ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 965
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • ГОре на черешата...
Аз съм четвъртата, дето няма да може да ти отговори. Програма. Това е, трябва да се вземат заложените теми ooooh!.
За й-то съм абсолютно съгласна. Ела да видиш моя - геройте - направо ми иде да го удуша, как не го чува, не го усеща - незнам Crossing Arms...

# 481
Програма ! А тя е направена от "капацитети"!
Пример с ЧО : контурните карти ! Защо не е обяснено на децата , какво
представляват и как да нанасят елементите ? Нали за това е училището ?
Или отново се разчита на грамотни родители ?!!!
Игрите са хубаво нещо за свободното време и се замислям за ново полълнение.

# 482
Ела да видиш моя - геройте - направо ми иде да го удуша, как не го чува, не го усеща - незнам Crossing Arms...

При мен са двама! Изтърка ми се езика да повтарям, то е толкова елементарно това правило, че няма думи в множествено число, които да завършват на й, ама кой да мисли, че след това идва членът ooooh! По-елементарно дори ми се вижда от тия пусти звукове и букви  Cry - сигурна съм, че не са ме учили на подобна аритметика или ако са ме учили, не е останал никакъв спомен, но пък нямам и спомен да съм бъркала и с й.

# 483
За Много години на всички!

Мойте бяха болни,баткото точно на 24 се обрина с Варицела,а след това и малката,която доста тежко го мина.
Ние сме на Глагол.Чакам самостоятелната работа за съществителното.

# 484
  • София
На съм забелязвала грешки при моята при употреба на Й, но с ю, я, даже и щ е тотално объркана.
И съм обяснявала. И не знам от къде идва това объркване, че "я" са две букви.
Не бърка горните при писане.

# 485
момичета помагайте търся за дребната заешки костюм на 5 е

# 486
На съм забелязвала грешки при моята при употреба на Й, но с ю, я, даже и щ е тотално объркана.
И съм обяснявала. И не знам от къде идва това объркване, че "я" са две букви.
Не бърка горните при писане.
моят син също смята Я  за 2 букви
И+А

# 487
  • Варна
Завиждам ви за свободното за игри с децата време. Или поне за това, че намирате такова...
Аз не само, че не успявам но и нямам желание... една табла обичам да играя и това е. Игрите и така и си стоят....като дойде някое детенце у дома се играе само.
Моята дъщеря днес има похвала от класната. Имали да измислят мелодия по текста на някакво стихотворение. И докато другите пяли нежни/ така се изрази моята/ мелодии, моята подхванала рап! Laughing И ми вика - виж колко готино се връзва текста:-))) Пък нашата класна обича по-различното мислене та така...похвалила я.
Иначе нищо особено в училище. Питам я за нещо да помагам... не ще. Имали урок за Левски и Ботев - бебешки бил урока, тези неща ги знаела още от предучилищната.

# 488
  • нейде там, където ....
Според мен се разчита на неграмотните родители. На тези, на които им е все тая дали е и или й, стига чавето да се добере накрая до заветната диплома от училище. За университети и не си помисля. И които четат само редовете отгоре-отгоре, а че може да има нещо и между тях - не си и помислят. Родители, които се съгласяват за всичко с учителите или не им пука за тях. Децата ще свикнат да слушат учителите, след като родителите не им обръщат внимание у дома. По някое време ще се появи друг, който ще иска децата да го слушат. Но те ще са свикнали да са послушни и едва ли ще им пука ... нали ще си има кой да слушат и да мисли, вместо тях  Confused
Понякога ме обземат разни мисли за децата, училището и тяхното бъдеще в една по-глобална картинка на света ... дано греша, но в повечето случаи тя не ми харесва.

# 489
  • София
jd, лично не знам и не съм се замисляла от къде тръгна модата за котракциЙ и т.н.
Едва ли в у-ще ги учат на това правило.
Дано по-глобалната картинка, която чертаеш да не се случи.

# 490
Флаш,и аз нямам особено желание за "Русалките",но как да
хвана книжката в "свободното" време?!!!
А и осмислям,че след някоя годинка това ще бъде дете с други предпочитания,
както е с голямият ми син , който дори не дава да го целуна !
Какво да се прави? Вдетинявам се, но от друга страна това ме зарежда и което
е по-лошо , осъзнавам пропуснати моменти.
И като стана въпрос за игрите - какво представлява "100 игри" ?
Споделете ,ако сте отгледали кристали !
Хубав ден!

# 491
  • в зоната на здрача
момичета помагайте търся за дребната заешки костюм на 5 е
Орхидейче, погледни тук..
http://www.jojomania.com/index.php?cPath=29
Дали си писала или аз съм пропуснала да прочета, но..
какво стана с твоето момче, премести ли го.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 22:16 от ketri

# 492
Ето че и нас не ни подмина грипа от няколко дни сме в къщи ,а днес вдигна температура 37.5 и се появи гадната хрема.По-лошото е,че докторката почти нищо не ни изписа за грипа освен почивка,чай и витамин це ,а ми сега като взе да се влушава,а утре трябва да е на училище и аз на работа направо бръмнах?

# 493
  • София
И Роско днес вдигна Т Tired Нищо друго му няма,но само охка и пъшка.Сутринта хленчеше,че не е добре и няма да ходи на у-ще,но като вдигна Т и се разбра,че няма ,пък се размрънка,че щял да изпусне материал и дали да не отидел ooooh! Дано само дребоса  го прибера здрав от градина Praynig ,че цял ден го мисля покрай брат му.

# 494
  • София
Пожелавам на болните бързо оздравяване. Ние за сега устискваме положението.

Натискам моята да учи, че последните две оценки изобщо не ми харесват  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт