ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 925
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
В класа на дъщеря ми няма такива изпълнения. Имат по-непослушни момчета но не си посягат. Или аз не знам. Tired
Ние имахме гостенче с преспиване. За пръв път. Голяма игра и кикотене беше. От вчера наобяд след училище до този обяд.... луда работа. И двете доволни, щасливи Simple Smile снощи до 12 ги чувах да се кикотят по леглата. Laughing Сиси не стъпва по земята, няма такова щастие... компания от приятелка у дома.
Иначе нищо интересно покрай нея, пишат и шестици, учи сама следобяд, дано не я изтърва по нещо, че не я и проверявам вече.

Мариета, честит рожден ден със закъснение! Здраве и много приятели му пожелавам!  bouquet

# 466
  • Linz
Мариета, да ти е жив и здрав и много послушен!

# 467
  • Някъде в търсене ............
Мариета, честит рожден ден със закъснение!

Да се оплача, вчера госпожицата искаше да ходи по анцуг на у=ще (нямала време за преобличане Close). Пуснах я и ми се прибра с главоболие и Т. Сутринта в 3.15 ме събуди че и се пиело вода и я болят очите. В 4часа ми вдигна 40 градуса. Едва я свалих, днес нищо и няма newsm78, не кашля, не и е лошо ,натъпках я с витамини, чай, мед , сиропи. Дано да се размине само с това Praynig

# 468
  • Варна
Мариета честито и от мен! Да е жив и здрав и всичко най- хубаво му желая!  bouquet
В нашия клас няма такива проблеми, палави са децата  хвърлят от време на време чанти и якета по земята, но няма събуване на гащи и такива под.

# 469
Днес времето беше хубаво и се разходихме пеша .
Купихме играта с русалките,която много набодобява "не се сърди,човече"
и до момента играе на нея.Не съм предполагала,че може да му задържи вниманието
след игрите на РС !Радвам се,защото вниманието му е ангажирано с нещо ,което не е
на екран,монитор.

# 470
Снощи водих Лари на балет , гледахме Лешникотрошачката, беше много впечатлена. Лошото е че днес пак ми вдигна Т и се оплаква от главоболие Tired.

# 471
  • ГОре на черешата...
Благодаря на всички за пожеланията, предадени са Hug.

# 472
Още играеем на играта.Русалките ни омагьосаха!
Голяма забавка е.
Написа с много уговорки,ех ,два дни са малко!!!!!

# 473
Привет.Здравко е добре.ЩЕ ходи на училище.Но сега аз и малкия сме болни. Tired

Лек ден на всички!

# 474
  • Варна
Днес времето беше хубаво и се разходихме пеша .
Купихме играта с русалките,която много набодобява "не се сърди,човече"
и до момента играе на нея.Не съм предполагала,че може да му задържи вниманието
след игрите на РС !Радвам се,защото вниманието му е ангажирано с нещо ,което не е
на екран,монитор.
Баща ми подари на Момчил за Коледа игра Енциклопедия, много му харесва.
Също имаме  50 семейни игри подарена му още в градината преди 4 години, но още си играе с тях.
Те и компютрите омръзват Grinning

# 475
Честит имен ден на всички празнуващи днес.Да вие живо и здраво името,много любов и късмет.
 Party

# 476
  • София
Също имаме  50 семейни игри подарена му още в градината преди 4 години, но още си играе с тях.
Ние скоро купихме такава. Дияна ме кара от време на време да играем.

# 477
Аз и бях купила 100те игри преди 2 години. Играе си дори и сама, започна да си реди пасианси Laughing
Но като дойде детенце на госи игравт на туистъра или историята на света Party.

# 478
  • София
Моята щерка днес ми донесе тест по БЕЛ с оценка 4,50  #Cussing out
Писала, че в ЯГОДА има 6 букви и 5 звука. И още куп грешки.
И според мен не е оценена правилно, заслужава доста по-ниска оценка.

# 479

Писала, че в ЯГОДА има 6 букви и 5 звука. И още куп грешки.

Уф, пак ли почнаха с тази граматическа математика! Толкова тъпо ми се вижда броенето на звуци и букви и най-вече изобщо не мога да видя смисъла - питала съм вече три начални учителки, никоя не можа да ми обясни с какво това броене помага на правописа или на каквото и да е. То не е необходимо човек да е кой знае какъв специалист, за да види, че хората най-много бъркат думи с й, а не с ю и я  - и как няма да бъркат, като точно тези правила са пренебрегнати в упражненията на децата, които мине се не мине и броят звуци и букви в думи с ю и я.

Общи условия

Активация на акаунт