До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Димяни,аз пък такова купих на Елица за Коледа Joy

Ира,и ние сме така душко,почти нямаме социални контакти,да живее нета Mr. Green

# 166
  • София
Здравейте  Hug.
Ментина, да ви е жив и здрава баткото. Да расте много усмихнато и щастливо момче baloni.
Яна, много се смях с таксито hahaha.
Мариетка, тортата е уникална newsm10.
Бобче, после ще се метна да разгледам снимките Party. Бързо оздравяване на двечките Praynig.
Димяни, браво на Райън. Все така да има късмет и за напред Peace.
Кроки, голям сладур е Лъчко Heart Eyes. Ех, сигурно много се забавлява Party.
Коледните празненства с Дядо Коледа и в двете градини минаха, но в градината на Дани ще имат и коледно тържество на което ще присъстват и родителите Party. В градината на Дани няма практика да носим подаръци, а Дядо Коледа им подарява торбичка с лакомства. Идеята е всички да получат еднакви неща и да няма сърдити. В градината на Ани пък носихме това, което децата си бяха пожелали на Дядо Коледа. Е, Ани получи друг подарък понеже не успяхме да намерим въпросния динозавър, но ще гледаме Дядо Коледа за самия празник да се реваншира  Mr. Green.
И аз вчера правих линцеровите сладки и днес като вземем Дани от градината ще ги слепваме. Вчера 1/4 от тях се изядоха още топли топли, но и двамата много бързо се наспаха и не успях да ги скрия Laughing. Днес сигурно още ще заминат и до Коледа може и да не останат, но задраве да е.. Grinning.
Приятен ден   bouquet.

# 167
а бях планирала да гледам един филм на ужасите докато е светло през деня, че вечер като го няма мъжо ме е шубе  Laughing
Бобче   Подушвам, че сме от една порода Simple Smile Да се оправят двете принцеси и дано хремата на Мила не се задълбочава  Praynig Чудни снимки гледах в ФБ  Hug
Димяни - koito si go ima kasmeta si go ima  Party
КрокиHeart Eyes Ль4ко е истински 6тастливец   bouquet

П.П= не6то ми се скапа кирили==та  ooooh!

# 168
Здрасти на всички!!!

Алекс нещо е крив 2 дни и не мога много,много да ви следя Crazy

Бобче,страхотни снимки.Бързо се оправяйте от сополите,че като знам какво е........ ooooh!

Кроки,прийска ми се да съм Лъчи Heart Eyes

Ирка и ние сме на същият хал.Познати бол,ама приятели на които да можеш да разчиташ за нещо.... броят се на пръстите на едната ръка.Всеки се е затворил в черупка или гледа как да те прецака,"аз да съм добре,пък другите да се оправят"-малко така стоят нещата,абе ...........не ми се мисли как ще живеят децата ни ooooh!А и каква простотия и неграмотност се шири.......направо ме е срам  ooooh!

И ние с Ивон ще правим Коледни сладки,в Сряда сигурно.Мисля да ги правя от тестото за "Войнишките курабий",помните ли ги?Онези кръглите с много захар и лимонова кора,от едно време........

Забравих да ви покажа първият Коледен подарък на Ивон.Получи го по-рано,от Софийският Дядо Коледа,че нали няма да сме там.Ето го:

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 16:26 от ***Ади***

# 169
Теди и той днес се обзаведе с нови ботушки Grinning

# 170
  • В светлината на слънцето
Ади, много яки ботушки. Чак на мен ми се прииска да стана калинка. Heart Eyes

# 171
  • Пловдив
Здравейте.
Ади чудни са ботушките.Ама то за момичета винаги е имало по-красиви неща.
И ние в събота купихме на Стилиян нови апрески.Много топлички,но  за късмет снега се стопи при нас много бързо.Само вода и кал остана след него.
За приятелите и ние си нямаме,какво да се прави.Хората много се промениха.
Кроки голям късметлия е Лъчко да гледа толкова представления.
Аз откога се каня да заведа Стили на театър.Но все няма с кой,а сама не ми се ходи.
Обаче миналата  събота вече го заведохме с мъжо.Имаше представление специално за децата от нашата детска градина.Подаръка след това беше много скромен.Една книжка за оцветяване и един малък шоколад,тип марципан,който хич не беше уважен.
И да се оплача-Стилиян беше тотално разочарован от подаръка си от Дядо Коледа в детската градина.За всички момченца имаше едно и също-трактор.Играчката не е лоша,но той вече не е на вълна камиони,коли и трактори и изобщо не го хареса.
Дори в къщи постоянно повтаряше:''Аз ще го счупя тоя подарък.ще го хвърля тоя подарък."Добре,че пакетчето с лакомства замаза положението.
А лакомства имаше само  за децата от нашата група,представете си  Shocked
Общината нямала пари и тази година пак от децата ще спестят.
Пакетчето беше дарение от кмета на района,тъй като детето му е в тази група.
Та така с детската градина.Сега мисля чак след 15-ти януари да го пускам (живот и здраве).

# 172
  • София
Момичешки дрешки наистина има прекрасни Simple Smile
Аз на малките има пазарувам от няколко чужди сайтове и съм възхитена: Мадъркер,Некст,Асда,Теско,Спортсдирект всичките им неща са с невероятно качесто и на супер изгодни пари  Peace тук няма как да се вземе за такава сума!ю

Аз ходих днес до Лидъл егати и заухавия магазин то си е чист Плюс  Sick мизерия страшна!

# 173
  • Stavanger,Norway/ Varna
Днес Йована си я взех от градината с подаръци за мен и украса за в къщи. Майсторили са ги през последната седмица- едно ангелче, дядо мраз и една брокатена шишарка за елхата. Картичка за нас родителите от госпожите   Crazyи две подаръчета от Йована за мама, ама са опаковани и на Коледа ще видя какво има вътре. Миналата година получих чаша за кафе, рисувана от Йована, в нея най- обичам да си пия кафето.  Mr. Green Тзи година пакетчето е плоско, може пък да е чинийка към чашата  Crazy

# 174
Малка виртуална почерпка за моята рожденица която става днес на 7 години.

# 175
  • вкъщи
Яна да ти е жива и здрава рожденичката!
Да расте щастлива,обичана и отлична ученичка!
Нашият дядо Коледа ще идва утре в градината,а аз с такова нетърпение чакам Бъдни вечер,да им видя грейналите очички на децата.Да минат тези два дни нямам търпение......

# 176
Яна, честит да е денят ви. Много смях и удовлетворение да изпълва всеки от дните на порасналата ти принцеса. Hug

Ади, ммммм, и за моята калинка искам такива Heart Eyes

За приятелите...Бог да ми ги пази, чудесни са! Събираме се активно с 5-6 семейства и с няколко единички. Почти всеки петък или събота имаме гости или сме на гости. Те, всеки уникален по своему, са ни най-голямото богатство. Heart Eyes
Та...момичета - не прекъснайте връзките, колкото и крехки да са те, под натиска на време, средства или грижи. В години на такава тотална девалвация на ценности, единственото, което продължава да си струва са...Хората! Пазете си ги! Приятелствата са и нещото, което завещаваме на децата си. Hug

"Аз пред тях не разтягам във фригидна усмивка лицето си.

Няма шумни наздравици — само тихо приятелско пиене.

Току хукна навън — да изпратя по някой сърцето си.

И отново се връщам — от лъжата да ме измият.

Не споделям със тях споделените нощи със слабите.

По очите ми виждат, че отново е рухнала кулата.

И тогава са светло добри и прошарено млади.

И ме милва гласът на тяхното нежно безумие.

Сто години се каня, и дай Боже, веднъж да им кажа —

в някой облачен ден, със копнежа по слънчева песен:

Те са мойта забравена, затова пък убийствено важна,

великанска причина да твърдя, че светът е чудесен.
"

# 177
  • В светлината на слънцето
ЯНА, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА! ДА РАСТЕ УМНО И КРАСИВО МОМИЧЕ, ДА УСПЕЕ ВЪВ ВСИЧКО, С КОЕТО СЕ ЗАХВАНЕ И ДА ТЕ ОЧАРОВА ВСЕКИ ДЕН С ЕДНА НОВА МАГИЯ!

Лелка, какво стана с изпита? Сигурна съм, че си го взела успешно. Peace
Бобче, ех колко мило ми стана като описваш какви подаръци и украси са направили децата в градината. Blush Прекрасни идеи!
А моите днес ще имат коледни тържества. Ще имат коледен спектакъл (май куклен, но не съм сигурна), Дядо Коледа ще им раздава подаръци (при нас традиционно градината осигурява на всички деца подаръци - еднакви, предимно лакомства). Изобщо днес се тръгна за градината с огромен кеф и нетърпение. Grinning Довечера ще разказват. При нас тържествата са само за децата, без родители.
Хайде сега по едно коледно кафе за настроение

# 178
ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА НА ЯНА,МНОГО УСМИВКИ НА ЛИЦЕТО И,БЛАГОПОЛУЧИЕ,ЗДРАВЕ!!!
Кърли го е написала много точно за приятелствата,трябва да се съхраняват,защото са богатство,но понякога е много трудно,особенно при моите,всички се разхвърляхме на различни места в България и то отдалечени,някой и в чужбина.
Имам чувството,че социалните мрежи като фейсбук,заеха живия контакт,истинското общуване,което е толкова ценно за нас и децата ни.Преди години се събирахме по гости,ходихме на заведения,веселяхме се,майка ми и баща ми имаха приятелски семейства и винаги се събирахме по 2 пъти на седмица,сега това го няма при нас,детето расте малко затворено в черупката си,като изключим градината.
Примерно мъжа ми работи в голяма фирма и за толкова време в нея не е създал близко приятелство а е много контактен и социален човек,чак той се очудва колко са се променили нещата в човешките взаимоотношения,кани някой примерно на гости ,на заведение,а самите хора някак си ги е страх да се обвържат сякаш и да общуват и се притесняват да приемат вече покани.Извинявам се,че се отклонявам от каналния ред за обсъждане на отрочетата в темата,но мисля,че е добре да и говорим за различни неща от живота.
По темата,ние сме добре чакаме с нетърпение четвъртък да излитаме малко на разнообразие до Родопите.Подготвили сме почти всички подаръци на Сашко и племенницата ми Кали,на която се чудя дали да не и вземем едни такива ботушки като на Ивонката :love :Ади от къде са?
Засега лек и ползотворен ден   bouquet

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 12:27 от анаморф

# 179
Здравейте на всички!

Подготвяте ли се за празниците? При нас вече кипи предколедно настроение, а Перси е най-щастлив от всички. Вчера дядо Коледа е ходил в детската градина. Подарил му е компелкта с коли Маккуин и пистите, + много лакомства от д.градина. Сега е в още по-голяма еуфория, като знае, че дядо Коледа ще дойде и вкъщи, и при бабите му. Навсякъде ще остави подаръци специално за него.

Ментина-да ви е жив и здрав баткото със закъснение!
Бобче –страхотни снимки! А Мила ще стане толкова калена мадама, като гледам на какви студове издържа там......
Мариета-за тортата за пореден път няма думи. Възхищавам ти се на търпението и желанието , с което приготвяш всички тези лакомства.
Яна-Честит Рожден Ден на твоето момиче! Да расте здрава и много успяваща!
За приятелите-ние си запазихме контактите! Но в тези времена, всеки бърза, всеки няма време.... Но все пак успяваме да се видим с някои от тях от време на време. Но не е като преди..............

Общи условия

Активация на акаунт