ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 612
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде в търсене ............
Това е много лошо, Ан аз бих отишла с детето до магазина и ще вдигна такъв скандал, че свят ще и се завие на касиерката. Не може да краде от дете #Cussing out
Дори да е сгрешила трябва да си признае и да се извини на детето.

А относно театрите и при Лари идват всеки месец, раздават рекламни брошурки и пасти за зъби. Плащаме 30 лв за цялата година (около 8-9 представления).
Днес етървата ни взе билети за Лешникотрошачката в Операта, надявам се да и хареса.

# 391
Писах и се изтрих.
Дияна ме излъга. Набих я. Такъв бой скоро не е яла. И я набих, заради друго дете.

Аз пък го прочетох и писах, но се изтрих преди да го публикувам. Не знам как ми хрумна, че липсващите при нас 2 лева от рестото, може да са били похарчени за друго, но вината за липсата им да е приписана на лелките в стола, от които трябваше да си купи купони. Сега като се замислих, надали е този случая при нас, защото тя не беше похарчила парите, които й дадох, а нейни, които си има от сурвакането. Вчера трябваше да си купи купони за сутрешна закуска. Миналата учебна година (предишните месеци не сме купували купони) бяха по 70 ст., сега колко струват така и не разбрах, но на нея са й излезли по 1,20. Понеже много се ядосах, че не е попитала колко струват и не е сметнала колко трябва да й върнат, вчера й казах, че ще са за нейна сметка - прибрах дребните, които й бях дала (тя не беше платила с тях, а с 10 лева, които не знам по каква причина си взела от парите от сурвакането). Когато се ядосам, гледам да не задълбавам в темата, защото заради моята емоция и нейната или не успявам да стигна до истината, или тя не успява да схване за какво толкова се ядосвам, та ефектът е никакъв и парата отива в свирката  Wink. Ама понякога много му се събира на човек, та напълно те разбирам.

# 392
  • Варна
Писах и се изтрих.
Дияна ме излъга. Набих я. Такъв бой скоро не е яла. И я набих, заради друго дете.
Аз пък не разбрах какво е станало.

# 393
  • Варна
Mari_eta, браво на момчето за шестичките! Добре ,че сте открили и доказателството  Laughing,(бележника),че да се успокои детето Simple Smile, да се радва на успехите си.

Днес Деянчето беше много доволна.Вика ми ,че била късметлийка, защото успяла да изкара 6 по физическо на косъм.Изпитвали ги да вкарват  кошове.От последния кош зависело дали ще изкара 6 или не.И топката като се защурала около коша,като заподскачала,пък накрая влязла. Laughing
Утре ще правят тест по ЧО и сега преговаря.

# 394
  • София
Деси грешката е в щерка ми.
Преди време писах за едно хлапе в класа й. До преди 1-2 дена всичко беше ок.
Не се гордея, но здраво я напердаших, заради лъжата която ми спретна. И не знам как да я предпазя от чуждо влияние. И ако продължава в този дух, ще яде бой до пръсване.

Аз пък не разбрах какво е станало.
Писах, че ходи до магазина и върна по-малко ресто. Нищо друго не била купувала. Изпратих я обратно в магазина и магазинерката ми написа бележка какво ресто е върнала.
И преди малко си призна, че купила ключодържател на въпросното дете. Било го загубило, обвинило нея и казало, че ако не й върне такъв ключодържател щяла да я пребие.
А при въпросното дете лъжата е като дишане. И мен ме е лъгала. И моята се води по нейния акъл.
До сега не ме е лъгала, но тази лъжа днес (голяма) просто ме изкара извън кожата.

Ами не съм мандра, че да купувам на сульо и пульо каквото и да е. И да ме лъжат, заради това.
И предният път обяснявах и пришки ми излезнаха на устата, че заплаха "ще те пребия" не върви, особено пък от вчерашна дрисла.

Утре ще отида до у-ще и ще говоря с класната.

# 395
  • нейде там, където ....
Мариетке, браво на момчето! И на мама   bouquet

Моят син се води по чужди акъли. Почти всеки ден ми дава отчет за какво си е изхарчил парите. Не за друго, ами защото и аз си мисля, че някой го кара да купува ненужни неща, при това за друг. Отрича, но често сметките не му излизат и няма обяснение. Освен, че може да са паднали някъде. Или излизат от друг джоб, за който няма спомен да е ползвал.  Crazy

# 396
  • София
Лиани,къде тренира Росен?Доволни ли сте ?
Росен тренира в училището им.Идват там едни младежи от полицейски спортен клуб и е доволен.Плащаме 30лв за 2пъти седмично.
Росен пък, пари не харчи никакви,за сега.Дневните ги събира и си ги пуска в касичката,като му се съберат повече,даже и не се сеща да иска.Когато го питам дали има пари,все казва,че има.Пращам му винаги нещо за хапване-плод или вафла или и двете.Отделно все още им дават закуски,по една филия или вафла.

# 397
  • София
Говорихме сериозно, цял следобед реве, не е писала домашни. Оказа се, че нямали.

Такива черни краски и начертах на Дияна, че и на мен ми стана лошо. Утре ще ходи да се извинява на магазинерката. Защото самото отиване да търси ресто, което е похарчила за друго... за мен си е опит за кражба. И й казах колко ме е срам от нея.
Боклукът, който е купила не е успяла да върне в книжарницата, защото междувременно е изхвърлила кутията му.
Смятам тоз боклук да го кипична на видно място да й напомня и да е за урок.

# 398
Днес ми донесе 6- ца от контролното по английски.
Имат много за домашно и сега пуфти над тетрадките. Rolling Eyes

Пари не й давам. Слагам плод или сандвич. Днес й сложих курабийки, че вчера направих 5 тави. ooooh!

# 399
  • ГОре на черешата...
Ох, и на мен ми се ще да слагам плод, сандвич или парче сладкиш, така и така вкъщи всеки ден има нещо, но категорично е забранено да се яде в класната стая. Не разбирам защо тогава се плаща на чистачките, ама хайде. Или май нещата опират до "гъстото" приятелство на директорката със собственика на училищната лавка #Cussing out.

Моят пък редовно купува по нещо и дава на децата. Днес купил с левчето, което му давам, 5 близалки по 20 ст и 4-те ги раздал. Питам го -  "Тебе някой черпи ли те?" - ми не. Припомних му случая, когато беше душен, че си поискал нещо /боже, вече забравих какво точно беше newsm78, но споделих тук/ и обясних, че такива деца не заслужават да бъдат почерпени, но...добряк е.

# 400
Трудно е ! А доста деца "хитреят" и момента е възлов -
не бива да се допуска изнудване и използване,защото на много късен етап го различават.
Не слагам храна в раницата ,не иска джобни,има 60лв.спестени от Коледа.

# 401
  • Някъде в търсене ............
Защо е трябвало да лъже , ей това не го разбирам. Моята е същата, направо ми къса нервите, хем знае че винаги я хващам Twisted Evil.

Дано Диана да си вземе поука.

# 402
  • нейде там, където ....
И моят синковец повечето пари си ги събира, но за около половината няма обяснение какво е купил. Първите седмици и той черпеше на поразия Laughing Няма да забравя как един ден няколко деца си събрали джобните и отишли в близкия до занималнята магазин да пазаруват. Всяка вземало по много и за всички. Добре, че парите все пак им бяха стигнали hahaha Слагам и храна, защото не иска да ходи на стол, но все пак цял ден е навън. Понякога забравям да му дам пари, но не го прави на въпрос. Не знае и за какво да си похарчи парите, които събира.
Не мисля, че ме е лъгал до сега, но ужасно много забравя, което в някои случаи може да мине за нарочно премълчаване Crazy

# 403
  • София
Защо е трябвало да лъже , ей това не го разбирам. Моята е същата, направо ми къса нервите, хем знае че винаги я хващам Twisted Evil.

Иди я питай. Рече, за да не ме биеш. Което никога не е ставало даже и за най-голямата купена простотия. Естествено, че съм се карала. Даже и сега бих се карала.
Набих я заради лъжата.

# 404

Иди я питай. Рече, за да не ме биеш. Което никога не е ставало даже и за най-голямата купена простотия. Естествено, че съм се карала. Даже и сега бих се карала.
Набих я заради лъжата.

Това не го разбирам, аз съм против боя, като възпитателно средство! Naughty Tired

Общи условия

Активация на акаунт