ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 851
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
AnMary, не знам какво да кажа/напиша/. Възмутително е.

Вчера на тържеството музиката беше прекрасна. Детски български песни. Идеше ми да поздравя организаторите.

# 241
  • в зоната на здрача
AnMary,
специален поздрав...
Mr. Green

http://vbox7.com/play:f9846121

Много подходящо за третокласници, нема що....

# 242
  • Варна
Нашето тържество беше днес в 8 сутринта и след това часовете. Имало игри и песни и торбичка с бонбони, така ме осведомиха по телефона.

Ще ви чета след празника Grinning.
 Весела Коледа на всички!

# 243
И нашето тържество мина.Поли дойде да празнува и с моя клас.Имаме и рожденичка днес, та от нея ни беше баницата с късметите.Имахме томбола и дискотека-истинска дискотека.Децата бяха много щастливи.А и много, много балони/много обичат да играят с балони/.
Вече сме ваканция, време е и за малко почивка, макар че с тези празници...

# 244
  • София
AnMary,
специален поздрав...
Mr. Green

http://vbox7.com/play:f9846121

Много подходящо за третокласници, нема що....
УжасТ направо. Не я бях чувала. Не съм в течение на тенденциите в музиката, точно в тази област.
Но определено не е за третокласници. Били са само трети клас на тази дискотека.

# 245
И аз нещо не мога да вдяна как таз' чалга може да звучи на детско тържество, при това за Коледа  Mr. Green

Като сме на тази вълна, да ви питам - вашите деца гледали ли са "Здрач" и "Аватар"? На тържеството днес имаше една аниматорка, която реши да провери дали децата разпознават разни мелодии от кои филми са, та им пусна и от тези филми. След програмата дъщеря ми, която иначе е доста музикална, сама реши да коментира тази част от програмата като "тъпа". Да си призная за мен тази игра и една друга с балони ми се видяха най-смислените, с изключение на подборката на филмите. На аниматорката, разбира се, й беше трудно, а на моменти невъзможно да овладее 20+ деца, но те се забавляваха.

# 246
  • sf
Аз водих моята на Аватар, хареса й,но на моменти трябваше да й обяснявам това-онова, но инак добре се справи със субтитрите.
"Здрач" го гледахме, аз изчетох и книгите. Обмислям скоро да й пуна и другите два филма.

# 247
Не сме гледали "Здрач" и "Аватар" и не мисля да го гледаме !
Честа практика е аниматорите да не са подготвени,
цяло изкуство е да се направи качествена програма .
Утре е Бъдни вечер ! Най-истинският семеен празник !
Желая ви хубави вечери със семейството и приятно изкарване !

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 19:34 от красива белла

# 248
  • нейде там, където ....
Днес беше и нашето тържество, ваканция, ура! Бяха в МакДоналдс, още не е разказал какво са правили. "Аватар" още аз не мога да се прежаля да го гледам. Имам много добри отзиви, но за съжаление имам и доста от обратните. Пък и изобщо напоследък ни се гледат само стари анимации и леки филмчета с щастлив край - комедии и романтични истории.
За китара  ми се струваше някак рано. Дори не бях чувала, че има и малки. Голям размер си имаме при баба, но още не е влязла в употреба.

# 249
  • Някъде в търсене ............
Ваканция! Ура. Днес им беше тържеството, много доволни от подаръци , хапване . Правили си викторини, играли сценки, танцували. Всичко е било ок. Аз я взех след купона и ходихме на разходка из центъра бяхме в археологическия  музей (10лв вход Shocked) но вече бяхме влезли. После гледахме "Магията на Ненчо"- страхотно беше. Като капак чакахме 1час рейса #Cussing out , но пък беше емоционален ден.

Гледала е Здрач с мен, а Аватар с баща и. Музиката на Здрач я харесва заради нейна любима група Musa.
Относно чалготеката -тя е масова #Cussing out Sick #Cussing out

Весели празници желая на всички. Hug

# 250
Kрис гледа АВАТАР много му хареса на 3Д   ,посла аз сама  бях на Здрач а те  Крис и сестра му 2 мата в съседния салон на ПРИНЦА на ПЕРСИЯ Joy Joy Joy Joy на мен ми беше спокойно на тях пък филма им беше интересен  сега искам да идем на IRON  или там както му беше името Embarassed Embarassed.Тържеството днес им е минало супер Hug Hug айде ваканцияяяяяя

# 251
  • София
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

# 252
  • Варна
Вчера тържеството било супер.Много танци,песни,игри.Диджеят пускал всякаква музика,като чалга е била само една песен за буболечката(буболечка-чка-чка... ooooh!).Днес си размениха и подаръците.Всички били доволни.
Най-после ваканция! Party
С тези софри, които предстоят,май после ще трябва да newsm39 Mr. Green

Весели празници на всички!!! Simple Smile

# 253
  • София
Весели празници и от мен.
Ваканция, ура Simple Smile
Снощи опаковах подаръци. Дияна от няколко дена само ме пита "какво сте ми купили" и как щяла да търси подаръците Simple Smile Днес мъж ми донесе и микроскопа, увеличение 1200. Отзиви ще мога да кажа чак след като го тестваме Simple Smile Моя мъж нямал нетърпение, и той искал да види Simple Smile
Изненадата за моя мъж пропадна. И ме е яд естествено. Направих поръчка, и въпреки, че на сайта има дадени 4 мейла, точно този "не го проверяваме". Та част от изненадата ще е в понеделник.

Дияна днес броеше дните на "пълната почивка".
За мен ваканциите обаче са  #Crazy, защото у дома лудницата е пълна Simple Smile

# 254
Най-накрая ваканцияяя! Радвам се колкото детето!
Момичета, приятна почивка и весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт