ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 886
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Не можах да разбера, Пловдив в грипна ваканция ли е? Моля, някой, ако знае да каже. Praynig

Все още не, но утре новините може да са други - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=657646

# 571
Не можах да разбера, Пловдив в грипна ваканция ли е? Моля, някой, ако знае да каже. Praynig

Все още не, но утре новините може да са други - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=657646

Белмекенска, благодаря ти!  bouquet

# 572
Здравейте Hug
Отдавна не съм се вясвала, но ще се поправя Wink

Сега влизам специално да поздравя днешната рожденичка ПОЛИ
/на Svetla Ivanova/
Светле, да ви е все така умна и красива Поли, здрава и щастлива.
 Винаги да се гордеете с чудесните  дечица
Hug Hug Hug

А сега бързичко за нас. При нас във Варна се размина грипната ваканция... за сега.
Кристиан по празниците изкара варицела, а 2 седмици по-късно и малкия . Това донякъде добре. Децата леко я изкараха, но лошото е, че и аз се зарзих на дърти години. Не я бях карала. Цялата пъпчасах ужасно и 5 дни бях на легло с Т. Вече всичко отшумя, останаха ми малко белези . Казват , че до няколко месеца ще зарастнат. Така че е по-добре на време да се изкара това чудо.
На всички  Hug Hug Hug и никакви грипове и болести вече. Ще пиша по-често, че ви загубих ...

# 573
Красива Бела  англ учиме в ЕЗИКОВА ШКОЛА ЕЛФИДИА малката също е към тях в градината бях споменала на директорката 4е нямаме  нищо и са ги приели като преподаватели и слава богу защото съм доволна............Оказа се обаче че само вчера са имали и сега се удължава баканцията до 7,02 Confused Confused Confused Confused Confused Confused ConfusedКрис в4ера не отиде защото беше с температура39 почна и тои КЛАЦИД

направо нямам сили А   рождения ден на дребното наближавааааа Confused Confused Confused Confused

Торнадо  виждаш ли .............. колко по спокоино е сега това с кушкането ми е любимото Wink Wink Wink Wink Wink като сме си 3 мата  и тати е в провинцията сме така и ние  bouquet  

ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИЛО ДЕТЕ ПОЛИ  ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ДЕН

# 574
  • No Line On The Horizon
Надявам се да обявят грипна ваканция и в Пловдив. Има много болни деца.

# 575
Здравейте !
Вече сме по-добре , антибиотика не се размина ,но не ходим на англииски.
Играем на игри ,тв,РС, и така до ..... края на ваканцията.
Не учим ,нали сме във ваканция ?!!!
Бързо оздравяване на болните !

# 576
  • София
Дияна се оплака от запушен нос. Темп. май няма.

# 577
Бързо да оздравяват болните! Hug
При нас все още няма грипна епидемия и децата са на училище.Снощи моя син се прибира и м и казва,че имал една добра и една лоша новина - добрата била,че има 6 по музика, а лошата,че по български език не е написал домашното ,което е трябвало,ами е писал някакви други неща.И има забележка в бележника за това. ooooh!

# 578
  • Варна
И във Варна вече е обявене грипна епидемия.
За тези ученици, които са втора смяна няма да има учебни занятия.
Дано всички болни се оправят бързо и няма нови заболели.

# 579
Здравейте! Бързо оздравяване на болните. При нас няма грипна ваканция. В класа имат само едно болно дете. В четвъртък е последният им тест по БЕЛ. До сега Даниел се е справил с всичките тестове с " Отличен ". Купих му играта " Велика България " и той е много доволен. В момента чете книгата на Стефан Цанев " Български хроники ".

# 580
Стефан Цанев "Български хроники " ? Не е ли твърде малък ? Браво !

# 581
Най-после обявиха грипна ваканция и в Пловдив!

Детето ми вече е по-добре. Ще наваксаме с домашните, благодарение на ваканцията.

Да попитам, госпожите давали ли са ви допълнителни домашни за грипната ваканция?

Пожелавам бързо оправяне на болничките дечица и много сила на всички майчета!!! Hug

# 582
  • Варна
Добре,че обявиха и при нас ваканция.По-малко контакти-по-голям шанс да прескочим грипа тази година. Praynig.Ако не бяха обявили грипна,сигурно щеше да има дървена ваканция-имаме 2-3 см сняг,което значи бедствено положение в нашия град. Laughing.Ама си е доста студено и заледено навън.
На всичкото отгоре и тати се прибра за няколко дена(работи в Банско),та щастието е пълно. Mr. GreenСедим си на топличко и се гушкаме. Grinning

Честит Рожден Ден на Поли!!! newsm59.Много да е здрава и щастлива!!!

# 583
  • Някъде в търсене ............
Честит рожден ден на Поли да е жива и здрава! bdbaloni happy bd baloni

# 584
Честит Рожден Ден на Поли!! newsm59 Много здраве, щастие и късмет!

Моята госпоЙца днес донесе контролното по математика. Сгрешила е  една задача.
Миналата седмица й взех "История на България" - http://www.zlatnoto-pate.com/?viewID=1&bd_id=11
Много е хубава, започна от Траките и я прочете за има - няма два часа.
Ако не бяха пробутали Австралопитека и Хомо Хабилис щеше да е още по - добре.

Общи условия

Активация на акаунт