi

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 16:09 от mam4e_Gabi

# 637
  • В Голямото село
Anny_, много ме заинтригува с твоя снайпер. А да те питам само - ти на колко секунди залагаш - на 3 ли? Защото на 3 секунди в самия снайпер пише Higher Fail Rate - аз го разбирам, че имаш най-малко шанс тогава - така ли е?

# 638
Как мислите,дали да пробвам с това сакенце?А какъв е шанса да получим точно това,което купуваме? Embarassed

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705867 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 639
  • София
А аз да питам, нещо, което сигурно много пъти сте коментирали  Embarassed, ама къде се намират стоките на търг?  Rolling Eyes

# 640
  • София
Как мислите,дали да пробвам с това сакенце?А какъв е шанса да получим точно това,което купуваме? Embarassed

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705867 … ame=STRK:MEWAX:IT
Точно това сакенце е от някакво китайче. Те са майстори на фотошопа и най-вероятно няма да е кой знае какво. Дори и да си отговаря на снимката сигурно е умалено като за фини китайки  Simple Smile Иначе зависи от късмета преди всичко дали стоката ще си отговаря на описанието. За година и нещо и около 200 покупки всичко при мен беше ок. После за един месец имах 5 неприятни изненади от общо десетина неща.  Confused

# 641
Уф,значи ще се въздържа........ Rolling Eyes

# 642
Anny,казваш,че ако имат и те Снайпер да забравя,но ако сега си направя такъв,може да се надвам,нали? много ги искам начиии! и като задам цената,която аз бих дала най много,то просто после ще спре да среля над нея,нали така?
Аааааа sparkling eyes, не съм казала баш това  Mr. Green казах, че ако те ползват снайпер, а ти си работиш ръчно, може да те прецакат Wink (тъй като, когато го писах, ти нямаше снайпер  Hug )
Сега, да, ти можеш да заложиш мах сума, която даваш. Примерно 20 лири....ако ботушите в последните секунди са 15 лири и никой не е заложил или няма да наддаде повече, то тогава ти ще ги спечелиш за 15.50 (мисля, че над 15 лири това е следващата стъпка в наддаването, ако бъркам да ме извините и да се вкл по-разбиращите  Peace), т.е. снайперът ще наддава до сумата, която ти мах си заложила!!! Ако ти (снайперът) даде 15.50, но някой друг е заложил мах сума от 17 лири, то твоят пак ще наддава и ще спечелиш за 17.50.
Ако пък някой е заложил на снайпер повече от 20 лири, то той ще го спечели, не ти. Твоят залог не е проблем, ако не спечелиш, не губиш, разбира се! Ако спечелиш обаче си плащаш.  Peace

Rosie-Posie, Роси, винаги на 3та секунда залагам аз, не ме е подвеждал, не е ставало фал...знам, че има и такива, които наддават до последната секунда, но някак свикнах с този и не съм се наела да разуча друг  Peace

Кашмир, избираш си категория или неща по име и даваш на Auctions only - средното тук примерно:
http://baby.shop.ebay.co.uk/Baby-Bathing-Grooming-/20394/i.html? … sid=p3286.c0.m301
после горе ги сортираш по цена, време или както решиш  Peace

Айде успех и да се похвалите какво си купувате, ама след като го спечелите Wink

Моята днешна придобивка е това...  Embarassed признавам си, че не съм мн наясно какво да очаквам  Joy
http://baby.shop.ebay.co.uk/Baby-Bathing-Grooming-/20394/i.html? … sid=p3286.c0.m301

# 643
  • София
 Huganny_ , благодаря ти!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт