От тази гледка насам, виждам в месото труп с извинение към всички любители на месото
На Неди не искам да му го спирам, но просто не мога да преглътна да режа дори месо Бобче и аз насилвам здраво, изнудвам, бе крути мерки
От тази гледка насам, виждам в месото труп с извинение към всички любители на месото
На Неди не искам да му го спирам, но просто не мога да преглътна да режа дори месо 

Ей,така ме изнудва това 

Днес като че ли е мааалко по-добре, ама съвсем малко. Явно сме пипнали грип. И Сашо продължава да буха здраво, но поне носът му вече не тече и снощи спа хубаво.
Иначе и Сашковата група готвят тържество. Той щял да е Зайко.
То верно ,че е от на баба ми времето,ама сега ли се прави ремонт. Децата щели да бъдат на 2гр/те общо са 4/ ,като всяка гр е по 30 деца. Как в тоя прахоляк ще пребивават,не знам и на суха храна щели да бъдат и това за 3седмици.Ако изобщо успеят за толкова. Та ние ще се гледаме в къщи. Добре,че още съм в майчинство за малкия,ами тия дето работят
Но сега като чета за пукнатините и в тамошните системи и си давам сметка, че явно навсякъде по света си има трески за дялане. 
Но защо трябва да е умно иозмислено, здравословно или пък удобно на родителите.