.Вася, бързо оздравяване на госпожиците
. Леле, ужас с това хапче
. Добре, че всичко е завършило с добър край.Бобче, страшни сте
. Доста се посмях с вашето изпълнение.Мариетка, голям сладур е помощника
. Ох, и мен ме чакат двама и не знам до къде ще докараме сладките Яна, много хубави снимки с много хубави дечица
.Валеске, ако само това те притеснява, че ще са раздлени, по - добре го запиши сега. Моите са в две различни ДГ и да ти кажа не е толкова трудно да се водят и да се прибират. Всичко е въпрос на организация. Ако има и други неща обаче, които те притесняват, тогава прецени кое ще е най - добро за малчо.
Елис, и на децата от групата на Ани не са им дали стихчета, вероятно защото са още много малки, но другата година няма да ги пропуснат
Гита, радвам се, че нещата при Танти вече са на 6. Бързо оздравяване на Емката
.Партито на Дани също мина много добре
. Аз както се притеснявах, че може да се провали, но не само, че това не стана, ами от 20 поканени деца не дойдоха само 4. Хлапетата бяха във вихъра на купона и накрая не им се тръгваше, но нямаше как да останем, защото гостите от следващото парти напираха на вратата Ето и снимки:
http://bebobebo.snimka.bg/children/rojden-den-dani-2010.556121.21745890
Вечерта след партито, обаче рожденника се разсополиви и днес и утре ще си се гледаме вкъщи. В сряда им е коледното парти и се надявам дотогава да му мине хремата, ако ли не ще го заведа само за празника и после ще си го прибера

! Здрави, щастливи и обичани!
. 
Може някакви панделки да добавим или текстилни ленти, ще видим. Абе ще се импровизира, то е ясно. Но направо не й устояхме на елата като я видяхме. Теди дори вече й е определила място за садене напролет - пред нейния прозорец.

, при което норвежката каза- Хехехе, вкусно ли е маме!!!