До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
ще си вземем надуваеми табуретки за повече място  Joy

# 601
# 602
  • София
смей се ти смей и кани Simple Smile после да не се изтупаме 1 самолет народ жени и деца   hahaha

# 603
смей се ти смей и кани Simple Smile после да не се изтупаме 1 самолет народ жени и деца   hahaha

Идвайте бе, само вас чакам, ако ще палатки ще опънем в задният двор  Laughing Laughing Laughing

# 604
  • В светлината на слънцето
Айде, че не останаха... Mr. Green
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.2424

# 605
  • Пловдив
Димяни честит празник на Валето!Да са ти живи и здрави и тримката сладури.

# 606
  Еха....весело е при вас  Joy Joy палатки, самолети...Фети без мен душко, не ми е по сърце тази държава  Mr. Green

Димяни - ДА ТЕ И ЖИВА И ЗДРАВА ВАЛЕРИЯ!!!!  bouquet

Пъзели - не редим, но за сметка на това оня ден гледахме Убийствен пъзел 6 #Crazy Повече такива филми с деца НЕ. Хич не бива ама пусто като са любопитни само се навъртат покрай мен и като видят нещо страшно  Shocked Shocked ей такива очи....
Лека вечер мами  Heart Eyes

# 607
 Joy
а Вася,как без теб бе мацко,кой ще ни свири Flutter купон без свирнЯ Ц Naughty

# 608
Joy
а Вася,как без теб бе мацко,кой ще ни свири Flutter купон без свирнЯ Ц Naughty

smile3521

# 609
  • Stavanger,Norway/ Varna
Я гледай ти какви сте ги заформили  Grinning

Фети, каквареклама му дръпна на Неди, искам го за зет. Тя и мойта е послушна, ще си гугукат двамата  Laughing

Йована пъзели реди, обича, но да са с принцеси, в краен случай котки или кучета.  ooooh! Но много рядко ги реди, рядко рисува, рядко чете книжки, а конструктури не поглежда. Това е, защото неможе да застане на едно място да ги свърши тези работи. Случва се единствено след като съм и се скарала и то за около 5 минути да мине номера, или когато е много изморена от градината. Направо незнам как ще седи в училище, дано се кротне малко, че е ужас. Може ли да станеш в 7, цял ден да си на градина, където са постоянно навън каквото и да е времето. Да не спиш на обед и да ми се прибереш в 4 следобяд и да продължаваш да търчиш като луд из къщи, да скачаш, да се катериш, да играеш балет, крещиш и пееш и куп други дивотии.
Гледам да не давам захар вечер, ама то пак не се трае. Направо незнам  ooooh!
Особено ми е трудно сега като съм сама, понеже Мила се изнервя от цялата тази олелия и започва с мрънкане, онува лудото и то ми плямпа на главата и на мен ми идва да се разкрещя, сериозно.  Confused

# 610
Добро утро

Мами споко бе, ще ви запиша един диск, слушайте си на воля....е, не е като на живо  Joy Joy Joy
Бобче - Мила е много сладка на новият ти аватар  Heart Eyes
Хубав ден  Hug

# 611
Добро утро, Васе, мерсаж за кафенцето  Hug

Аз все ще ви питам, какво готвите за злоядите дами и господа? Неди е 15 кг  Rolling Eyes нищо не му харесва, освен мляко с бисквити  Tired Яде като мишка, аз готвя супи предимно, но според мъжа ми са ужасни..Нещо не мога да се вдъхновя кулинарно  Outta Joint и съответно никой не ми яде манджите  Tired Дайте идея за лесно, вкусно безусловно готвено ядене ( може и 2,3 яденета  Blush).. Praynig Hug

Бобче, дай да ги събираме верно младите, ама се опасявам, че като се съберат няма да са така кротички  Crazy Laughing

Пожелавам ви страхотен уикенд  Hug

# 612
Здравейте, момичета  Hug
Вася имам крещяща нужда от кафето ти, че имахме безсънна нощ  Tired
Вчера Яни го хвана разстройство вечерта и към 23 часа като повърна  Sick пребледня целия, стана жълт, зелен... после направо син и така отпадна, беше отпуснат като дроб в ръцете ми. Адски се уплашихме и бягахме до спешното. Резултатът е някаква стомашно- чревна инфекция  Tired На диета 4 дена, ама той и без това не иска да яде и кара само на вода  Embarassed
Дано още днес да се позакрепи, че така ми сe сви сърцето като го видях такъв отпаднал Cry
Та така - ще си стоим вкъщи днес  Rolling Eyes то и без това такъв сняг вали навън Outta Joint

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 11:01 от ~Илияна~

# 613
  • Stavanger,Norway/ Varna
уф, Или, дано се оправи Яни  Hug

Фети Йована е 13 кила и изобщо не обича да яде. Естествено, единствено шоколад и бонбони и дай на нея. Срам не срам, но аз я изнудвам. Купувам малко шоколадче от рода на Киндер и го слагам пред нея и казвам, докато не вечеряш, няма ядене. Тя е готова на всичко за шоколадчето и с 300 зора изяжда вечерята. Гледам да готвя нещо, което знам, че не мрази тотално, но пак е много трудно. То е постоянно напомняне- яж, яж, яж, храни се по два, три часа. Аман.  ooooh!
По принцип съм много против насилването на детето да яде, но го правя, защото тя цял ден е на хляб в градината. Основно за нея в къщи приготвям супи и манджички с много зеленчуци и риба най- вече, както и кисело млкяо с плодове. Гледам да компенсирам бедната на витамини храна от градината и затова я карам малко насила. Особено когато са зеленчуци, там съм непреклонна. Събота и неделя когато сме си у нас, например, режа краставица и морков на пръчици, чери доматки същи, ябълка и крушка и ги мятам на масата, без да я карам да ги яде. Тя докато си играе, като пчеличка минава и си хапва от чинията.
Мъка е това хранене при нас и се надявам Мила да я по- ящна.

# 614
  • Germany
Фета, можеш да опиташ без много да се хвърляш да готвиш  Wink  с рибени хапчици или пилешки - панирани - запичат се 15-20минути във фурната и почти всяко дете ги обича  Hug Има ги във фризерите в магазините  Peace Аз имам винаги в нас, ако Симон ми отказа всичко - това ме спасява  Peace Може макарони със сирене, или спагети - това пак много се харесва от Симон; кюфтенца  Wink 
Симон супа не близва  Tired жалко, но не мога да  го накарам и това си е  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт