Помощ за стар модел готварска печка Gorenje

• 13 311
  • 13
  •   1
Отговори
  • софия
Имам следния проблем, на старата ми печка са се изтрили означенията на копчето на фурната. В момента не я ползвам аз, така че не мога да кажа нито кой модел е, нито и пазя някакви документи. Най-обикновен бял модел с четири котлона и шест копчета отдолу. Моля, ако някой има нещо подобно, да ми каже последователността на режимите на фурната. Модела е отпреди десетина години.

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 20:48 от eropampero

# 1
  • София
Вентилаторна ли е фурната?

# 2
  • софия
не съм сигурна, грил има

# 3
  • софия
без да искам съм публикувала темата два пъти. как да я изтрия?

# 4
  • София
Значи моята е с вентилатор, без грил...
Пиша последователността отдясно на ляво:
Леко подгряване, печене отдолу, размразяване, само вентилатор, вентилатор+печене отдолу, вентилатор+печене отгоре, само печене отгоре, печена горе+долу, осветление.  

П.С. Веднъж и аз го направих този номер, не пиши в нея, сама ще отиде надолу. Или промени заглавието "Моля да бъде изтрита".

# 5
  • софия
благодаря!
мисля, че не бяха така моите. боже, десет години съм готвила на тази печка и сега, никакъв спомен.
доколкото си спомням при мен осветлението беше първо. има и някакъв горен грил, означението му е едно такова назъбено.

# 6
  • София
Ааа, аз също имам това назъбеното... освен да означава грил, пък аз никога да не съм го знаела...
Инак осветлението е първото, но ако въртиш копчето отляво надясно. Аз ги писах, ако въртиш отдясно наляво.

# 7
Имам следния проблем, на старата ми печка са се изтрили означенията на копчето на фурната. В момента не я ползвам аз, така че не мога да кажа нито кой модел е, нито и пазя някакви документи. Най-обикновен бял модел с четири котлона и шест копчета отдолу.

eropampero,
На гърба на печката има лепенка/метализирано фолио/,на която е отразен модела и серийния номер.
След това е лесно- http://bg.diplodocs.com/lo/GORENJE.

# 8
  • на морския бряг
Моята е без вентлатор само с грил. 1 осветление 2 печене отдолу и отгоре 3  печене отдолу 4 печене отгоре 5 грил. Това е когато се върти надясно.

# 9
  • софия
благодаря!
утре ще накарам хората, коита я ползват да я обърнат и да видят модела.
оставих им чудесна печка на наемателите ми, а те така са се престарали с чистенето, че са изтрили означенията  Laughing
BTW тая печка е в пъти по-хубава от сегашните ми нови вградени уреди

# 10
  • с/у ОколоМръсТното
Ааа, аз също имам това назъбеното... освен да означава грил, пък аз никога да не съм го знаела...

и то не какъв да е грил, а турбо-грил.
Браво милинка  Laughing  bouquet

eropampero - виж и колко позиционен е ключът ти? така също ще се ориентираш...

# 11
Моята е без вентлатор само с грил. 1 осветление 2 печене отдолу и отгоре 3  печене отдолу 4 печене отгоре 5 грил. Това е когато се върти надясно.
Здравей искам да попитам тази която описа има ли прозорец за часовник и ако да как се настройва

# 12
# 13
  • на морския бряг
Здравей искам да попитам тази която описа има ли прозорец за часовник и ако да как се настройва
Не няма часовник , по стар модел е.

Общи условия

Активация на акаунт