До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 766
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Почерпете се за здравето на порасналото ми момче - днес става на 10 години  Crazy

# 136
добро утро!
Честит Рожден ден На Йоан! Да е жив и здрав,много да радва мама и тате.Весело и щастливо детство!

# 137
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Йоан  bouquet! Да е здрав, щастлив и късметлия!

Подаръче:

# 138
  • вкъщи
Честит рожден ден на Йоан!
Пожелавам му здраве,щастливо детство и успехи в училище!

Днес ми е изпита мацки,да стискате палци.С нетърпение чакам да дойде сряда,да излезем във ваканция,че вече умората ми е много.Не,че ваканцията ще почивам,ще пиша класни,ама....пак е нещо.

# 139
Ментина,да Ви е живо и здраво порасналото момче,младеж станал Hug Heart Eyes

# 140
Здравейте мацки!!!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ,НА ВСИЧКИ КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ  bouquet
МАРИЕТА,знам,че сме сърдити,обаче тортата е великолепна  bouquetНайстина имаш талант.

Ние сме вече в Сандански.Времето е чудно,обаче с тея багажи дето всеки път ги стягам,вече ми се повръща Sick
За размерите скоро писах-Ивон-102 см,15 кг
                                            Алекс -10 кг,70 см
Вася,таланта си е талант,недей да скромничиш Heart Eyes
Фети,честита нова къща HugЗа следобедната закуска Sick

За половете-Ивон онзи ден пита баща си,дали пилето му е излетяло от гащите LaughingЗнае,че ние с нея имаме гърди и дунди,обаче сега има нов проблем-защо моите са големи,а нейните не.На Алекс патката се проучва на всяка смяна на памперс,кактп и дупето му Laughing

Изчезвам,че ситния се разрева CrazyТова зъбите са голям тормоз ooooh!

# 141
  • Germany
Сашко винаги като види Симон гол и му казва: "Хей, малка чурке!"  Shocked Confused Thinking 

# 142
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай, хора,

Как сте, що сте?

Ментич, Честито на голямото момче! Много безгрижен пубертет желая на теб, а на него живот през розови очила!

Аз днес Дядоколедствах. И за себе си, и за деца, и за племенници. Само мъж ми не знам какво да го правя, както има и РД тогава......... ooooh!

# 143
  • ГОре на черешата...
МАРИЕТА,знам,че сме сърдити

Това все едно, че не съм го прочела...място за такива чувства в сърцето ми няма Hug.

# 144
Ментина да ти е жив и здрав рожденника.Много късмет му желая.

В градината изнесли списък кое дете какво си е поръчало на Дядо Коледа.За Ицко пише "голяма жълта кола "и аз го чета на глас а Ицко ми вика това е такси.Та сега си мисля да хващам такси и да казвам на шофьора "колата или таксито" hahaha hahaha hahaha hahaha

# 145
МАРИЕТА,знам,че сме сърдити

Това все едно, че не съм го прочела...място за такива чувства в сърцето ми няма Hug.

Hug Hug Hug

# 146
  • София
Ментина,да ви е жив и здрав!   bouquet Hug

yanakr,разсмя ме  Laughing hahaha Hug

Днес,беше великолепно време и зкарахем почти целия ден на вън Simple Smile
Сега се залаявам да готвя,че няма кой   Mr. Green Crazy 

# 147
  • Stavanger,Norway/ Varna
Яна Laughing Това с градината ми напомня, как като аз бях на градина, всички години си пожелавах вълшебен пръстен и все кукли получавах. Толкова се разочаровах, че тогава намразих куклите и никога не съм си играла с тях  Crazy
На децата в градината на Йована Дядо Мраз им раздаде торбички с мандарина, стафиди и меденка  Peace

Ние днес цял ден бяхме навън в снега. Вали обилно цял ден и още не е спряло. Пързаляхме се с найлони, дупето ми сега е натъртено, ама поне си направих антицелулитен масаж  Mr. Green по бабуните  Crazy. Йована се накефи максимално, а и Мила, още спи като пън в количката. Само ме е яд, че неможахме да направим снежен човек, но снега е толкова сух, че дори топки з бой немогат да се направят. За пръв път виждам такова нещо  Simple Smile

# 148
Здравейте  Hug
Ментина - ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО!!! ДА ТЕ РАДВА И СЛУША!!! Мариетка ме е изпреварила с виртуалния подарък  Mr. Green
 И при нас днес беше чудесно време, излизахме направихме снежен човек на терасата и веселбата беше на 6  Party

# 149
Рожденик! Ментина да ти е жив и здрав!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт