До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
здравейте, здравейте. Май днес всички почивате активно и не пишете.
Фета не се притеснявай за малкия. Део е 14 кила, злояд е, но не го насилвам изобщо. Викам го на масата като откаже го оставям. И аз съм била така , майка вика, че по цял ден ревала, защото съм отказвала да ям и баща ми все я навиквал, дете не може3 да ме накара. Ама я ме вижте сега 60 кила при ръст 155. Тъй че не го вземайте навътре. Не е заради манджите ти. Свекърва ми готви страхотно, но Деян и при нея отказва. Даже не вкусва. Вика не обичам даже и на това което по принцип яде и толкоз. А като слушам как шета твоя син, ще съжаля че нямам щерка да я кандидатирам за снаха.
Гита и яна дано се оправят по бързо дечурлигата.
Валеске сняг ли и ма в софия? Тук е изпекло едно слънце. А малкия толкова чака да завали сняг.

# 631
ЗДравейте  Hug
Сега се прибираме , бяхме на гости при мама.
 За яденето и неяденето - и двете си хапват, само че кака ни категорично отказва да яде супи и всякакви течви храни  Confused голям проблем...цяла сутрин я боля стомаха, нещо като спазъм, че се видях в чудо...оф..незнам Thinking Емата си хапва от всичко за сега съм много доволна, хубавото е, че не обича шоколади и разни сладки/за разлика от кака/.

Мами я кажете от кога миете зъбките и ходили ли сте на профилактични прегледи при зъболекар. Замислила съм се, защото малката е доста инатлива и самото споменаване на зъболекар предизвиква истерия у нея. 

Бързо оправяне на всички болнички   Praynig Много положителна енергия към вас от мен  Heart Eyes

# 632
  • В светлината на слънцето
Васе, моите мият зъби сами от момента, в който се изправят на краката си. А дотогава - миех аз. И сега мият най-редовно. На профилактичен преглед водих веднъж Теди, но беше по-скоро случайно - аз ходих на профилактичен преглед и тя пожела да се пробва. Била е и два пъти на зъболекар - за да й извадят два от млечните зъби. Всъщност първите за вадене. Но дали заболекарите са погледнали как са другите зъби, не знам. newsm78 По-скоро - не. Оттогава всички зъби вади съвсем сама - вече има собственоръчно извадени зъби поне 5. А Сашо изобщо не знае що е това зъбарски кабинет и как изглежда отвътре. Аз им понаглеждам зъбите, засега не откривам нищо, които да намирисва на кариес. А използвам намалението в редките случаи, когато свеките реши да дойде на свиждане, да им погледне зъбите (тя е зъбар). Та засега, да чукна на дърво, проблеми няма.  fingerscrossed Дано да е така занапред. Praynig

# 633
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай, хора.

Еммица е очевидно по-добре. Бяса се завърна. Не е вдигала температура от снощи. Даването на лекарства е малко мисия трудновъзможна. Другото как да е, но пръскането на Биопарокс в носа и устата е......... ooooh! Че и 1/2ч след това не трябва да пие или яде, а тя е свикнала, като е гадно лекарството, веднага да пийне нещо, за да махне гадорията в устата. Баща й някак успява, но аз само с натиск и караници.

За яденето....нямам особени грижи. То си и личи - 20 килца. Не яде обаче всичко в къщи. В градината нямат грижи. Последно имаше мода за кратко да яде кисело мляко с хляб  Sick Като попарка. На нея си й харесва.

На зъболекар не съм я водила. Изпитвам ужас, като знам безполезното ни ходене на фризьор как мина.

# 634
  • София
Ох това яденее ..... ooooh!
Райън не хапва почти нищо даже се чудя как изглежда добре при положение,че не хапва почти нищо и е 13 кила  Grinning

# 635
Браво Гита, добри новини!  Peace
У нас както се и предполагаше има свидни жертви. Този път е Теди. Но то си и беше ред да прихване и тя грипа. Няма начин всички да сме се тръшнали, а тя да си свирка настрани. Очакваше се. Та утре с баба си ще се гледат у дома. Сашо ще е на ДГ.

# 636
  • София
Честит рожден ден АДИ!
Бъди много здрава и много щастлива,а малките ти слънчица  да те карат само да се усмихваш! Hug

# 637
  • вкъщи
Честит рожден ден Ади!
Да си жива и здрава и все така обичана и щастлива съпруга и майка!

# 638
Честит Рожден ден Ади!Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве,
всичко друго с пари се купува.

Гита,браво ,хубави новини. Как е Умкалора,действа ли?
Лулу,ей не и се размина на Теди-бързо да преборва грипа!
за зъбите мие си ги сам,или аз помагам всяка сутрин и вечер. На зъболекар веднъж съм го водила,за да вида какво е положението,че с това сладко Rolling EyesНяма кариеси! Беше си ударил предните два зъба и по този повод го водих най-вече,сега му потъмняват малко. Но ме успокоиха ,че са млечни и не си струва да се ядосвам.
dezita , хич не ми става по весело. Чак не мога да повярвам,че това може да се случи и то в Германия.Като знам,че и тук е едно спазване на срокове,ще откарат повече от месец пожелавам си само дебели нерви от въжета:)))

# 639
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден и от мен  bouquet! Много здраве, щастие и късмет!

# 640
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АДИ! ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ СЛЪНЦЕТО, НО ВЕЧЕ СИ ГО ИМАШ, ЗАКАЧЛИВО НАДНИЧАЩО ОТ ОЧИЧКИТЕ НА ДВЕТЕ ТИ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА. ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ ЩАСТИЕТО И ОБИЧТА - И ТОВА СИ ИМАШ, ПРИ ТОВА В ДВОЙНИ ДОЗИ. ЗАТОВА ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДЪЛГОЛЕТИЕ, ЗА ДА МОЖЕШ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА ГОРНИТЕ ТРИ НЕЩА МНООООГО ДЪЛГО!

Болнична сводка. Теди е с яка температура и върло запушен нос. Засега не кашля и се лекуваме с тантум верде, хомеожен, капки в носа и чайчета. Дано бързо пребори гадорийката. Обаче как е щастлива само, че няма да ходи на детска градина. Crazy Сашо е на ДГ. Днес в групата им са само 9 деца. Както се пошегува учителката - като в частна градина. Но пък ще си отядат на торта, защото имат рожденик. Имат и куклен театър днес, който засега няма да отменят.

# 641
Добро утро  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК АДИ!!! ЖИВА И ЗДРАВА!!!

Ние сме си у дома!!! Не са болни, но Емата е с едни сополи , които вече се оправят, а кака нещо я прихвана разстройство, което сигурна съм е от храна, щото при баба преяде  Mr. Green
 Хубав ден  Hug

# 642
  • София
Честит рожден ден, Ади!
Да си жива, здрава и много щастлива!

За яденето, с Ани нямам никакви проблеми - яде всичко Grinning. Най - обича спагети, пица, супа, фрикасе, мусака и ориз с месо. Дани е ужасно злояд, но няма да зачеквам тази тема, че ми е болна Sad. Плодове Слава Богу и двамата ядат и като са си вкъщи задължително изяждат по  няколко броя. Сладки неща също обичат, но гледам да ги ограничавам.
За зъбите, и на двамата ние им мием зъбите, защото ако ги оставим сами със сигурност ще има зъби, които няма да са измити. Има време, кога те ще си мият сами зъбите. Ани не сме я водили на зъболекар, а в ДГ на Дани миналата седмица е идвала зъболекарка и ни раздадоха бланки с резултата от прегледа. Зъбите на Дани за щастие са здрави Grinning.
Моите хлапета ги оставих за няколко дни вкъщи, защото причината за истериите на Ани се оказаха умората, недоспиването и ранното ставане. Сега като се е наспала и отпочинала все едно е друго дете Grinning. Вкъщи е лудница и всичко е надолу с главата, ама по - добре така да е.
Хайде свършвам, че вече са си приготвили дрехите за пързалката и ме дърпат да ставам.
На всички болни дечица бързо оздравяване  Praynig.
Приятен ден   bouquet.

# 643
Честит Рожден Ден, мила Ади! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана от всички!   bouquet

Ох, на мен ми се е свило сърчицето  Sad Яни не се оправя и днес сутринта се събуди от болки долу нисло в корема в дясно и се оплаших да не е апендисит. Той реве, че го боли, докато изчакаме баща му да ни закара с колата, в спешното не успяха да го прегледат, щото се дереше от рев и не даваше да го доближат...Успяха само корема да опипат и казаха, че е мек и няма признаци, който да налагат препращането към хирург... единственото решение беше кръвни изследвания, пък дано те покажат какво не е наред  Confused А Яни е един пребледнял и отпуснат, не яде нищо, пие само вода, сутринта вдигна Т 37,5 и си я държи - не съм му давала нищо за нея. Чакаме резултатите от кръвта в 13 ч, дано не е нещо сериозно  Praynig Сега плачка, че го боли дупето  Rolling Eyes вчера имаше разстройство но само веднъж ходи... не знам вече какво му е, но ми е толкова мъчно да го гледам така  Cry
Моля ви кажете ми как да си сменя личния лекар, при условие, че декември месец не успях сега ми казват, че не може! Няма как да няма начин - не мога да ходя всеки път до Лозенец  Confused

# 644
Или, стискам палци да не е нещо сериозно. Praynig Може и да е от грипа, защото и Сашо, и Теди в началото се оплакваха от болки в корема. Но не такива сериозни де. Щом сега го боли дупето, може и да е свързано с ходене по голяма нужда.  Thinking Дано да е само такъв проблема, а не нещо сериозно. Praynig Стискам палци и ви пращам прегръдки. Hug Лекар май не може да сменяш сега, чак юни. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт