До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Мариетка, страхотна торта, думи нямам за да изразя възхищението си от таланта ти   bouquet Малко ме е срам обаче, аз бях разбрала че рождения ден на съпруга ти е на 5 декември и тогава му пожелах каквото трябва, голям съм балък, ей  Joy Извинявай за грешката и знай, че всички пожелания са в сила, но умножени по две  Heart Eyes

Бобче, само толкова ли за подарък на малките ?  newsm78 Градината средства ли няма или въображение ???

В нашата градина пък подариха този път само на големите, които догодина ще са първолаци - една игра "Не се сърди човече" и още една "играта на гъската" се казва. На класа на Антон - нищо, даже мандаринки и стафидки нямаше  Laughing ooooh! Добре че е малък още и не разбира...

С подаръците почти приключихме и ние - по-големи за децата и дреболии за възрастните, по-важно е вниманието  Grinning На тази Коледа ще си имаме и български гости и се надявам да не съжаляват, че са дошли.

# 151
  • Stavanger,Norway/ Varna

Бобче, само толкова ли за подарък на малките ?  newsm78 Градината средства ли няма или въображение ???

Чакай ти от норвежец да ти даде нещо  безплатно, пък било то за Коледа. Пак, че и това са им дали ме радва  Laughing

# 152
  • ГОре на черешата...
Френско Тони, няма нищо, мила - ден-два разлика, важното е, че е от сърце Heart Eyes!

# 153
Ментичке ,Честит ти рожденник!Много сбъднати мечти! bouquet        
Мацки ,не мога да не споделя с вас нашите приключения - Лъчко миналата седмица леко се разкашля и го спряхме от градината.Всяка година след 10-ти декември в театъра е свръх натоварено ,защото играем по 4-5 спектакъла на ден ,като сме в два състава -един играе на сцена ,другият пътува по детски градини.Тази година с мъжа ми сме разделени в два спектакъла ,което прави възможно гледането на Лъчо на щафетен принцип. Mr. Green Падна голяма веселба!Лъчо гледа спектакъла ,който е на сцената вече 5-6 пъти и запомни и реплики и жестове.Гледа го от залата ,зад завесите ,от кабината на осветителя - една сбъдната детска мечта! Party По-интересното е ,че в края на представлението излиза Дядо Коледа ,Снежанка и джуджетата и раздават подаръци на децата.За първия спектакъл се подготвихме ,за втория - като го видях как се е наточил за подарък спешно отидох зад сцената и бутнах една торбичка с вафла и меденка в чувала с подаръците. Mr. Green  Определено спасихме ситуацията! Laughing И като се занизаха представленията - Лъчо получи една камара "нискотарифни" подаръци ,че и колегите му купуваха допълнително. Crazy А точно това представление ще го гледа пак с градината и още веднъж ,когато вече официално ще му подарим ГОЛЕМИЯ подарък! Crazy Интересното е ,че май разконспирира Дядо Коледа - като види колегата и започва да се хили ,гледа ме дяволито и ги сочи дискретно все едно - "Мамо ей този чичко играе Дядо Коледа" ,обаче не коментира -само се хили.Тази сутрин си видя подаръка ,който трябваше да получи час по-късно и след като му обясних ,че всъщност Дядо Коледа иска да му подари точно този подарък ,ми каза: "Добре мамо ,дай му го да ми го подари в края на спектакъла!" Shocked Joy Просто се чудя какво ли му се върти в главата - кое е истина ,кое игра ,но каквото и да е страшно го кефи.   Crazy
Весели празници!          

# 154
Ментина, честит ден на теб и детенце! Hug Десет години са си голяма възраст. Здрав и силен да расте и да постига с лекота всичко, което пожелае. Heart Eyes
Разказвай как се чувстваш сред новите хора и място.

Бобче, чудни зимни игри! Hug

Кроки, до такова вълшебство и обич се докосва момченцето ти... Heart Eyes

Аз вчера правих меденки. Толкова тави станаха, че накрая изгубих мерак да ги украсявам и ги изпъстрих само с разтопен бял и черен шоколад. Скрих кутиите, като оставих една малка за залъгване на дребното, на което хич не му прави впечатление, че сладките са...твърдички... Mr. Green

# 155
# 156
Кроки,чак му завидях на Лъчко Wink
Бобче,много сняг много хубаво настроение...
Яна ,ти ме разсмя рано сутринта
Гита , моя би се зарадвал на часовник,но марков......
Ние си направихме подаръци -гривните с магнитите
 и в нашата Дг,ще има  гостуващ  дядо Коледа ,за който плащаме билетчета... ние носим подаръците. Имаше списък с желанията на децата. Ние тази година сме на робот. дано му хареса,трансформира се в самолет... и за в къщи има още един по-голям ,който пък става на танк. Не си спомням кой беше казал за занимателни играчки на Пепа груп. Подариха му кравата с цветовете и формите,много се забавлява и само дърпа някой да играе с него.
о кафе няма.....

# 157
Хубаво настроение за децата, аз сняг много мразя, ама никога не съм обичала  Crazy
Днес сутринта пак сцени, Йована искаше с  нея да оставам да се пързаляме в градинат,а не искала с децата. Явно с мама много и е харесало вчера  Laughing
Иначе не съм спала почти, щото кака лепна вирусче на дребното и сега и двете са с течащ нос, ужас. Та Мила цяла нощ хърка и се дави и ни помпи, ни капки, нищо не помогна. И като знам, това сополите колко упорито нещо са  Hug...
Отивам да си отспя с нея докато не се е събудила. После ме чакат данъчни, опашки, а бях планирала да гледам един филм на ужасите докато е светло през деня, че вечер като го няма мъжо ме е шубе  Laughing

# 158
Честит Рожден Ден на патерица Embarassed на порастналия Йоан,да е здрав,силен и много да му върви в учението   bouquet
Ние сме добре на градина,в сряда ни е тържеството и сме написали в писмото до дядо Коледа там да ни донесе полицейска кола.Ще танцуват хорце и ще пеят някаква песен за снежинките неговата група на тържеството.За съжаление няма да се допускат родители на тържеството а исках да му направя снимки и клипче на танца.
В петък отиваме към Пловдив или по точно до едно село близо до там,където баща ми се направи нова къща и празнуваме там Коледа и освещаването и.За Нова Година ще сме сами с мъжа ми,Сашо ще го оставим при майка да си починем малко,за съжаление обаче не сме измислили никъде да ходим на заведение,то няма с кой,много сме се  затворили,почти вече нямаме приятели,особенно тук с които да отидем някъде,хората в днешно време са станали много асоциални,не е като едно време Confused
Ади завиждам Ви  за Сандански и весело посрещане на празниците там,ние ходим там в австрийския хотел за 2 дни и ползваме басейна,много е хубаво,сега обаче сигурно чак напролет ще заведем пак Сашко.
Яна голяма скица този сладък Ицко Laughing
Бобче сега отивам да видя снежните снимки Peace
Кроки,Лъчко е голям щастливец с Вас Hug
Гита за подарък и моя се радва на часовници като на Валеске и на хубави ризки,блузи.
Ох сега изядох цяла кутия 600 мл сладолед и две вафли към нея ,освиних се зверски дето се вика Joy,но идва Коледа и е позволено hahaha

# 159
  • В светлината на слънцето
Пак забравих да си платя навреме нета и вчера бях без. Със закъснение, но от сърце
МЕНТИНКА, ЧЕСТИТО ТИ ПОРАСНАЛО МОМЧЕ! ДА ТЕ ОБИЧА, ДА ИМА КЪСМЕТ, ДА СПОЛУЧИ И ДА ГРЕЕ С ПРЕПЪЛНЕНИ ОТ ЩАСТИЕ РЪЦЕ!

Кроки,   hahaha Разби ме Лъчо. Grinning Да го нацелуваш от мен, ей.  Heart Eyes
Яна, ще крадеш такси, а... Mr. Green Като крадваш, поне вземи и две - едното за мен. Joy
Васе,   bouquet
Бобче, ех, как хубаво звучи това със снега и пързалянето.  Blush Снимките във ФБ от това бяло приключение ли са? Пак да кажа - много са ти красиви децата. Hug
А аз в събота и неделя се борих с купищата сладки неща у дома.  Crazy Успях да украся малко меденки, да слепя сладките за слепване, изпекох и последните предвидени по списък бисквити, сглобих къщичката (има още мааалко неща за дооправяне по нея) и дори успях да си изгоря пръста яко с горещ карамел. Абе пълна програма. Crazy Добре поне, че татито беше по-свободен, та пое момента с дърпането на шейна с два броя деца в нея - общо 40 кила товар, който обаче вика: "Дий!" и "Искам да тичаш". Ако трябваше и за това да отговарям, сигурно щях да лудна. Crazy Днес остава да се украсят още меденки, ако успея да приключа с всичките ще вдигна банкет. Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 12:12 от lulumba

# 160
Лулу, снимките са от вчера, да  Peace

Ех, като ви слушам с тези сладки и курабийки. Да ви кажа, като забременях, така се зарадвах, че ще излизам в майчински и ще имам време да си готвя и творя в кухнята наволя. Много обичам, страхотно се разтоварвам. Даааа, ама, не би. като го няма мъжо, не ме оставят децата. А така ми се вилнее в кухнята  Laughing Надявам се бързо да се прибере, че да мога да се наготвя на воля  Crazy

Ирка и ние сме така. Просто докато работехме и двамата, не ни оставаше време за приятели. Гледахме свободните моменти и почивните дни да ги прекараме семейството заедно. В един момент, като останах самичка осъзнах, колко сме се отдалечили всъщност. Нооо май с всички е така, просто времето не стига за нищо  Rolling Eyes

# 161
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

Кроки Heart Eyes Hug

Валеске,ние също ползваме от месец такива гривни аз съм доволна! Peace

Да се похваля спечелих от Памперс Говорещото куче на Фишер Simple Smile много е готинко и малките ще му се радват определено,а наградатас по то1чно спечели Райън той е късметлията Simple Smile той си изтегли то1чно тази скреч карта Grinning

# 162
Цитат на: ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥
а наградатас по то1чно спечели Райън той е късметлията Simple Smile той си изтегли то1чно тази скреч карта Grinning

Супер! Ето как като бати ще направи подарък на мъничките... Heart Eyes

# 163
  • София
Охх той много му се радва на кучето хаха Simple Smile трябва да го прибера,че то няма да остаен читаво много дълго  Laughing Иначе казва,че е зьа бе бетата  Heart Eyes

# 164
  • В светлината на слънцето
Димяни, браво на Райчето! Късметлия е той, явно има лека ръка. Представям си как ще се радват на кучето двете девойки. Grinning
Анаморф, и при нас е така - оковали сме се в собствената къщурка и все по-рядко се събираме с приятели. А какви времена бяха... Blush Спомени. Blush Между другото, когато бях дете не живеехме в този квартал, а съвсем в центъра - на ул. "Иван Асен", много близо до "Орлов мост". Там съм израснала. Едно, че цялото ми детство мина в Борисовата градина и по дворове и улички в игра на "Стражари и апаши", но друго - страшно много хора идваха тогава у дома. Почти всяка вечер все някой се отбиваше и ставаше шумен купон. Помня например, Генко Генков (Бог да го прости, велик художник беше този човек) наминаваше поне през ден. Той обичаше да рисува в Борисовата градина и на връщане се отбиваше вкъщи. А ние живеехме в голяма къща на три етажа (бяхме на втория етаж). Той започваше да пее още щом прекрачеше прага на къщата и го чувахме далеч преди да позвъни на вратата. Имаше много хубав, дълбок глас. Blush

Общи условия

Активация на акаунт