ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 39 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Добре,де и сега директно сменят смените ли и с каква програма newsm78 Може и да са им казали днес нещо,но дано има от кой да разбера,че и дечицата с които държиме връзка са болни Rolling Eyes Някак си ми е странно следващия път да са вече първа смяна.
Най добре се обадете на клaсната така ще разберете всичко

# 511
  • София
Добре,де и сега директно сменят смените ли и с каква програма newsm78 Може и да са им казали днес нещо,но дано има от кой да разбера,че и дечицата с които държиме връзка са болни Rolling Eyes Някак си ми е странно следващия път да са вече първа смяна.
При нас е точно така. Днес са им дали програмата за втория срок и ще бъдат първа смяна. Започват от вторник - 01.02.

# 512
Грипна ваканция - ще си я караме по същество !
Докторът ни предопреди да я очакваме , но стана по-бързо.
Днес видях учителка от училището и сподели , че в клас са по 7/8 деца.
Все си мисля,че ако коледната ваканция бе да 10.01. може би щеше да се размине.

# 513
  • София
Някаква лекарка била казала, че скоро щели да са в грипна ваканция. Но Дияна не знае дали е обявена. Имам два дена да разбера де Simple Smile

# 514
Някаква лекарка била казала, че скоро щели да са в грипна ваканция. Но Дияна не знае дали е обявена. Имам два дена да разбера де Simple Smile
От София сте? Нали? На предната страница съм дала линк към страницата на РИО и копие от писмото до директорите, подписано от Кастрева. Децата в София са на училище чак на 1 февруари.

# 515
  • София
От София сте? Нали? На предната страница съм дала линк към страницата на РИО и копие от писмото до директорите, подписано от Кастрева. Децата в София са на училище чак на 1 февруари.
Мерси, видях линка, благодаря.
Моята щерка пак не е разбрала Simple Smile

# 516
  • На черешата
Здравейте момичета, изгубих ви съвсем аз, но ме тресяха други семейни драми. Вече сме по-добре, малко ми е зор да се справям сама с двете деца, но пък ми е леко и спокойно.  Laughing

# 517
И  ние сме ваканция  на училище сме чак  на 01,02, а аз съм с грипа и на антибиотик и с температураааааааа ooooh! дано децата оцелеят че малката в петък е рожденничка Praynig Praynig Praynig Praynig Tired

# 518
DIVA_ORHIDEQ , бързо оздравяване, особено щом ви предстои такъв празник!

Нашият батко (осмокласник, който учи втора смяна) твърди, че при тях ще има удължаване на срока с една седмица и ще завършат на 4 февруари. Затова нямало да са първа смяна от 1 февруари, а чак от 7 февруари. Явно там, където децата учат на две смени, ще трябва да се звъни в училището или на класната. Третокласничката цяла година учи предиобед, та нямаме питанки от този вид.

# 519
  • в зоната на здрача
Да.И при  нас е същата картинка.
Грипна ваканция цяла седмица и в петък да звъним на госпожата,
че да разберем дали че минем първа смяна..

# 520
  • София
Торнадо,по-важно е да сте спокойни,пък все някак ще се справите Hug
Явно ще трябва и ние да звъним на госпожата към петък.

# 521
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Много болни гледам - и малки, и големи - бързо оздравяване на всички Hug! Малкият го спрях от градина, че имат скарлатина в групата и ще се гледаме докато отмине грипната вълна. Друг е въпросът, че мен ще ме покоси нервената вълна с него Whistling Twisted Evil Crossing Arms...

При нас още няма обявена грипна епидемия, така че сега пишем домашни. От сутринта. Като погледнах колко грозно е писал в часа по бълг. език  -избеснях и скъсах страниците, та първо преписва всичко и сега чак започна домашните. Е то грозно, грозно, ама чак пък толкова Close. А може да пише по-хубаво...

Торнадо, важното е ти и децата да сте спокойно, всичко друго ще си дойде на мястото Hug.

# 522
  • София
Торнадо  Hug
Важното е ти и децата да сте спокойни, бавно всичко ще се намести.

Моята мама се разведе когато бях в 1ви клас. Брат ми е с 1,4г по-малък. В началото бяхме заедно, но след окончателното решение на развода ни разделиха. Баща ми не искаше да ме вижда, не даваше и на брат ми да идва у нас. Но естествено това не стана. В момента брат ми и мама живеят заедно в чужбина.
С баща ми не съм се виждала.
Гадно ми беше доста дълго време, мислейки какво съм направила и защо баща ми не иска да ме вижда. Преживях всичко. И съм благодарна на мама, за всичко. Ако беше останала с баща ми най-вероятно нямаше да постигна това, което съм постигнала в момента.

# 523
Както казваше баба " и това ще мине" - време и спокойствие !
Как я карате у дома ? Май ще лудна !
Мами ,споделете за играта "100 игри" !Какви игри съдържа ?
Трябва с нещо да го ангажирам и разнообразявам !!!!!!

# 524
  • Някъде в търсене ............
100 игри съдържа по спомени ,грубо: шах, дама, китайски шах, има карти класически,табла, лабиринт, кавалерия, надбягване, сенегалска дама newsm78 и много други. Има книжка с упътване  .

Общи условия

Активация на акаунт