!Яна, не виждам, но знам, че Ицко е сладур
.Така, и меденките са изпечени, и след като Дребо меси , мачка, ряза и най-важното - лапа
, скрих всичко, почистих и съм гроги.
, а кака постоянно пръцка и е някакъв смръдлив ужас в къщи
Не е за смях , то ама кво да се прави!!! Иначе игриви за 6 без температура и така!!! Оплаках се . За капак на всичко, тази сутрин Еми намерила на килима половинка от хлофазолина на баба си и решила да го посмулче, разбирате ли
веднага звъня на личната /добре че е било съвсем малко/, тя каза много течности - солен айрян и аз веднага правя два броя, които се изпиха....оф...момичета внимавайте скривайте всичко на високо . Моите лекарства са скрити, но баба всеки ден си ги реже там нещо и колко пъти и казвам да внимава, че намирам парченца по земята....оф...оплаках се

и как ти помага само...кулинар 
много са сладки и двамата изрисувани....за 6 !!!
...
...ще си пренасям кухнята в съседите докато му дойде акъла в кратуната...

Ти сега не протестирай, щото след година-две той ще върти кухнята, пък ти само ще седиш и ще си свиркаш. 
Сутринта бяхме на премиерно представление на "Малкият Мук" в Младежкия театър. На първия ред, моля ви се. За Теди беше ясно, че ще гледа с интерес, но Сашо като отвори едни очи като понички и не гъкна до финала. Толкова беше впечатлен. В началото имаше и Дядо Коледа, което беше изненада от страна на театъра. На софиянки горещо препоръчвам представлението. Толкова е пъстро, забавно, весело, с много песни, танци и ефектна сценография. Продължава един час и в салона имаше деца, по-малки от Сашко, които си гледаха с огромен интерес. Заслужава си определено. Ако имате възможност, водете децата. 
Ако останат до тогава, че ония двете що меденки опукаха, не е за описване.

Гушки на всички.

). Добре би било градината да е максимално близо, така че погледни и за това. И не на последно място, виж и коя е по-добрата градина като база, отношение на учителите към децата и т.н. Иначе 9,3 т. не е лошо. Почти е сигурно, че с толкова точки ще го приемат там, където искаш. Но пак зависи - както от броя на децата с повече точки, така и от самата система, която наистина може да претърпи поредната промяна. Макар че това последното не ми се вярва много, защото се видя, че горе-долу работи добре. С пъти по-добре е отколкото среднощното висене от 1 януари пред градината или пък записването на детето, още след раждането. Най-добре направи класическия американски тест: теглиш черта по средата на един лист, пишеш от едната страна единия вариант, от другата - другия, и отдолу започваш да изброяваш условията/подробностите. След което даваш по 1 точка за всяко - на места може и двата варианта да имат по точка, на други - само единия, или пък нито един от двата. На финала събираш точките за единия и другият вариант, и виждаш кой води. Доста добра информация излиза по този начин Пробвай.