ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 988
  • 747
  •   1
Отговори
# 495

"Натискам моята да учи, че последните две оценки изобщо не ми харесват"                                    то и нашите последни оценки (две четворки поредни по математика точно ден преди ваканцията)изобщо не ми харесват ама и той не се е стреснал само мърмори че ще ги оправи ама точно кога май и той незнае.Та се чудя как точно ги стягате когато те самите не искат или поточно са се примерили (от това направо побеснявам)

# 496
И нас не ни подмина грипа - Т,главобол,кенка ... ходихме на лекар -
вит.С+нурофен + антибиотик/след два дни,ако не отшуми/ + бележка за отсъствия !
Ако и тази нощ е като предишната и аз ще мина на лечение.
От класа имат 4 деца,които са болни от 1 седмица и през ден бройката се увеличава.
Дано няма повече болни !

# 497
КЕТРИ МЕРСИ ЗА ЛИНКА
Крис не съм преместила още не съм ходила да провера лошо е 4е се спрях на друго училище което е по дале4е и незнам как ще се справя........
АЗ  съм болна дано не е пневмония утре отивам на лекар Praynig

# 498
  • София,
Леле не съм писала от сто години, и доста съм изтървала, но нямам никакво време напоследък, нали съм и аз учничка та сега изпити боря. ooooh!
Третокласникът пък е в заслужена почивка - на ски лагер от училище естествено - напълно безплатен, организиран от някаква министерска програма. Всеки ден с автобус ги возят до кабинковия лифт, оттам ги качвт на Витоша, дават ски, щеки и всички доволни и щастливи хайде по пистите, после пак на лифта и с автобуса пред училище - в 16 часа ги взимаме. Много е щастлив и доволен, заспива вечер като тапа, прав пред леглото. Mr. Green
От понеделник пак на училище!  Peace
Орхидейка оздравявай бързо!  Peace

# 499
  • София
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала. Но при нас нищо ново - освен че все повече го мързи да учи.
Сега прочетох, че в София затварят училищата за една седмица и пак съм в потрес, как ще се гледаме? Хич не ми се ще да го разкарваме по офиси, че то каква превенция срещу грипа ще е, ама нямаме друг избор.
Орхидея, дано е само грипа.

# 500
  • Някъде в търсене ............
Току що обявиха грипна епидемия Sad
Още една седмица в къщи, ще се побъркаме с Лари... Точно си правих сметката за другата седмица и ме изненадаха много неприятно.

# 501
И при нас обявиха грипна ваканция. На училище сме на 01.02.2011 год.

# 502
Някой знаели дали в Пловдив са обявили грипна епидемия?Скорошно оздравяване на всички,ситуацията наистина е  много неприятна smile3506

# 503
  • София
Дани, браво за ски у-щето. При нас има обяви, но ценово изобщо не ме устройва.

Дияна ме пита дали другата седмица щели да са на у-ще. Учителката била споменала за някаква грипна епидемия. Но явно още не са обявили.

# 504

Дияна ме пита дали другата седмица щели да са на у-ще. Учителката била споменала за някаква грипна епидемия. Но явно още не са обявили.
За София е официално.
http://www.rio-sofia-grad.com/

# 505
  • София

Ето я заповедта
http://www.sriokoz.com/?wetid=99
По принцип навсякъде в новините пише, че затварят всички училища.

# 506
  • Някъде в търсене ............
Май не се отнася за у-щата newsm78

# 507
ВАЖНО !!!

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО / УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Със свое писмо изх. № 67-00-19/ 21.01.2011 г. и вх.. № 0211-3/ 21.01.2011 г. на РИО, София-град, Столична регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве /СРИОКОЗ/ обявява грипна епидемия в София от 22.01.2011 г. Във връзка с това със заповед  на Министъра на образованието, младежта и науката се прекратяват учебните занятия във всички столични училища, считано от 24.01.2011 г. /понеделник/ до 28.01.2011 г. /петък/.

Следва да създадете необходимата организация за изпълнение на заповедта и за успешно приключване на първия учебен срок. В съответствие с изискванията на чл.93а, ал.4 от ППЗНП  директорите да осъществят контрол по преструктуриране на учебното съдържание и в срок до 04.02.2011 г. с доклад да информират РИО, София-град.
Обявеното на 23.01.2011 г. многоезично състезание- областен кръг, няма да се проведе. Ще бъде определена допълнителна дата.

ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РИО, СОФИЯ-ГРАД

# 508
Май не се отнася за у-щата newsm78

Абсолютно сигурно е, че се отнася за училищата в София. Синът ми е втора смяна и предния час също са им казали. 1 февруари е следващият учебен ден - освен ако пък не съкратят междусрочната ваканция, но доколкото виждам на сайта на МОМН няма промяна за тези дати.

# 509
  • София
Добре,де и сега директно сменят смените ли и с каква програма newsm78 Може и да са им казали днес нещо,но дано има от кой да разбера,че и дечицата с които държиме връзка са болни Rolling Eyes Някак си ми е странно следващия път да са вече първа смяна.

Общи условия

Активация на акаунт