ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 870
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Честито и от нас!  Hug
Не съм писала отдавна, но ето че задвижих процедурата по преместването и мисля да стартираме 2 срок в новото училище- 138 СОУ, бившето Гагарин
Дано да е за добро  Praynig Ако има някой там, да се обажда, да обсъдим училището

# 586
Здравко отиде на състезание "Знам и мога".Стискайте палци! Peace

# 587
˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙, успех на детето в новото училище и бързо да завърже контакти с децата и учителите!

slavena80,  Flowers Four Leaf Clover на Здравко, стискам палци!

# 588
˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙, стискам палци да попадне детенцето на страхотна госпожа и добри деца в новото училище! Дано бързо се адаптира детето и да е щастливо!
Аз имам проблеми с малката ми дъщеря, която е в първи клас и също мисля за преместване, но евентуално от втори клас. Много е строга госпожата и детето ми е постоянно стресирано. Sad

slavena80, стискам палци на Здравко за състезанието!

# 589
Писана, а пробвала ли си да поговориш с госпожата?Да се разберете за проблема някак си? Защото преместването е лечно, но и то е стресиращо за децата...

# 590
При нас е обратното, госпожата е хем истерична, хем няма индивидуален подход, дъщеря ми е отличничка и скучае в часовете, тъпче на едно място, рисува си...
Сега се надявам плавно да премине преместването, тя е съгласна. но като дойде вторник ще видим с какви впечатления ще е...свива ми се сърцето, защото напоследък й се събраха здравословни проблеми разни...но няма как

# 591
Два пъти съм говорила с госпожата. Детето ми е с "мързеливо око" и трудно вижда с едното око, освен това е и с голям диоптър. В началото на учебната година, госпожата постоянно й правеше забележки, че не пише красиво, въпреки че знаеше за проблема с окото /говоря за първи клас/. След като говорих с нея си взе бележка и сега е по-тактична и търпелива. Само да вметна, че детето ми работи много и много се старае!

Сега проблема е, че госпожата постоянно ги заплашва, ако мога така да се изразя, че ще им /на класа/ пише двойки. Ако си забравят учебник или тетрадка - двойка. Ако не е написано цялото домашно и нещо са пропуснали - двойка и т.н. Детето така се е стреснало, че започна да се напикава, а не го е правила от бебе. Tired

Говорих пак с госпожата, дано да има ефект!

# 592
Успех на Здравко !
Лост , вярвам , че ще е за добро !
Писана,много лошо - помисли евентуално за друга госпожа ,защото стресирането
на по-късен етап се превръща в комплекс , а от това няма нужда !
Предполагам,че домашни не са давани ,защото за София обявиха ваканцията след обяд,
когато не са били на училище, а и няма какво толкова да загубят.
Няма нищо по-важно от здравето.

# 593
красива белла , благодаря ти!  bouquet
Ние с мъжа ми стигнахме до същия извод, но ако я преместим сега, между сроковете се опасяваме, че стресът ще е още по-голям, затова решихме да я преместив във втори клас.

С дечицата няма никакви проблеми, има си няколко приятелчета с които идеално се разбира.
 Дано не се наложи и трети път да разговарям с госпожата, защото вече губя търпение.

# 594
Много лоша е когато учители стават хора, които изобщо не им е мястото в училище! А учителите на най-малките трябва да са най-милите и лъчезарни хора, за да може децата с любов и старание да си учат уроците, а не със заплахи!
Щом са така нещата наистина е по-добре да се премести детето при учителка, която си обича професията и обича най-вече децата! Стискам палци всичко да се нареди както трябва за детенцето ти, Писана, и да не е стресирано вече!  Hug Hug Hug

# 595
Два пъти съм говорила с госпожата. Детето ми е с "мързеливо око" и трудно вижда с едното око, освен това е и с голям диоптър. В началото на учебната година, госпожата постоянно й правеше забележки, че не пише красиво, въпреки че знаеше за проблема с окото /говоря за първи клас/. След като говорих с нея си взе бележка и сега е по-тактична и търпелива. Само да вметна, че детето ми работи много и много се старае!

Сега проблема е, че госпожата постоянно ги заплашва, ако мога така да се изразя, че ще им /на класа/ пише двойки. Ако си забравят учебник или тетрадка - двойка. Ако не е написано цялото домашно и нещо са пропуснали - двойка и т.н. Детето така се е стреснало, че започна да се напикава, а не го е правила от бебе. Tired

Говорих пак с госпожата, дано да има ефект!

При нас оценките се пишат при проверка на знания, за забравено домашно или тетрадка се пишат забележки. Едва ли пишейки им двойки ще ги направи по-организирани.

# 596
Peporaia, тя просто ги плаши, все пак са първи клас /аз пиша за малкото ми дете/ и нямат още оценки.

slavena80, благодаря ти, вече се чувствам малко по-спокойна.  bouquet

Хубавото е, че с каката случихме на госпожа, още от първи клас ги подхвана с доброта и търпение, до сега не сме имали проблеми, даже напротив, детето си обожава учителката и с радост ходи на училище. Сега мога да я оценя по достойнство, сравнявайки я с госпожата на малката ми дъщеря.

# 597
ПИСАНА, може би е по-добре да я преместите във втори клас ако правилно съм разбрала. А малката какво мисли, в смисъл наясно ли е че другата госпожа може да е същата или да има друг тип проблеми примерно с децата.

# 598
ПИСАНА, може би е по-добре да я преместите във втори клас ако правилно съм разбрала. А малката какво мисли, в смисъл наясно ли е че другата госпожа може да е същата или да има друг тип проблеми примерно с децата.

Избягваме да й говорим още от сега за местене, за да не се стресира допълнително.

Давам още един шанс на госпожата, въпреки че възрастен човек трудно се променя, трудно променя и методите си, с които е свикнал, но ще видим.

# 599
  • Linz
Какви са тия "педагози" Shocked Как ще пише двойка за забравена тетрадка, няма право! Ако разговорите с нея не водят до резултат, бих се обърнала към директорката.

Общи условия

Активация на акаунт