Малко ме е срам обаче, аз бях разбрала че рождения ден на съпруга ти е на 5 декември и тогава му пожелах каквото трябва, голям съм балък, ей
Извинявай за грешката и знай, че всички пожелания са в сила, но умножени по две 
Бобче, само толкова ли за подарък на малките ?
Градината средства ли няма или въображение ???В нашата градина пък подариха този път само на големите, които догодина ще са първолаци - една игра "Не се сърди човече" и още една "играта на гъската" се казва. На класа на Антон - нищо, даже мандаринки и стафидки нямаше
Добре че е малък още и не разбира...С подаръците почти приключихме и ние - по-големи за децата и дреболии за възрастните, по-важно е вниманието
На тази Коледа ще си имаме и български гости и се надявам да не съжаляват, че са дошли.
По-интересното е ,че в края на представлението излиза Дядо Коледа ,Снежанка и джуджетата и раздават подаръци на децата.За първия спектакъл се подготвихме ,за втория - като го видях как се е наточил за подарък спешно отидох зад сцената и бутнах една торбичка с вафла и меденка в чувала с подаръците.
А точно това представление ще го гледа пак с градината и още веднъж ,когато вече официално ще му подарим ГОЛЕМИЯ подарък!
Десет години са си голяма възраст. Здрав и силен да расте и да постига с лекота всичко, което пожелае. 

Снимките във ФБ от това бяло приключение ли са? Пак да кажа - много са ти красиви децата.
много е готинко и малките ще му се радват определено,а наградатас по то1чно спечели Райън той е късметлията