До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 793
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Спагетки и макарони яде, но гледам да му давам по 1 път седмично, иска ми се да мушва по-полезни и течни храни.. Месо аз не ям от скоро..вегетарианството ми се отключи при вида на опаковани в магазина "бейби чикън" големи колкото юмрука ми  Confused Cry От тази гледка насам, виждам в месото труп с извинение към всички любители на месото  Peace На Неди не искам да му го спирам, но просто не мога да преглътна да режа дори месо  Confused да не ви разправям какво ми минава през главата като опитвам  Confused

Бобче и аз насилвам здраво, изнудвам, бе крути мерки  Twisted Evil с разлика, че аз шоколад не давам и по този повод той не обича и сладко  Rolling Eyes Не мога нито с тортичка, нито с каквото и да било да го примамя...Сладолед обича сякаш..

# 616
Добро утро
Мерсаж за кафето пийнах си двеSimple Smile
Или,дано се оправите бързо Praynig
Ади, някъде към 7-8месец . Почнаха да спят заедно на обяд. Ние всички спим в една спалня. Марти е при нас,а Калата в кошарата,като вечер понякога вземам и него при нас. Калата още спи сутрин.Но той става много рано  най-късното е 7ч. После спи към 9,30  за около час. Следобеда  към 13,30  Марти ляга на спалнята  с една книжка и чака докато аз приспивам Калоян,ако не пази тишина няма приказка....Случвало се е докато чака да заспи. Като да уточня ,че и той става не по късно от 7-7,30ч.Няма събота, няма неделя. Може и в 23-24ч/ако имаме гости напр./ да си е легнал,пак става рано Rolling Eyes
Питай ме с колко караници и говорени и бой ако щеш съм го научила да пази тишина когато трябва Калоян да спи. Затова първите месеци ми беше най-тежко.
фети, Марти е 13-14кг и 104см,броят му се ребрата.Миналата седмица беше болен в къщи и 3 дена е ял само филии с пастет,маргарин с мек салам и лютеница.Това за закуска,обед и вечер.Бях полудяла. Като каже ,че не иска да яде,ако ще на челна стойка да застана,пак няма да яде. Още като беше на бебе,приключих с насилването да го храня,ако иска... Но ако е гладен може да овършее всичко що има. И аз като Бобчето,режа ябълки,киви,мандарини и др. слагам в една чиния и той си взема,докато играе с нещо. Поне съм доволна,че яде много плодове,защото и шоколадите са му в повече. Потреперва,като види шоколад или бонбон. Но сега след новогодишните празници,реших,че и в това няма да го ограничавам,ами има промяна,вече не яде толкова сладко,явно като му е винаги подръка не му провокира интереса толкова.
 няма значение каква точно е храната,да е сервирана в хубава чинийка,и украсена. Напримар аз правя огретен от картофи в една тавичка и после с формите за сладки изрязвам ,правя човечета  с малко чушка,или снежковци...

# 617
Добро утро......или ден........ Tired

Алекс ми видя сметката тази нощ.Яде през 2 ч,както и вчера целият ден......Нямах вчера налично плодово пюре у дома и го оставих само на кърма,та резултата беше този.Не му стига вече само мАкото на моят исполин Laughing
Та сега не знам каква част от денонощието сме.......

За неяденето-ако намерите решението,споделете и с мен,моля.Ивон никога не ми е била злояда,но сега е някакъв АД с това хранене.Виси по 3 ч на на масата,аз като развален грамофон повтарям-яж,яж,яж ,заплашвам,че няма да й купя дъвка или шоколадче,абе...... ooooh!
Иначе ,ако сме вън е способна да изяде купища боклуци-вафли,бонбони,данети и не знам още какво Crossing Arms

Бобче,като чета за Йована,все едно за Ивон ми говориш.Способна е да търчи като кон 24 ч в денонощието и да крещи като в гората ,пак толкова време.
Ал, милия не зае що е туй тишина ooooh!
А освен това Алекс плаче когато тя вземе да реве силно и сега ме изнудва.Светнала се е,че когато той е в стаята не мога да се карам,защото тя автоматично започва да реве с пълно гърло до него и той милия трепери от ужас TiredЕй,така ме изнудва това Twisted Evil

Фети ,аз най-бързо готвя гювеч.Белиш картофи,режеш ги,слагаш всички налични зеленчуци ,по желание и месо и печеш във фурната Peace
Ивон иначе най-обича варени яйца с филийка с масло и шарена сол,ориз с кисело мляко,спагети и пица.От супите,преди обожаваше пилешка и леща,сега не мога да я накарам,освен ако не я храня аз Rolling Eyes

# 618
Ади Sad Hug

аз нямам такива проблеми с Теди....даже като се замисля не е чак толкова лош като чета вашите лъвчета какви ги вършат Rolling Eyes

# 619
  • В светлината на слънцето
Привет  Grinning
Ей, снощи щях да умра. Толкова ми беше зле, че няма накъде. Едва се довлачих след работата у дома. Tired Днес като че ли е мааалко по-добре, ама съвсем малко. Явно сме пипнали грип. И Сашо продължава да буха здраво, но поне носът му вече не тече и снощи спа хубаво.
Яденето - никакъв проблем няма у нас. По-скоро ще ми изядат ушите. Всичко се яде на поразия, с много малки изключения. Сашо например не обича мляко с ориз. Но това са наистина някакви изключения. Иначе и аз държа постоянно пълни купи с плодове, защото това е супер любимо и на голяма почит. Обожават също така яйца. Яйца - варени или на омлет, се ядат буквално през ден вкъщи. Покрай Коледа се напълниха със сладки неща и в момента толкова им е дошло до гуша, че не ги поглеждат. Теди по принцип не си пада по сладкото изобщо. Може да има на масата шоколад и да се задържи цяла седмица, няма да го пипне. Обаче Сашо като чуе само думата шоколад и изпада в нирвана. Преди време не искаше на става сутрин и вълшебната дума, прошепната на ухото беше "шоколад". Реагираше като кучето на Павлов. Ставаше с полузатворени очи и като сомнамбул тръгваше към кухнята, търсейки заветния шоколад. Но сега покрай Коледа и той се е поспрял с щенията си. За моя радост бонбони, близалки и други боклуци и двамата не искат и не обичат. Grinning

# 620
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейтееее,

Нещо нямам време да се вясвам.
Честито на всички именици и рожденици, които пропуснах!

Сас, добре дошла!

Как сте? Емма май прихвана грипа. От четвъртък не е на градина. Уж само малко червено гърло и лека кашлица, но снощи вдигна и темп., през нощта повърна, изкара ми акъла. Много я боляха главата и ставите....... Следобяда искрено се надявам Куфарджиева да дойде в къщи да я прегледа. Дано, че на нашата покрай историята с Констанца хич й нямам вяра.

# 621
Привет момичета!
Отивам да чета ,че имам много да наваксвам.
Ицко е хремав от снощи днес цял ден му тече вода от носа.Тази вечер ,ще се разтриваме и дано да се оправи.

# 622
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, поуспокоих се. Д-р Куфарджиева дойде в къщи, прегледа Емма обстойно. Гърдите са чисти, в гърлото е всичко. Няма нужда от АБ за сега, само антивирусни неща. Гледам, че Умкалор изписа. Някой ползвал ли го е?

# 623
Уф, поуспокоих се. Д-р Куфарджиева дойде в къщи, прегледа Емма обстойно. Гърдите са чисти, в гърлото е всичко. Няма нужда от АБ за сега, само антивирусни неща. Гледам, че Умкалор изписа. Някой ползвал ли го е?

Да, ползвали сме го, много съм доволна от него  Peace

# 624
  • вкъщи
Гита и аз съм доволна,противоворусно,съвсем в началото се дава при хремата,при вирус,последния път ни помогна много,минахме само със сополи.
Ние сме добре,децата поне,Теди изкара един гаден вирус,мн с е уплашихме,но мина.
Надявам се на грипна ваканция Mr. GreenВ градината на Мони ги готвят за тържеството на   8 март,а нашия човек отказва да каже и дума от стих4ето на госпожата.Голяма излагация ще е като си знам човека,даже мисля да не го водя тогава,че си отглеждам странна птица.Не се подлага на дресировка и не можеш да го накарш да направи нещо ако не иска.С Теди плаках от гордост на първото и всички следващи тържества,с него ще потъвам в земята от срам.

# 625
Лелка, не го вземай така навътре, а погледни от забавната страна. Аз винаги много се забавлявам на тържествата им. Всичките са толкова готини, всяко дете излиза "на сцената" със своя си индивидуален характер и е наистина супер хубаво. А това, че някое се е поизложило малко нищо не означава. Всъщност кой казва излагане, това си е и вид начин да се отличиш и публиката да те запомни. Wink Иначе и Сашковата група готвят тържество. Той щял да е Зайко. Mr. Green Друго не знам, ще ни изненадват явно. Mr. Green
Гита, хубаво е, че няма да пие АБ. Този грип е много гаден, но изглежда бързо отминава. Да се оправя Емка бързичко. Hug
Ние грипа го борихме с отварата срещу кашлица с лук и орехи плюс мааалко нурофен, пробутан на два пъти с портокалов сок и няколко хапа хомеожен. Моят категорично отказав да поема лекарства. Единствените, които признава са във вид на хапчета за хрускане - хомеожен или ангинхил. Просто му е интересно да ги хруска. Иначе с парен чук не можеш да му вкараш нещо в устата, ако ще да загива на място. Crossing Arms Crazy

# 626
Добро снежно утро!
Гита,аз Умкалор не съм ползвала "още",но чувам много добри отзиви.Бързо оздравяване
лелка,след време ще ти е весело като гледаш как се е държал,но сега се притесняваме а няма за какво,всяко с характера си.
Яна и на вас бързо преборване с болестите
 Нашата Дг,не само ,че не готвят нищо,ами от 27.01 ще се прави ремонт на Вик и цялата санитария  във всички групи. Това ни го сервираха сега в петък #2gunfire То верно ,че е от на  баба ми времето,ама сега ли се прави ремонт. Децата щели да бъдат на 2гр/те общо са 4/ ,като всяка гр е по 30 деца. Как в тоя прахоляк ще пребивават,не знам и на суха храна  щели да бъдат и това за 3седмици.Ако изобщо успеят за толкова. Та ние ще се гледаме в къщи. Добре,че още съм в майчинство за малкия,ами тия дето работят #2gunfire #2gunfire

# 627
  • Germany
valeske, за да те успокоя - на Симон градината - старата е в ремонт от Септември 2010 до юни 2011 ОФИЦИАЛНО!, а тук никога нищо не приключва за времето, за което е предвидено - винаги нещо им пречи да си свършат работата  Twisted Evil И децата бяха изместени в сграда на градина в друг квартал - без никакви удобни връзки за градски транспорт, късмет, че имам кола, но пък трябваше всяка сутрин да вися 1ч. в задръстване и за какво цялата работа - да отиде в 9:00 и аз в 11:30 да потегля обратно в задръстването да го взема в 12:15  #2gunfire
Хубаво, че бяхме решили вече да го местим, че  #Cussing out
Станали ти по-добре сега като чу какво става в модерна Западна Европа?  hahaha hahaha

# 628
ле-ле, dezita, това от германците, дето се славят със своята организираност и подреденост, направо не съм го очаквала. Shocked А като гледаш страната е като картичка. Аз винаги съм била крайно пристрастна спрямо немско-говорящите страни в Европа и Великобритания. Ами слабост са ми и това си е. Blush Но сега като чета за пукнатините и в тамошните системи и си давам сметка, че явно навсякъде по света си има трески за дялане. Thinking
Валеске, добре че можеш да си го гледаш в този период, че хич не е приятно някой да ти кърти и прахолясва там, където живееш. Защото каквото и да си говорим, децата реално живеят половината ден в градината. И да гълтат вредните прахове от ремонта... Twisted Evil А са може ли това да го направят през лятото, нали... Crossing Arms Но защо трябва да е умно иозмислено, здравословно или пък удобно на родителите.  Twisted Evil #2gunfire
Ние преди малко се прибрахме. Борихме снега здраво. По нищо не личи, че някой е бил болен доскоро.  Mr. Green Ама след снегориненето и шейновозенето ще видим какви ще ми цъфнат довечера.  Thinking

# 629
  • Germany
Да, на тези страни, Ади, това им е номера - обвивката е много лъскава, но отвътре е много изгнило  Confused но това може да го каже, човек който е живял поне 4-5г., има деца и изобщо се сблъсква с всичко. Но това е дълга тема  Tired

Общи условия

Активация на акаунт